Kesinlikle ama benimkide bir kıpırdama yokHer bebek ve çocuk farklıdır canım :) benim bebeğimde bazı günler az hareketli bazen çok
Kilom var evetKilonuz varsa yada bebeğin suyu fazlaysa hissetmeyebilirsiniz çoğu kişi 17. Haftadan itibaren hissetmeye başlıyor
Ben 21+3 üm yeni yeni hissettim bu kaç kere 16 17 haftalarda gaz gibi pıt pıt atmalar hissetmistim ama emin olmamıştım 20. Haftada bebek pozisyonunu değiştirmiş meğer en net o zaman hissetmiştim şimdide ara ara hissediyorum ilk gebelikte normal diyolar ama insan tedirgin oluyor bide bende plesenta öne yerleşmiş doktor geç hissedersin demişti normal yaniKızlar 21 haftanın içerisindeyiz çok şükür ama hareketi hissedemiyorum hissetsem de anlamıyorum diyeceğim ama burada okuduğum yorumlar da bebek hareketi şüphe gerektirmez diye okudum normal mi acaba kız bebek cinsiyet fark eder mi onu da bilmiyorum anlayacağınız biraz içim rahatsın istiyorumKaç haftalıkken hissettiniz yada bu normal mi bilemiyorum
Evet ben zayıfım ama plesenta önde olduğu için geç hissetmeye başladımPlasentanız önde olabilir kilonuz etkileyebilir birçok etken var zamanla daha net hissedersiniz
Endişelenme canım ilk hamilelikse hissetsen bile ayırt edemiyor olabilirsin zaten. Minik minik pıtırtı şeklinde hissedersin ilk olarak. O da herhangi bir gaz hareketi veya karın gurultusu ile çok ayırt edilmeyebilir, yeni ve farklı bir his olmadığı için de anlamlandırmak zor olabilir. Kız bebeklerde hareket biraz daha az oluyormuş genel olarak.Kızlar 21 haftanın içerisindeyiz çok şükür ama hareketi hissedemiyorum hissetsem de anlamıyorum diyeceğim ama burada okuduğum yorumlar da bebek hareketi şüphe gerektirmez diye okudum normal mi acaba kız bebek cinsiyet fark eder mi onu da bilmiyorum anlayacağınız biraz içim rahatsın istiyorumKaç haftalıkken hissettiniz yada bu normal mi bilemiyorum
Ben çok alakası olduğunu düşünmüyorum benim de baya kilom var ama 16 dan itibaren hissettimKilom var evetÇok üzülüyorum böyle oluncada
İnşallah bende bir an önce hisseder mutlu olurummBen 20. Haftada iyice hissetmeye başladım.
İnşallah bende bir an önce hisseder mutlu olurumm
Kızlar 21 haftanın içerisindeyiz çok şükür ama hareketi hissedemiyorum hissetsem de anlamıyorum diyeceğim ama burada okuduğum yorumlar da bebek hareketi şüphe gerektirmez diye okudum normal mi acaba kız bebek cinsiyet fark eder mi onu da bilmiyorum anlayacağınız biraz içim rahatsın istiyorumKaç haftalıkken hissettiniz yada bu normal mi bilemiyorum
Bende 20 ye girdim, biraz biraz hissediyoeum kipirti artik bebekten oldugunu düşünüyorum basta anlam veremiyordum. Bisey sürüyor gibi anlık dokunma givi oluyoKızlar 21 haftanın içerisindeyiz çok şükür ama hareketi hissedemiyorum hissetsem de anlamıyorum diyeceğim ama burada okuduğum yorumlar da bebek hareketi şüphe gerektirmez diye okudum normal mi acaba kız bebek cinsiyet fark eder mi onu da bilmiyorum anlayacağınız biraz içim rahatsın istiyorumKaç haftalıkken hissettiniz yada bu normal mi bilemiyorum
İlk bebeğin mi? Eğer öyleyse biraz geç hissedilebiliyor.Kızlar 21 haftanın içerisindeyiz çok şükür ama hareketi hissedemiyorum hissetsem de anlamıyorum diyeceğim ama burada okuduğum yorumlar da bebek hareketi şüphe gerektirmez diye okudum normal mi acaba kız bebek cinsiyet fark eder mi onu da bilmiyorum anlayacağınız biraz içim rahatsın istiyorumKaç haftalıkken hissettiniz yada bu normal mi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?