- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #1.661
kaç ay oldu bebişin naz yapalıhiç korunmadım.eşimde bende 30 un üstünde karşılaştığımız için zaman kaybetmeyelim dedik
cnm ben çikolata kistinden ameliyat oldum ama küçültme değil direk alındı çünkü sarmıştı resmen sağ ve solda olmak üzere banada tüp demişlerdi ama ben ameliyat olmayı tercih ettim hayırlısı olsun senin için umarım gelir bebeğin bekletmeden
mrb tekrar hoşgeldin.20 Ocak olarak ekliyorum listeye.tekrar merhaba arkadaşlar.Öğleden sonra bi ara girmştm internet gitti konuşamadık.eşim gelene kadar buralardym.bu arada son adet tarihim 24 aralık 28 günde bir adet oluyorum.listeye ekler misinizeyvahedigeldismilepcolu olmama rağmen adetlerim düzenli.7 cm lk bi kistm var dr iğneyle küçültüp tüp bebek tedavisine başlycak bu ay.böyle bir tecrübe yeşayan var mı aramızda.
valla bu karda kıyamette leylek bize uğrarmı bilemem:sm_cool:
tüp bebek deniycen umarım ilk demende tutar talımmbundan 3 ay önce bende laparoskopiyle ameliyat oldum.dr 1 ay korunun sonra çalışın 3 ay sonra hamile olarak gel dedi.ben 1 ay önce gittim yoğun kasık ağrısyla kist tekrarlamış.tüp bebek önerdi.bu ay başlıyos hadi hayırlısı Allahtan bakalım.
hoşbulduk porti cim nasılsın hayırdır sen de mi bebiş düşünüyrsn
kaç ay oldu bebişin naz yapalı
valla ya inşş.hepimizin kış bebeği olucak nasipse porti istanbulda otursaydınn aynı hastanede doğum yapardık hepimiz maksat ordada kaynatmak benim sezeryan 3 gün yatıyorum sıkılıyorum hastanedemrb tekrar hoşgeldin.20 Ocak olarak ekliyorum listeye.
Benim o konuda bilgim yok ama inşallah bu ay hamile kalırsın.
Siz temeli atın canım sonbahara ancak gelir,yolu uzun :))
tüp bebek deniycen umarım ilk demende tutar talımm
karnımı ağrıttın bugünn yaa koptum gene:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::rofloldüşünmem mi teo ben 1 yıldır düşünüyorum da o beni düşünmüyor
evet canım ben çevremde yaşayanlardan biliyorum hem maddi hem manevii allah bi kerede nasip etsinn arkadaşımsaolun arkadaşlar.inşallah tutar.zor bir süreç miş araştırdığım kadarıyla.
düşünmem mi teo ben 1 yıldır düşünüyorum da o beni düşünmüyor
Kız bizi kovarlardı hastaneden.Maşallah hepimizde çene bolvalla ya inşş.hepimizin kış bebeği olucak nasipse porti istanbulda otursaydınn aynı hastanede doğum yapardık hepimiz maksat ordada kaynatmak benim sezeryan 3 gün yatıyorum sıkılıyorum hastanede
bu arada bilgisayarım yavaş arkadaşlar geç kalıyorum cevap yazarken
evt sezencim sanırım üşüttüm neyse geçti enazından.
mhtpçım seninde hayırlısı olsun ne diyelim şu kist olayı berbat bişi tekrarlama oranı yüksek aynı dert bendede var ama şükür tekrarlamadı.aslında iyi yapmışsın tüp olayını zaman kaybetmemek açısından umarım sonu güsel olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?