Maske Tarifleri Bebek gibi bir cilt için evde yapabileceğiniz cilt bakım maskeleri

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
botoks etkisi gösteren maske
1yumurta sarısı
1 tatlı k. limon suyu
1 tatlı k.bal
1 çimdik su
göz altı hariç tüm yüze sür.10 dak.beklet.sonra yıkamadan tekrar sür.yani toplamda 3 kat sür.ılık suyla yıka.

teşekkürler paylaşım için

Aralarından bal-süt-limon'u yapıyorum ben haftada 2-3 kez.. Yıkadıktan sonra yüzüm parlıyor resmen.

daha önce denemeyenlere mutlaka öneririm gerçekten pahalı kremlere ve güzellik salonuna gitmeye gerek yok bende çok faydasını gördüm ama şimdi fırsat bile bulamıyorum

ben çok fazla bitki çayı içiyorum ve yeşil çay poşetini yüzüme koyuyordum lekeler oluştu ve cildiyeciye gittim neler yaptıgını sördü ve yeşil çayın lekeye sebep olabileceğini söyledi ve ten renginde koyuşama yapabileceğini söyledi ve ondan sonra yapmadım ne kadar süre ile yapıyorsun bu işlemi birde kaararma olmadımı sende

maske yapmadan önce mutlaka cilt arındırılmalı bu nedenle doğal bir plink önerim olacak bildiğimiz türk kahvesini içtikten sonra fıncanın dıbinde kalan telve ile yüzünüzün tamamına göz çevresi harıç kaşlar dahil ovun ve yıkadıgınızda sonucu fark edeceksiniz daha sonra yogut maskesinin üzerine sade soda ve bir tatlı kaşıgı elma suyunu karıştırıp pamukla cildinize sürün . deneyecek olanlardan yorumlarını bekliyorum

canım telveyi daha öncedende denemiştim gerçekten fark ediyo yoğurt ve limon karışımından mı bahsettin onu pek anlayamadım

SİYAH NOKTALAR İÇİN

1 yemek kaşığı kil
1 çay kaşığı lavanta suyu

Kili ve lavanta suyunu aktardan alın.Yüz maskesi için kil istiyorum deyin verir.Zaten bir tane var.Rengi beyazla krem rengi arası.Haftada 1 kez düzenli bir şekilde uygulayın.İşe yarıyor.

Siyah noktalarin sonu geliyor

Malzemeler: Limon suyu + yogurt
Hazirlanisi: Bir kase yogurda bir limonun suyunu karistirin. Bu karisimi, gozlerinize gelmemesine dikkat ederek yuzunuze yayin ve 15 dakika bekleyin. Yuzunuzde kuruyan maskeyi ilik suyla yikayarak cikarin.
Ne ise yariyor: Limon suyu cildi dezenfekte eder, sivilceleri kurutur ve siyah noktalarin kaybolmasina yardimci olur. Yogurt ise cildi besler, nemlendirir ve yag miktarini dengeler.
Ne zaman kullanmali: Bu maske haftada bir kez uygulanabilir.

kızlar bu maskeyi şimdi yaptım çok cıvık oldu yaa avuc avuç sürdüm yüzüme. bi yerlerde yanlışlık mı yaptım acaba? koca kase hala duruyor boşa gitmesin diye strechledim dolaba kaldırdım sonra bi daha kullanırım :90:

Son düzenleme:
kızlar kırmızılıklar için 1 yemek kaşığı kremin içine 3 yemek kaşığı krema karıştırıp sürmeyi öneriyorum çok işe yarıyor.
Bide size kayısı yağını sorucaktım. Bir arkadaşım kayısı yağını seyreltmeden direk yüzüne sürüyordu bir zaman sonra tüylenme yaptı. sanırım seyreltilmesi gerekiyormuş

Evet kayısı yağının öyle bir sorunsalı var tüylenme yapıyor şekerim

yoğurt ve kabartma tozu karışımı birebir taptazeoluo cldiniz. sodayı da tavsiye ederim yakıo braz ama butun gözeneklerinz açılıo.

yoğurt ve kabartma tozu karışımı birebir taptazeoluo cldiniz. sodayı da tavsiye ederim yakıo braz ama butun gözeneklerinz açılıo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…