- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #1.921
ay ya zeynep tebrik edrim cnm süper anam leylekler uğur getirdi işte geldi bebekler sağlıkla kucağına al inşallah zeynepçim cnm benimm bizede dua ettt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
buarada o leylekler bize buay bebiş getirmezse vurucam portakal okadar psikokaydirigubbakcemile3pata bağladım yanii
inşallah zeynepçim cnm sağlıkla alıcaksın kucağına inanıyorum ben bisde gelices arkandan
oyy canım çok sevindim hadi hayırlısı olsun,sağlıkla gelsin bebişin....benimde çok silikti canım kan testide yaptır aklın rahat etsin...tekrar tebrikler....
merhabalar efendim nasılsınız işallaholumunekankayizsmilemrb kızlar,iyi akşamlar
merhabalar efendim nasılsınız işallaholumunekankayizsmile
sleepy bugün test yaptım adliyede silik çıktı ikinci çizgim ama diğerinden biraz açık bi renk..herkese gösterdimde millet paranoyak olduğumu düşünüyo:)çift çizgi işte kızım ne istiyon diyolar:)cuma tekrar idrar testi yapacam ayın 29 unada randevu aldım kalp atışlarını duyarım inşallah
sleepy bugün test yaptım adliyede silik çıktı ikinci çizgim ama diğerinden biraz açık bi renk..herkese gösterdimde millet paranoyak olduğumu düşünüyo:)çift çizgi işte kızım ne istiyon diyolar:)cuma tekrar idrar testi yapacam ayın 29 unada randevu aldım kalp atışlarını duyarım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?