Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Bana menogon vermişlerdi,pregon bilmiyorum ama çatlamasın diye bende 2 ay orgulatron kullandım.Ben aynı anda göbeğimden birini bi tarafa diğerini bi tarafa yapıyordum :))

Herşey yolunda olmasına sevindim.Bugün hepiniz için dua ettim.İnşallah böyle bi zamanda sana da faydası olur.

ayy ,kisini birden vurmak ta zor olur.puregona alısmıstım sanki puregonun inesi daha ince,dierini vururken biraz zorlandım.sagol canım duaların için.portim bu arada hiç duymusmuydun bilmiyorum ama fetih suresi diye bir sure var.bizim işyerinde bir arkadas var.ondan ögrenmiştim.niyet ediyosun,yasın kadar kişiye dagıtıyorsun herkes birer tane okuyor,herkes okuduktan sonra duasını yapıyolar.ben okuttum,fetih suresi cok iyiymiş diye duydum.o arkadasımızın nişanlısı işten ayrılmıstı.2 yıldır flan bir türlü bir yere girememişti.fetih suresini okuttu niyetine,nasıl diyim duasını bitirdi,ertesi gün işe cagırdılar nişanlısını.sasırmıstım.tüp bebeğe basladıgım gün benimde duam okundu.istersen sende bir dene arkadasım,ama sonunda edilen dua nasıl bilemiyorum ama ögrenir yazarım burdan canlarım.bu arada birde duydunuzmu bilmem ama,yusuf suresi özellikle evlat sahibi olmak derler.onuda oumak istiyorum nasip olursa 7 gün.

pişt :94: kızlar ne kaytanıosunuzzzzzzzzzzzzzz bakimmmmmmmmmm

sevtapcım cnm hayırlısı olsun tüpe başlamışsın sanırım tez zamanda güzel haberlerini alalım inşallah cnm ne kadar mal olucak kuşum ya bende yapıcam yakın zamanda

portakalım kuşum nbr :24:

Bana menogon vermişlerdi,pregon bilmiyorum ama çatlamasın diye bende 2 ay orgulatron kullandım.Ben aynı anda göbeğimden birini bi tarafa diğerini bi tarafa yapıyordum :))

Herşey yolunda olmasına sevindim.Bugün hepiniz için dua ettim.İnşallah böyle bi zamanda sana da faydası olur.

sağol canım.benim için dua edenlere bile söylüyorum lüytfen yalnız bana degil.isteyen herkese dua edin diye.

pişt :94: kızlar ne kaytanıosunuzzzzzzzzzzzzzz bakimmmmmmmmmm

sevtapcım cnm hayırlısı olsun tüpe başlamışsın sanırım tez zamanda güzel haberlerini alalım inşallah cnm ne kadar mal olucak kuşum ya bende yapıcam yakın zamanda

portakalım kuşum nbr :24:

hosgeldin canım.sagol zorum basladık allahın izniyle.inşallah hayırlı haberler verebilirim sizlere.
canım ben burda bir devlet hastanesi diyim rapor cıkarmak istiyordum,tüp için ama doktor 2 kez daha asılama önerdi iğneli olması gerekiyormus.bende hiç yaptırmak istemiyordum ama işte bakıyım dedim ilaç raporunu cıkartıyımda nekakdar tutucak.baktım 400 civarı iğnler tuttu sadece 160 ta hastanye vercektim son anada vazgecrtim.bu gittiğim hastaneyi cok istiyordum.hep aklımın bir köşesinde orası vardı.bir arkadasımda 6 yılık evli.6 asılamasından sonra orda ilk denemesinde tutmustu,bayaıda vbir arastırmıstım.hep iyi seyler okudum.toplam paket fiyatları var.5000 tl.iğnelerin yumurta takibin,yumurta toplama işlemin transferin hepsi içinde.bende tam paketten baslıycaktım.ilaç raporum aklıma geldi.hastanede yetkili banla konustum eger ilaçlar benden olursa sadece hastaneye 3500 tl vericem.ilaçlarımda şimdilik 820 tl tuttu bakalım..en azından belkide böyle olunca 5.000 tl gidip gelmelerimle tplam 5000 tl olur

sayfa geride kalmış ben de bakıyorum ölee :))

Söylediğin sureleri duydum canım ama yapmadım.Başka şeyler yapmıştım.İnşalalh sana da faydası olur.

Yok zor olmuyor kıs bi anda dişini sıkıp yapıyorsun ve kurtuluyorsun :))

zorum ütüyü bitir de gel beraber kaynatalım anacım

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :80:kimse gelmemiş henüz ben çok uyuyorum yaa aşılamadan sonra olsa hamileym dicem ama tembellikten sanırım:68: neyse kahvemi içeyim kendime geleyim gelirim öpt sizi umarım gelen olur yav:16::92::74::82::95::96::97::89::24::103::121::115:

selam canlar ay kaç saattir kk yı açamıyodum sinir oldum iice :95::95:

portim napan bacım işe ne zaman başlıyodun msn dede yoksunuz :82:

zorum güle güle kullan temiz halini :24:

hade bakalım yarın ii haberlerle gel doktordan hemen yaz bak gelir gelmez merak ederim :78:

sürekli elektirikler gidiyo burda pc açıkken birde bugün 3 oldu pc bozulcak diye korkuyoruz artık :95:

neyse öptüm canlar :16:

Back
X