- Konu Sahibi portakal_suyu
- #14.761
Bana menogon vermişlerdi,pregon bilmiyorum ama çatlamasın diye bende 2 ay orgulatron kullandım.Ben aynı anda göbeğimden birini bi tarafa diğerini bi tarafa yapıyordum :))
Herşey yolunda olmasına sevindim.Bugün hepiniz için dua ettim.İnşallah böyle bi zamanda sana da faydası olur.
ayy ,kisini birden vurmak ta zor olur.puregona alısmıstım sanki puregonun inesi daha ince,dierini vururken biraz zorlandım.sagol canım duaların için.portim bu arada hiç duymusmuydun bilmiyorum ama fetih suresi diye bir sure var.bizim işyerinde bir arkadas var.ondan ögrenmiştim.niyet ediyosun,yasın kadar kişiye dagıtıyorsun herkes birer tane okuyor,herkes okuduktan sonra duasını yapıyolar.ben okuttum,fetih suresi cok iyiymiş diye duydum.o arkadasımızın nişanlısı işten ayrılmıstı.2 yıldır flan bir türlü bir yere girememişti.fetih suresini okuttu niyetine,nasıl diyim duasını bitirdi,ertesi gün işe cagırdılar nişanlısını.sasırmıstım.tüp bebeğe basladıgım gün benimde duam okundu.istersen sende bir dene arkadasım,ama sonunda edilen dua nasıl bilemiyorum ama ögrenir yazarım burdan canlarım.bu arada birde duydunuzmu bilmem ama,yusuf suresi özellikle evlat sahibi olmak derler.onuda oumak istiyorum nasip olursa 7 gün.