Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

:kedi:

nereye çıkayım anlamadım:kedi:

Bişey yazmıyorsun konu okuyorsun ya adın altta duruyor ya ondan sohbete katıl anlamında dedim cnm:)

ee normaldir kasık ağrısının azalması hamile bile olsan hep olacak değil ki o ağrı.
üzülme cnm olacağına inan ve çalışmalara devam et sadece,gerisi Allah'ın takdiri
kendime derece arıyorum ve bulamıyorum:)

derece yoksa senin iş yatar o zaman mecbur bekleyeceksin :CüvCüv:

şimdi hepsini tek tek not alıyorum hocamguclubacismilealınacaklar listesi
1-Derece
2-Bol ceviz,incir,bal cart curt
3-Hazırda 35 lira
4-Bol sidik testi
5-Kociş:)

şimdi hepsini tek tek not alıyorum hocamguclubacismilealınacaklar listesi
1-Derece
2-Bol ceviz,incir,bal cart curt
3-Hazırda 35 lira
4-Bol sidik testi
5-Kociş:)

tekrar edelim:
derece digital olursa gözlerinin bozulmasını da önlemiş olursun :)
bide göz doktoruna 35 bayılma :))
incir,fındık,bal,keçiboynuzu,sert kahve
sidik testi ok.
iyi bi parfüm,jartiyer,fırfırıklı don mon :)
kociş olmazsa olmaz zaten :))

kapıdan giriyoruz kızlar kocayı ürkütmemek ve o gece bebiş çalışması yapılacağını çaktırmamak içinnn kafamızı kapıdan uzatıyoruz ve''huhuuuuuuuuuuuuuuu yakalaaaaaaa beniiiiiiiii''diyoruz,kociş bir girişimde bulunmuyorsa küstüm numarası yapıp yatağa giriyoruz dayanmayıp yanımıza gelen kocaya saldırıyoruz:)sonraki adımda budur:)

slm hatunlarr.. madee kıs 6 mı çıkmış değerin aferin yine aramızda en becerikli sen çıktın 6 ya çıkartmışın değeri:)

slm hatunlarr.. madee kıs 6 mı çıkmış değerin aferin yine aramızda en becerikli sen çıktın 6 ya çıkartmışın değeri:)
savol bacım anca bu kadar yaptım:)ama portide daha fazla çıkmış bi keresinde ama hamile değilmiş bakalım benimki ilk ay anısı olarakmı kalacak:)mirmirmirmir

ya kızlar jartiyer fırfırıklı don parfüm iide hadi onları aldıkkk. ben buay bitkisel bişilerde yapmak istiyorum bal tarçın felan kullansammı acaba?yada başka yapılan bişi varmı?olsun artık yaa

ya ben eve gidince bakıyorum zaten kapıdan girerken kociş keyifsizse gene yorgunum diyecek yok bu gece bi cacık lmaz: olmaz diyorum

Buna içilir dime :içelim: alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…