Maske Tarifleri Bebek gibi bir cilt için evde yapabileceğiniz cilt bakım maskeleri

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Ben de çok kolay bir peeling tarifi paylaşayım bari:
1 çorba kaşığı yoğurda 1 paketten biraz daha az yaş mayayı ekleyin iyice karıştırın ve yüzünüze sürün. 15-20 dk bekleyin kuruyacak zaten. Sonra dairesel hareketlerle ovarak yüzünüzden maskeyi soyun. Burası önemli. Ovmazsanız direkt yıkarsanız hiçbir anlamı yok, ovarak çıkarmalısınız. Sonra bir güzel yıkayın, azıcık nemlendiriciyle nemlendirin cildinizi. Ben bunu 3 haftada bir yaparım cildimi beğenirler genelde. Başka da bişey yapmıyorum. Ama günlük temizliğime çok önem veririm sabah ve akşam yüz temizleme jeliyle temizlerim yüzümü. Bu peelingi yaptığım gün cildim tazeleniyor, elimi yüzümden alamıyorum. Suna Dumankaya'dan öğrenmiştim yıllar önce.

Yaş mayanın çok iyi geldiğini duymuştum, bunu deneyeceğm teşekkürler

tşklerrr:)

bu da güzel gibi:) elma sirkesi zaten muhteşem:)

Karbonat yazıldı mi bilmiyorum ama karbonat yoğurt ve limon u mutlaka deneyin diyorum gerçekten zamanla lekeler açılıyor

ay benim bebek gibi yüzüm vardı geldim yurtdışına hesapta havası temiz doğası var... alışmışız istanbul un mazotlarına kargaşasına cilt orada güzeldi buraya geldik bozuldu yapı meselesi ya biraz da bu cilt olayları ve genetik bence kızlar... ben limon ve yogurt maskesini ortaokuldan beri yapıyorum gerçekten iyi birşey...

Sirke de tavsiye edilir. Özellikle elma sirkesini pamukla sürünce direk farkedersiniz

Evet elma sirkesi zaten inanılmaz her derde deva gibi... yüze tonik oluyor, salataya katıyorsun tok tutuyor, saçlarına sürüyorsun besliyor, vücuduna kullanan insanlar var neye yaradığını bilmiyorum ama çok faydalı... evi temizlerken bile suya döküyorum hehe

iyi bir cilt için bol bol su içmek ve taze fasulye yemekte çok iyi geliyor. İçten bakımda önemli. Sevgiler.

Bnmde.yüz ve sacla ilgili sorularim vardi. Konu acmistim bi bakin. Dogal yollarla onlara napabilirimm?? Lütfenn acilll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…