- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #1.721
:kedi:
nereye çıkayım anlamadım:kedi:
ee normaldir kasık ağrısının azalması hamile bile olsan hep olacak değil ki o ağrı.hay agzın bal yesın yaaa keske.. ama sanmıyorum adetın 19uncu gunundeyım 9uncu gununden berı kasıklarımda batmalar vardı ümitlendim ama bugun kasık agrıları azaldı ama belım agrıyo ınsallah bebek belırtısıdır bunlar yaa canıma yettı yıllardır:çok üzgünüm:
kendime derece arıyorum ve bulamıyorum:)
ee normaldir kasık ağrısının azalması hamile bile olsan hep olacak değil ki o ağrı.
üzülme cnm olacağına inan ve çalışmalara devam et sadece,gerisi Allah'ın takdiri
şimdi hepsini tek tek not alıyorum hocamguclubacismilealınacaklar listesi
1-Derece
2-Bol ceviz,incir,bal cart curt
3-Hazırda 35 lira
4-Bol sidik testi
5-Kociş:)
şimdi hepsini tek tek not alıyorum hocamguclubacismilealınacaklar listesi
1-Derece
2-Bol ceviz,incir,bal cart curt
3-Hazırda 35 lira
4-Bol sidik testi
5-Kociş:)
35 tl ne kız
acemi anne aday adayı kan tahliline 35 lira bayılmış :roflol:
acemi anne aday adayı kan tahliline 35 lira bayılmış :roflol:
savol bacım anca bu kadar yaptım:)ama portide daha fazla çıkmış bi keresinde ama hamile değilmiş bakalım benimki ilk ay anısı olarakmı kalacak:)mirmirmirmirslm hatunlarr.. madee kıs 6 mı çıkmış değerin aferin yine aramızda en becerikli sen çıktın 6 ya çıkartmışın değeri:)
kazıkçı bura yaaaaaaaa,sidik testinede 10 tl istiyo ben kendim işiyom canım saol dedim,o paraya kaç kere işerim ben beabowwwwwwww yuh kızz 10 15tl arası yavv
kazıkçı bura yaaaaaaaa,sidik testinede 10 tl istiyo ben kendim işiyom canım saol dedim,o paraya kaç kere işerim ben be
ya ben eve gidince bakıyorum zaten kapıdan girerken kociş keyifsizse gene yorgunum diyecek yok bu gece bi cacıkkapıdan giriyoruz kızlar kocayı ürkütmemek ve o gece bebiş çalışması yapılacağını çaktırmamak içinnn kafamızı kapıdan uzatıyoruz ve''huhuuuuuuuuuuuuuuu yakalaaaaaaa beniiiiiiiii''diyoruz,kociş bir girişimde bulunmuyorsa küstüm numarası yapıp yatağa giriyoruz dayanmayıp yanımıza gelen kocaya saldırıyoruz:)sonraki adımda budur:)
slm hatunlarr.. madee kıs 6 mı çıkmış değerin aferin yine aramızda en becerikli sen çıktın 6 ya çıkartmışın değeri:)
olmadı doktora gidip hadi be hacı beeee benim torbaya bi bakalım varmı yokmu mu desem acaba:ecrin_bebek:[/QUOT
zaten gelmesse mecbur gidiceksin madecim hacıya baktırırsın torbana zemuszemus ozaman, ama testi tekrarlaman lasım değerlerin artıyomu die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?