Maske Tarifleri Bebek gibi bir cilt için evde yapabileceğiniz cilt bakım maskeleri

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

bu tarifi verenin aklına şaşarım
1 kase yoğurtu neresine sürecek, yedirecek bu insanlar
ayran mı yapacak yüzünde, yoğurt çorbasımı
töbe töbeeeee
akıl var nizam var
2 tatlı kaşığı yoğurtun koyu yerinden yetmiyor mu
1 kasede nedemek allah aşkına

resmen ayran yaptım arkadaşım haklısın.. koyu yerlerden koydum, koyu oldugu için tüm yüze anca yetiyodur herhalde diye düşündüm ama limonu sıktıktan sonra resmen ayran gibi oldu.

Bu gece ilk kez limon + yoğurt maskesini yaptım. 3 kaşık yoğurt koydum, o bile çok geldi. Sakın 1 kase falan koymayın, ziyan olur..
yumuşacık yaptı cildimi.

yalnız 15 dk bekletmedim, limonlu bir şey için 15 dk beklemek bana çok gibi geldi. 7 8 dk falan tutmuşumdur. yanaklarım yanmaya başlamıştı.

leke için bildiğiniz varmı arkadaşlar acil yardım lütfen

ben kil maskesi aldım ama aktarlardan da kil alınıp içerisinde gül suyu sonra bir güzel bekletiyorsun peeling gibi ovarak çıkarıyorsun bebek gibi bir cilt al sana işte:)

Her akşam yüzünüzü defne sabunu ile yıkayın.Ben bunu bir aydır yapıyorum yüzümde ne siyah nokta nede sivilce kaldı.İnanılmaz memnun kaldım arkadaşlar.

Maske olarak yoğurt ve limon karışımını sürüyorum oda çok iyi geliyor.

Yorumları okudum , çoğu kişi yoğurt ve limon maskesini önermiş.Bende deneyeceğim yarın.Pürüzsüz bir cilt için bende bir ablamdan maske duymuştum.Hamurlara kattığımız maya ve elma püresi ile karışım yapıp yüzümüze sürüp 10-15 dakika sonra yıkıyoruz.Alın size pürüzsüz bir cilt

yaa ben yogur ve lımon karısımını denedım yuzum yumusacık oldu ama ardından suratım kıpkırmızı oldu:S

arkadaşlar yeni üyeyim bugün denedigim bişeyi paylaşmak için girdim. Bir çay kaşıgı bal, bir çay kaşıgı yaş maya, bir çay kaşıgı yogurt ve en önemlisi krem kıvamında olacak şekilde BUGDAY RUŞEYNİ karışırıp 20 dk bekletin.Yüz baya bi geriliyo ama sonuç mükemmellll. Siyah noktalarım tamamen bitti yumuşacık pamuk gibi bir cilt :)

BUGDAY RUŞEYNİ ni nerden alabiliriz şekercim? ben de denemek istiyorum senin maskeni.

paylaştığın için teşekkürler, deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…