Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

nerhba canım nasılsın?cok özlüyorum hepinizi.sık sık gitremiyorum eskisi kadar.son günlerimde,regl tarihim yaksaştıkça pek bakma k istemiyorum pc ye...yanlıs anlamayın sizden kaynaklanmıyo ama girdiğimde sürekli birşeyler arastırıyorum bu seferde daha cok stres yapıyorum kendişme o yüzden :))

İyi diyelim iyi olalım canım.Halimize şükür.
Sen de iyisin inşallah
emin ol bizde seni ve sık sık giremeyen arkadaşları özlüyoruz canım.
muhabbetler aranıyor yani olumunekankayizsmile

az kaldı senin gününe hayırlısı olsun canım.İnşallah Allah gönlümüzdekini verir :Saruboceq:

Güncel Listemiz

Herkese merhaba,

Bu fikri ne yapsak aklımızdan atamadığımızı anladık ve arkadaşlarımızla buradan devam etmeye,gebelik ve hamileliğe dair herşeyi burada paylaşmaya karar verdik.

Siz de aramıza katılarak,umutlarınıza yelken açın

0037.gif

HAMİLELERİMİZ :nazar: BEBEKLERİMİZİN CİNSİYETLERİ

ekobero :CüvCüv: _________ Erkek ____bebeğimiz doğdu alkisalkisalkis

hayat_77 :CüvCüv: _________Erkek
____ bebeğimiz doğdu alkisalkisalkis

dmtumt84:CüvCüv: _________Erkek____ bebeğimiz doğdu alkisalkisalkis

berrakada :CüvCüv: ________ Kız _____bebeğimiz doğdu alkisalkisalkis

sleepy80 :CüvCüv: _________Erkek

A&S :CüvCüv: ____________Erkek_____bebeğimiz doğdu alkisalkisalkis

pembehera :CüvCüv:________Kız

justing76 :CüvCüv: _________Kız

eliftanerbektas :CüvCüv:

demetnur :CüvCüv:

kelebek_1974 :CüvCüv:

Tuba373 :CüvCüv: ________Kız

bafo :CüvCüv: ___________Kız

eren sezen :CüvCüv: _____Erkek

derindenizzz :CüvCüv:

hayal1403 :CüvCüv:

dilemma:CüvCüv: _______Kız ve Erkek

kardelen_cicegi :CüvCüv:

teolog :CüvCüv:

has_bahce :CüvCüv:

gonca85gonca :CüvCüv:

000ar.gif
000ar.gif
000ar.gif

Temmuz Listemiz

skorpion74 _______ 31 temmuz

Ağustos Listemiz

mirage1983_______26 Ağustos

aysen_34__________27 Ağustos

..yeliz..___________29 Ağustos

Tancredi_________30 Ağustos

Eylül Listemiz

sevecen86_________1 Eylül

cicvir_____________15 Eylül

zorxx____________20 Eylül

d_kupcu_________23 Eylül

Ekim Listemiz

Havalıkız_________ 2 Ekim

flan______________3 Ekim

anka1297_________ 3 Ekim

portakal_suyu ____12 Ekim

fairy19.gif

NOT: Günü geçen arkadaşlar durumları hakkında bilgi verebilirler mi?

İyi diyelim iyi olalım canım.Halimize şükür.
Sen de iyisin inşallah
emin ol bizde seni ve sık sık giremeyen arkadaşları özlüyoruz canım.
muhabbetler aranıyor yani olumunekankayizsmile

az kaldı senin gününe hayırlısı olsun canım.İnşallah Allah gönlümüzdekini verir :Saruboceq:

eskiden bir gün giremesem sayfamıza kaldıgım sayfadan baslar okurdum,sohbetlerinizi,ama ,işte ramazandı,bayramdı derken,hem fazla girmeye fırsat bulamadım,buldugum fırsattada bakıyorum sayfalar uçmuş :) okuyamadım hiç.cok sey kacırdım...evet günüm yaklastı.aslında normal sartlarda şimdi olmam lazım ama ilk asılamamı göz önüne alıyorum aynı günümde olmustum.aslında kan tahlili yapsaydım varsa cıkardı ama,bu sefer beklemek istiyorum.o sonuc kagıdını elime aldıgımda 0.5 sayısını görmek istemiyorum:gitme:.kırmızı kartı görmek onun kadar kötü olmuyo........bakalım nasip arkadasım,dediğin gibi rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah amiin
:ecrin_bebek:

