- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #1.681
teşekkür ederim arkadaşım.1 açık ameliyat 1 laparoskopi şimdi bi de iğneyle küçültme.başka alternatif kalmadı.sizlerin var mı çocuğunuz yoksa ilk denememiyz hepimiz
benim ilk kendi adıma ikinci isteyende var ama genelde ilkini becermeye çalışanlar var cnmm sende uğraşmışsın baya
:roflol: gülelim ki akşama çalışmalar verimli geçsin enerji toplayalım.Tabi benim kırmızılar gelmezsekarnımı ağrıttın bugünn yaa koptum gene:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflolbeni düşünmüyorrrr alem kızsın yaa
Henüz yok canım çalışıp çalışıp oturuyoz popomuzun üstüne.Bebek yapmak çok meşakaliymiş bunu anladım ama her türlü tecrübeye sahip oluyoruz burada yakında diploma alacağız :))portakal cım bilmiyordum ben ya sen istemiyorsun diye biliyordum ,
peki varmı hayırlı haberler
yemeği olan varsa fazladan aliyim yemek yapamadım açımkaydirigubbakcemile3 yolluyorum süpürgemi
karnıbaharmı tavuklu şehriye çorbasımı hangini yollayım bacımmyemeği olan varsa fazladan aliyim yemek yapamadım açımkaydirigubbakcemile3 yolluyorum süpürgemi
Benim yok 1 yıl olmak üzere korunmayı bırakalı.teşekkür ederim arkadaşım.1 açık ameliyat 1 laparoskopi şimdi bi de iğneyle küçültme.başka alternatif kalmadı.sizlerin var mı çocuğunuz yoksa ilk denememiyz hepimiz
hastanenin ismini ya da dr n ismini vermenin sakıncası var mı?3500 ytl ilaçlar dahil
Benim yok 1 yıl olmak üzere korunmayı bırakalı.
Hiç de ucuz bişey değilmiş ya Allah yardımcınız olsun inşallah hemen tutar[/QUOTEAllah isteyen herkese verir inşallah.evet pahalı ilk deenemede tutmzsa o zaman katmerli pahalı olacak.tekrar iyi akşamlar size doyum olmuyomuş adamcağız yemek istiyo.:umursamaz:
Şimdiden bir kaç arkadaşımıza uğurlu geldi bile inşallah sana da uğurlu gelir.ben çıkıyom arkadaşlar eşim geldi yarın devam edelim herkese hayırlı akşamlar.tanıştığımıza memnun oldum tekrar.aranızda olmak güzel.topic uğurlu gelir inşallah nüufus patlaması yaparız bye
kızlar kociş geldi çıkıyorum akşam gece girerim gene inş.malum adamı besliyim güç kuvvet kazansın akşam maçımız varrr:roflol:
Selam kızlar benden yeni haberler var...Kan testi yaptırdım negatif çıkmadı ama düşük bi değer çıktı,doktor henüz başında olabilirsin bekle dedi..Bu arada uzun zamandır beklediğim bir iş görüşmesinden çağrı aldım bugün ankaradaydım...eğer bu vitamin varsaaa ve bu iş olursa hep onun sayesinde:)
ay portiiiiiiiiii seni gördüğüme nasıl sevindim anlatamam değer aralığı olarak 5.00-25.00 vermiş benimki 6.01:)
valla bi daha 35 bayılamıcam porti paşa paşa işerimmmmmm çift çizgimi görürüüm:))yoksa kocişin bayıldığı parfümümü sıkarım fındık fıstık,incir mincir yiriiiiiiiiiim çalışmaya devam ederim:)
Sen neden 35 basıyorsun ki anlamadım.O kadar kan testi yaptırdım 5 kuruş vermedim şimdiye kadar.
İnşallah hamilelik vardır ve geç döllenmeden dolayı böyle düşük çıkıyordur.Normalde 33 günde oluyorsun 6 gün mü geçti 1000lerde olman lazım.Kendini kaptırma ama ihmalde etme cnm.
Bende daha önce 13 çıkmıştı değer ama hamile değildim.
İnşallah senin olur
Olmazsa da takmana gerek yok zaten bu ay tecrübe olur,diğer aya fantazi yaparsınız :kedi:
ya benim 26-28 günde bir oluyodu ilk kez bu kadar geçti 14 ünden olmam gerekiyodu bugün oldu hala tık yokaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?