Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

olabilir bacım stressli bi dönemden geçtim bu ay ondan gecikmiş olabilirim hayırlısı diyorum artık bebiş yoksada biran önce gelse terelelliler ona göre işimiz gücümüz var canımya böyle bi topik olabilirmi yaaa herkes aynı aymı gecikir kardeşim:)kız porti sen bilirsin bu arada benim akıntım devam ediiirrrrr sulu sepken o nedendir kuşum:)bu arada son dakikada yaptığımız zevkü sefa için çalışmalar işe yaramışmıdır sence:))

Senin doktuur bunamış kuzum.İdrar testlerinin hepsi aynı önce sonuç veren hassas testleri ayrı tutuyorum kullanmadım,onlarla ilgili bilgim yok cidden hassas mı para tuzağımı bilmiyorum ama normalde adet geciktikten 1 gün sonra sidik testi yapılır ve doğru sonuç verir.
Kan testi de 1 hafta varken yapılabilir çıkan değere bakılır ve adetin geçtiği gün tekrarlanır test.Yani hamileliğin kesin kanıtlanması için adetin 1 gün geçmesi gerekir.O zaman kan testi 100-200 hatta fazlası çıkıyor zaten.e bu değeri okumak için de doktor olmaya gerek yok,onlar tıp okuyarak öğrendiyse bizde okuyarak,araştırarak öğreniyoruz zaten.
opuyorumnanaktan

ya bebeem ne zaman yumurtladığın,çatladığın belli değil ki..Olabilir tabi neden olmasın.Belki zevkine çalıştığında kafan daha rahattı da geldi.O yüzden çıkmıyor bilemeyiz ki...digital derece var mı evde şu ateşini bi ölçsene bacım ne çıkacak bakalım?Sabah kalkınca da ölç ama yataktan kalkmadan.Akıntı değişiyor ki hamilelerde oluyormuş genelde ama adet öncesinde de olabiliyor.Mesela benim akıntım var bugün ama hamile olmam imkansız karnım ağrıyo adet olacam

ay vücudumun ayarı bozuldu yeminlen bide sapıklar gibi elim mememde gezmem eksikti onuda yapıyorum tam oldumguclubacismilebu ay çalışmalarda gün mün saymıcan köydeki kezbanda gün sayıyodu sankialkisalkisalkisdicem kocişe gel herif allah ne verdiyse artık dicem bismillaaaaaaah deyipalkisalkisalkisolumunekankayizsmile

doğru diyosun eskiden kim gün sayıyormuş ki...
Tam gaz çalışmalara devam
kaydirigubbakcemile Şeniz

[ı]hoşgeldin quselcim.avatarın çok güzel uçasım geliyor görünce [/ı]

[ı]nasılsın? Pek sık gelmiyorsun [/ı]

saol cnm h.b. Bızde hamiş olunca sevıncten ucucaz zaten :)

evet pek gıremıyorum cunku calısıyorum ama bu ay sonunda ısten ayrılıcam ınsallah ozaman daha sık gırmeye calısırım cnm

kız bu derece ateş mateş ne oluyo bide onu anlat bilirkişi:)

:roflol: şimdi ateş yumurtlama gününde normalin biraz üzerine çıkıyor.yumurtlama gününden sonra yine düşüyor.
Eğer hamilelik varsa ateşin yine yüksek çıkıyor ve bir daha düşmüyor 36.8 36.9 37 falan oluyor.
ya sen bi ölç ne çıkacak boşu boşu ne konuşturma beni şimdi :))

inşallah hamiş kalırsın şubatta da işten çıkman da isabet olur :))

hay agzın bal yesın yaaa keske.. ama sanmıyorum adetın 19uncu gunundeyım 9uncu gununden berı kasıklarımda batmalar vardı ümitlendim ama bugun kasık agrıları azaldı ama belım agrıyo ınsallah bebek belırtısıdır bunlar yaa canıma yettı yıllardır:çok üzgünüm:

Kızlar aşkım geldi ona yemek hazırlayıp sonra gene sizin yanınıza gelecegim.
Biraz uzakta duruyorum sanmayın sizin yazılarınızı takip ediyorum.birazdan gelecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…