bebek giyimi nasıl olmalı?

gamze1988

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
54
7
98
kızlar benim 4.5 aylık bir kızım var. İstanbul'da oturuyorum. Malum artık havalar bozuyor. Bu nedenle de bebeğimi nasıl giydireceğimi şaşırdım. Oda ısısı 23 derecenin altına düşmedi hiç. Bebeğimi de bu ısıda yarım kollu bir badi üzerine uzun kollu takım be ayağına bir çift çorap giydirerek tutuyorum odada. Uyurken de kalın olmayan bir etek bezi örtüyorum. Ama yanakları burnu elleri hep buz gibi. Zaman zaman az az kusuyor. Kakası da bir koyu yeşil oluyor bir açılıyor. Üşüyor mu çok kararsızım. Şimdiden kalım giydirirsem kara kışta ne yapar nasıl giydiririm. Bu sefer en ufak şeyde hasta olmaz mı? Siz nasıl giydiriyorsunuz bebişlerinizi yardım edin bana

Ben bu hafta hep kislik aliswerisini yaptum cunku.burasi buzZz gibi...

bu aralar grib oyusden bazen altini giydirmiyoru. Bazen uatunu cunku atesli kombide acik

Normalde uzin kollu atina pijama ve corab cok soguk olursa ince yeleklerden su takim oluyo ya ondan
disari cikarken benye cekwt giydiriyorum yaa sisme yelek kolsuz mint giydirmedim daaha evin icinde boyleyis

Gece yatarknde polar battaniyesini altina seriyorum ustune gelecek sekilde oyle simdiik bakalim canim iste

oda ısısı kaç derece canım. Ateşli iken çok giydirmemek lazım tabii ama ateşi yoksa bi giydirip bi giydirmemek dengwyi bozmaz mı? Ben daha doğal gazı hiç açmadım. Oda ısısı 23 un altına düşmedi. Düşerse açacağım en kısıkta.

Canm surekli kontrol ediyorum atesini yok giydirmeme falan deil atesliyken bi zibim vardi daha.bugun giydirdim uzerini oda isisinada bakmadim hic yaa:-\

Yani altini giydirirsem ustu kaliyo alti varsa ustu olmuyo

Canm surekli kontrol ediyorum atesini yok giydirmeme falan deil atesliyken bi zibim vardi daha.bugun giydirdim uzerini oda isisinada bakmadim hic yaa:-\
oda ısısını sık takip et canım. Ben şahsen öyle yapıyorum. Ama altı varsa ustu yok ustu varsa altı yok hiç yapmadım

Ama atesi oldugu oyle yaptim canim islak bez koymak icin atesini kontrol etmek icin normalde deil yani anladinmi

Bu konuda bende hep tereddütteyim üşüyormu diye benim bebeğimde 2,5 aylık oda ısısıda 23-24 arası değişiyor.alttan bir çıtçıtlı badi üzerinede uzun kollu takım giydiriyorum.geceleri üşür korkusuyla takımın altından ince bir uzun kol badi ve pantolon daha giydiriyorum.uyurken bir penye birde polar battaniye ikisinide örtüyorum.geceleri 22 ye düşüyor bazen oda ısısı.

Back
X