- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #1.701
olabilir bacım stressli bi dönemden geçtim bu ay ondan gecikmiş olabilirim hayırlısı diyorum artık bebiş yoksada biran önce gelse terelelliler ona göre işimiz gücümüz var canımBende onu diyorum ya bugün 33.gündesin 5-7 gün geçmiş oluyor adetin yani bu sürede değerinin daha yüksek çıkması gerekirdi.Başka sebeplerden dolayı da gecikme yaşamış olabilirsin,bu ay diğer kızlar da yaşadı o gecikmeyi.aysen 20 gün olmadı mesela..zorxx da bekledi bi kaç gün.Bekle bir kaç gün daha ama testide tekrarlamalısın bence.
ya bide kızlar doktor adetin yedi gün geçmeden bi daha sidik testide yapma dedi:)kan değerlerinin doğruluğuda 10 günden sonraymış yani onlar 10 gün gecikince yapılanı dikkate alıyolarmış benim doktur öle dedi:)
olabilir bacım stressli bi dönemden geçtim bu ay ondan gecikmiş olabilirim hayırlısı diyorum artık bebiş yoksada biran önce gelse terelelliler ona göre işimiz gücümüz var canımya böyle bi topik olabilirmi yaaa herkes aynı aymı gecikir kardeşim:)kız porti sen bilirsin bu arada benim akıntım devam ediiirrrrr sulu sepken o nedendir kuşum:)bu arada son dakikada yaptığımız zevkü sefa için çalışmalar işe yaramışmıdır sence:))
ay vücudumun ayarı bozuldu yeminlen bide sapıklar gibi elim mememde gezmem eksikti onuda yapıyorum tam oldumguclubacismilebu ay çalışmalarda gün mün saymıcan köydeki kezbanda gün sayıyodu sankialkisalkisalkisdicem kocişe gel herif allah ne verdiyse artık dicem bismillaaaaaaah deyipalkisalkisalkisolumunekankayizsmileya bebeem ne zaman yumurtladığın,çatladığın belli değil ki..Olabilir tabi neden olmasın.Belki zevkine çalıştığında kafan daha rahattı da geldi.O yüzden çıkmıyor bilemeyiz ki...digital derece var mı evde şu ateşini bi ölçsene bacım ne çıkacak bakalım?Sabah kalkınca da ölç ama yataktan kalkmadan.Akıntı değişiyor ki hamilelerde oluyormuş genelde ama adet öncesinde de olabiliyor.Mesela benim akıntım var bugün ama hamile olmam imkansız karnım ağrıyo adet olacam
ay vücudumun ayarı bozuldu yeminlen bide sapıklar gibi elim mememde gezmem eksikti onuda yapıyorum tam oldumguclubacismilebu ay çalışmalarda gün mün saymıcan köydeki kezbanda gün sayıyodu sankialkisalkisalkisdicem kocişe gel herif allah ne verdiyse artık dicem bismillaaaaaaah deyipalkisalkisalkisolumunekankayizsmile
millet nasıl şap diye hamile kalıyo anlamıyorumki arkadaşım nesi farklı acaba bizimkindenbayanssulusmile
parfümü olabilir mi :roflol:
[ı]hoşgeldin quselcim.avatarın çok güzel uçasım geliyor görünce [/ı]
[ı]nasılsın? Pek sık gelmiyorsun [/ı]
kız bu derece ateş mateş ne oluyo bide onu anlat bilirkişi:)
saol cnm h.b. Bızde hamiş olunca sevıncten ucucaz zaten :)
evet pek gıremıyorum cunku calısıyorum ama bu ay sonunda ısten ayrılıcam ınsallah ozaman daha sık gırmeye calısırım cnm
Aytencim orası rahat geldi galiba çıksana kıs yukarı :))
inşallah hamiş kalırsın şubatta da işten çıkman da isabet olur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?