- Konu Sahibi portakal_suyu
- #13.581
tabıkı hemen söylüyorum 2 ekimmerhaba,hoşgeldin aramıza.
Gelecek olan adet tarihin ne canım?
Ekliyim hemen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabıkı hemen söylüyorum 2 ekimmerhaba,hoşgeldin aramıza.
Gelecek olan adet tarihin ne canım?
Ekliyim hemen
nerhba canım nasılsın?cok özlüyorum hepinizi.sık sık gitremiyorum eskisi kadar.son günlerimde,regl tarihim yaksaştıkça pek bakma k istemiyorum pc ye...yanlıs anlamayın sizden kaynaklanmıyo ama girdiğimde sürekli birşeyler arastırıyorum bu seferde daha cok stres yapıyorum kendişme o yüzden :))
AMİNN AMİNN inşallah ALLAH IM dileyen herkese versın:Saruboceq:slm arkadasım hoşgeldin aramıza,umarım sende en kısa zamanda hamileler sayfamıza eklenirsek.rabbim isteyen herkese versin inşallah.kimseyi evlatsızlıkla sınamasın...
tabıkı hemen söylüyorum 2 ekim
Güncel Listemiz
İyi diyelim iyi olalım canım.Halimize şükür.
Sen de iyisin inşallah
emin ol bizde seni ve sık sık giremeyen arkadaşları özlüyoruz canım.
muhabbetler aranıyor yani olumunekankayizsmile
az kaldı senin gününe hayırlısı olsun canım.İnşallah Allah gönlümüzdekini verir :Saruboceq:
eskiden bir gün giremesem sayfamıza kaldıgım sayfadan baslar okurdum,sohbetlerinizi,ama ,işte ramazandı,bayramdı derken,hem fazla girmeye fırsat bulamadım,buldugum fırsattada bakıyorum sayfalar uçmuş :) okuyamadım hiç.cok sey kacırdım...evet günüm yaklastı.aslında normal sartlarda şimdi olmam lazım ama ilk asılamamı göz önüne alıyorum aynı günümde olmustum.aslında kan tahlili yapsaydım varsa cıkardı ama,bu sefer beklemek istiyorum.o sonuc kagıdını elime aldıgımda 0.5 sayısını görmek istemiyorum:gitme:.kırmızı kartı görmek onun kadar kötü olmuyo........bakalım nasip arkadasım,dediğin gibi rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah amiin
:ecrin_bebek:
canım 7 aydır istiyorum eşim 3 ay önce varıkosel amelıyatı oldu ama çokta ileri değil hareketlilik yüzde/80 bu hafta teste gidicek bende buay hormonlarıma baktırdım prolaktınım 28 çıktı sınırı 26 dr önemli bı sayı değil dedi ilaç vermedi bende 2 haftadır hayıt suyu içiyorum ve bır umut beklıyorum ALLAHIM isteyen herkeze nasıp etsın aminnHemen ekliyorum bende :))
Ne kadar zamandır istiyorsunuz canım? Tanışalım opuyorumnanaktan
hoşbulduk flan cım sen nasılsın
canım 7 aydır istiyorum eşim 3 ay önce varıkosel amelıyatı oldu ama çokta ileri değil hareketlilik yüzde/80 bu hafta teste gidicek bende buay hormonlarıma baktırdım prolaktınım 28 çıktı sınırı 26 dr önemli bı sayı değil dedi ilaç vermedi bende 2 haftadır hayıt suyu içiyorum ve bır umut beklıyorum ALLAHIM isteyen herkeze nasıp etsın aminn
herkese günaydın opuyorumnanaktanhavalı kız hoşgeldin canım a.s.portakalcığım nasılsın canım?çayımı aldım geldim![]()
ee flancım baş başa kaldık nasılsın bakalım,işleri kolayladın mı?
ay o smiley şeysini ( bayanssulusmile ) kim yapmış ben yapmadım :bbo:
evet canım ilk gözağrım olacak ALLAH NASİP EDERSE inşaallahiyi diyelim iyi olalım inşallah:Saruboceq:ilk bebeğin mi olacak canım?![]()
evet canım ilk gözağrım olacak ALLAH NASİP EDERSE inşaallah
hallettim canım herşeyi toparladım bayram ramazan tatil iyice arapsaçına dönmüştü herşey kafamçokkarıştıhepsini hallettim sen nasılsın canım geçenlerde bir yazın vardı biraz moralsizdin iyisin şimdi değil mi?kaydirigubbakcemile5günün ne alemde gelecek gibi mi bu ay?umarım gelmez tabiki de yine de gelirse sağlık olsun Rabbim herşeyin olduğu gibi evladın da hayırlısını versin:Saruboceq:hep birlikte bu günleri de aşacağız inşallahkaydirigubbakcemile5
hangisi canım?
evet canım ilk gözağrım olacak ALLAH NASİP EDERSE inşaallah