eskiden bir gün giremesem sayfamıza kaldıgım sayfadan baslar okurdum,sohbetlerinizi,ama ,işte ramazandı,bayramdı derken,hem fazla girmeye fırsat bulamadım,buldugum fırsattada bakıyorum sayfalar uçmuş :) okuyamadım hiç.cok sey kacırdım...evet günüm yaklastı.aslında normal sartlarda şimdi olmam lazım ama ilk asılamamı göz önüne alıyorum aynı günümde olmustum.aslında kan tahlili yapsaydım varsa cıkardı ama,bu sefer beklemek istiyorum.o sonuc kagıdını elime aldıgımda 0.5 sayısını görmek istemiyorum:gitme:.kırmızı kartı görmek onun kadar kötü olmuyo........bakalım nasip arkadasım,dediğin gibi rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah amiin
:ecrin_bebek:

Bence de beklemen en doğrusu,o sonucu görünce daha büyük yıkım oluyor.
Nasipte varsa zaten bi şekilde öğrenirsin,aman olsun keşke de günlerce beklesek öğrenmek için.
İnşallah bu defa tutmuştur canım.

Hemen ekliyorum bende :))

Ne kadar zamandır istiyorsunuz canım? Tanışalım opuyorumnanaktan
canım 7 aydır istiyorum eşim 3 ay önce varıkosel amelıyatı oldu ama çokta ileri değil hareketlilik yüzde/80 bu hafta teste gidicek bende buay hormonlarıma baktırdım prolaktınım 28 çıktı sınırı 26 dr önemli bı sayı değil dedi ilaç vermedi bende 2 haftadır hayıt suyu içiyorum ve bır umut beklıyorum ALLAHIM isteyen herkeze nasıp etsın aminn

herkese günaydın opuyorumnanaktanhavalı kız hoşgeldin canım a.s.portakalcığım nasılsın canım?çayımı aldım geldim:kahve:

bayanssulusmile
canım 7 aydır istiyorum eşim 3 ay önce varıkosel amelıyatı oldu ama çokta ileri değil hareketlilik yüzde/80 bu hafta teste gidicek bende buay hormonlarıma baktırdım prolaktınım 28 çıktı sınırı 26 dr önemli bı sayı değil dedi ilaç vermedi bende 2 haftadır hayıt suyu içiyorum ve bır umut beklıyorum ALLAHIM isteyen herkeze nasıp etsın aminn

inşallah en kısa sürede hayırlısı ile hamile kalırsın cnm.

herkese günaydın opuyorumnanaktanhavalı kız hoşgeldin canım a.s.portakalcığım nasılsın canım?çayımı aldım geldim:kahve:

hoşgeldin canım bende alıp geliyorum birazdan

ee flancım baş başa kaldık nasılsın bakalım,işleri kolayladın mı?

hallettim canım herşeyi toparladım bayram ramazan tatil iyice arapsaçına dönmüştü herşey kafamçokkarıştıhepsini hallettim sen nasılsın canım geçenlerde bir yazın vardı biraz moralsizdin iyisin şimdi değil mi?kaydirigubbakcemile5günün ne alemde gelecek gibi mi bu ay?umarım gelmez tabiki de yine de gelirse sağlık olsun Rabbim herşeyin olduğu gibi evladın da hayırlısını versin:Saruboceq:hep birlikte bu günleri de aşacağız inşallahkaydirigubbakcemile5

hallettim canım herşeyi toparladım bayram ramazan tatil iyice arapsaçına dönmüştü herşey kafamçokkarıştıhepsini hallettim sen nasılsın canım geçenlerde bir yazın vardı biraz moralsizdin iyisin şimdi değil mi?kaydirigubbakcemile5günün ne alemde gelecek gibi mi bu ay?umarım gelmez tabiki de yine de gelirse sağlık olsun Rabbim herşeyin olduğu gibi evladın da hayırlısını versin:Saruboceq:hep birlikte bu günleri de aşacağız inşallahkaydirigubbakcemile5

geldi bile canım adet oldum bu sabah :sinifsinif:
Geçen ayki kadar mutsuz değilim çünkü kist var diye zaten ümitli değildim ama yiine de son acaba oluyor insan
hayırlısı olsun hakkımızda ümidimi kaybettim ben zaten çook oldu

havalıkıza cevap yazarken üstünde şu çıkmış ya yalışlıkla mı bastım ne çok saçma olmuş yani mesajın üstünde bayanssulusmile
edit tuşu da kalktığı için düzeltemiyorum.

Back
X