- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #1.961
slm kızlar nbr?kimse yok tabi ama ben yazayım çatlıcam salak bu insanlar ya hadi gezeyim kafayı dağıtayı diorum bugün bana yok sen neden kalamıosun yok tembel çıktın hatta evlatlığa gitti muhabbet yok ya insanlar öküz hemde tam öküz olmaz böle birşey ya nasıl stres olmucan nasıl sinirlenmicen nefret ediyorum herşeydennn
sen adet oldunmu en soon durum ne canım
zeynep ben adet oldum hatta 3.günümdeyim cnm kıs sen yazdıklarımızı okumuyomusunklava:
meme ağrısı,bel ağrısı ve altımda ıslaklık hissinden başka bişey hissedemiyorum şuan zorxx:)bide gidip bebişimin kesesini görmek istiyorum o zaman iananıcammadecim inşallah vardır cnm bence hissedersin kendinde değişik bişiler umarım güsel haberler alırısn cnm
Evet perşembeleri genelde pek giremiyorum izin yapıyorum.Evimle,kocamla ilgileniyorum,bol bol da geziyorum :))portakalım bu gün yoüunsun sanırım hiç uğramadın canımopuyorumnanaktan
Cnm benim ya bu tür insanlar hepimizin çevresinde var,herşeyi çok iyi bildiğini sanan cahil,insanlıktan nasibini almamış,insanların hayatlarını dedikodu malzemesi yapmaya bayılan,söyledikleri sözcüklerin nereye varacağını bilmeden aptal aptal konuşurlar.slm kızlar nbr?kimse yok tabi ama ben yazayım çatlıcam salak bu insanlar ya hadi gezeyim kafayı dağıtayı diorum bugün bana yok sen neden kalamıosun yok tembel çıktın hatta evlatlığa gitti muhabbet yok ya insanlar öküz hemde tam öküz olmaz böle birşey ya nasıl stres olmucan nasıl sinirlenmicen nefret ediyorum herşeydennn
bende inanıyorum topiğin uğuruna birde portakalımın güzel kalbine inanıyorum onun açtığı topik bize uğur getiricek görüceksin inşallah kesenide cnm
hayırlı akşamlar portakalım özlettin canıma.s.a.s.
Sana da hayırlı akşamlar cnm.a.s.
Bugün vakit olmadı.Sıkılmışsın sanırım gelen giden de olmamış :))
Nasılsın bakalım?
selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?