Lekeler, Çiller Bebek gibi cilt nasıl oluyor?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

rebele

Guru
Kayıtlı Üye
21 Mart 2009
173
0
296
Diğer
Forumda konuları okurken dikkatimi çeken bir nokta oldu. İnsanlar bir şeyler kullanıp ciltlerinin bebek gibi olduğunu söylüyorlar. Nasıl oluyor bu bebek gibi cilt, photoshopsuz fotoğraf ekler misiniz? Ben çevremdeki bebekler hariç hiç öyle cilt göremiyorum =) Ya makyajla kapatılmış, ya lekeli, çilli, ya kırışık, ya sivilceli, siyah noktalı, gözenekli, damarlı... Aramızda bebek gibi cilt sahibi birileri sahiden var mı ve onlar sahiden bizim dünyamızdan mı?

Forumda konuları okurken dikkatimi çeken bir nokta oldu. İnsanlar bir şeyler kullanıp ciltlerinin bebek gibi olduğunu söylüyorlar. Nasıl oluyor bu bebek gibi cilt, photoshopsuz fotoğraf ekler misiniz? Ben çevremdeki bebekler hariç hiç öyle cilt göremiyorum =) Ya makyajla kapatılmış, ya lekeli, çilli, ya kırışık, ya sivilceli, siyah noktalı, gözenekli, damarlı... Aramızda bebek gibi cilt sahibi birileri sahiden var mı ve onlar sahiden bizim dünyamızdan mı?

hakkaten nasıl oluyor bebek gibi cilt ??:uhm:

neden kızlar yaa öyle düşünüyorsunuz?? gerçekten var öyleleri. ben değilim malesef ama varr boshayallersmile

valla ben bu tabiri kullanıyorum bi kaç gündür.. bepanthene kullanmaya başladım.. cildim bebek gibi oldu cidden.. hem yumusacık hem de sivilce lekelerim gittikçe kayboluyor.. durmadan sivilce çıkardı artık çıkmıyor.. yüzüme dokunduğumda eskiden pütür pütürdü şimdi maşallah hiç pütürlük kalmadı... bi de benim cildim denize gittiğimde çok güzel olur tuzlu su çok ii gelir.. bi tane siyah nokta kalmaz.. yazın çok güzeldi cidden sevgilim de fark etti.. yaz bitti sivilceler çoğaldı izler kaldı.. eee önce expigment kullandım deri soyuldu döküldü falan.. şimdi de bepanthene basladım gercekten çok ii geldi.. gittikçe kayboluyor lekeler.. alnımda kocaman bi sivilce çıkmıstı orda hiç leke kalmadı suan.. yanağimda da sadece bi iki tane belli belirsiz kırmızı leke kaldı.. ben tavsiye ediyorum bepantheni valla kızlar.. bi de yumusacık yapiyor yaa.. sivilce de çıkmıyor artık

bepantenin hangisini kullanıyosun cnm bi kaç çeşiti varmış bu kremin??

bende merak ettim açıkcası... bnm cildim güzel öle pudra fln kullanmaya gerek duymuorm ama göz altlarım mor ve bıyık lekem var ;)

hiçbişeyi olmayan var mı acaba ??

neden kızlar yaa öyle düşünüyorsunuz?? gerçekten var öyleleri. ben değilim malesef ama varr boshayallersmile

Çünkü hiç görmedim. =) Geçen gün 1.5 yaşındaki yeğenimin cildini inceledim sırf bu yüzden. Böyle hem dokununca hem de bakınca pürüzsüz bir görüntü, yanaklarda tazelikten kaynaklanan pembelikler falan filan...

Nerdeyseler ortaya çıksınlar! zemuszemus

benim düsünceme derman oldun vesselambuyrunnnnnnnnnalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

benim düsünceme derman oldun vesselambuyrunnnnnnnnnalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Vallahi ben de bir umut sordum ama neticesi kötü oldu. Şu sitede bebek yüzlü yoksa hiçbir yerde yoktur herhalde. Ünlülerin makyajsız halini görmüş gibi hayalkırıklığıyla doldu içim:oklava:

Arkadaşlar kandırmayalım kendimizi ne yazıkki bir çoğumuz bebek ciltli olmasada (bende dahil) bebek ciltli arkadaşlar var. En azından ben bir çok kez gördüm. Bir arkadaşım vardı okadar güzel bir cildi vardıki. Sanki 3-5 yaşındaki çucukların cildi gibi berrak deliksiz tüysüz :) renk karmaşıda yoktu. Ama çok kıskanıyorum benim cildim neden öyle değil... :=(

kızlar nivea nın bebek yağını aldım. banyodan sonra özenle sürüyorum.Islakken ama. bende işe yaradı tavsiye ederim.

keşke olsa dimi..benimde çevremde yok öyle bebek gibi cildi olan.ya ben çok uğraşıyorum cildimle.akne problemim var yıllardır.arada sivilce falan.neyse işte hiç öyle yumuşacık pürüzsüz olmuyo dokununca.yalnız tam olarak nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama bi arkadaş yumurta akı maskesini tavsiye etmiş.onuda deniyim dedimzemuszemus baya işe yaradı.yıkadıktan sonra hakikaten pürüzsüz oluyo dokunuca.siyah noktalarda azaldı.sivilce izleri vardı iki tane onlarda geçti.inş daha da güzel olur.en çok istediğim şeylerden biri bu ya....senağlama inş olur şöyle tamamen pürüzsüz bir cilt....

benim çevremde de çok var cilltleri bembeyaz pürüzsüz lekesiz sivilcesiz ya bi bebeğin cildi gibi zaten öylesini gördüğün zaman ne güzel bebek gibi cildi var diyorsunuz genelde zaten bu tip insanların cildi normal cilt tipine giriyor sanırsam sorunsuz duyarsız ne güzel ben çok imreniyorum benim bi sürü problemim var Allah beterinden korusun tabi sivilce leke kızarıklık tüy solgunluk kuruluk ....vs

evet kızlar var öyle cildi olanlar..benim cildimde çok şükür temiz,durudur ama bebek gibi olduğu da söylenemez.

Back
X