bebek hareketi nerde olur

memleket_hasreti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
162
11
48
Tecrubeli anneler ve hamile arkadaslar ben 19+2 gunluk hamileyim ama daha karnimda hissetmiyorum dr. 20. Hafta da hissedersin dedi. Ama netten baktim 16. Hafta da bile hisseden var aslinda uzanunca cok nadir gobegimin ustunde 3 saniye kadar bi karincalanma oluyo ama orası cok yukarsi degilmi yani orda hissedilirmi of kafam karisik fikir verebilirmisiniz bu arada 7 nisanda kontrolum var o zamana kadar ultrasonda goremiycem tecrubelerinizi paylasirmisiniz

canım bende senin gibiydim sonra sonra hissettim sanırım 20. haftada hissettim hissedersin onun eli ayağı oluştu doktorda görüyo çok net hareketlerini kötü bişey olsa söylerdi yani daha çok küçük başladığındada bi dur diceksin :)

bende öyle olmuştum 20-21. haftalarda iyice hissettim canım
ilk hamilelikte genelde böyle oluyor anne hissedemiyor bebiş hareketlerini
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkür ederim dogru bisi olsa dr soylerdi nebiliyim insan takiliyo işte 😊

canım o tekme atınca zaten tekme olarak hissedeceksin benimki son zamanlarda kaburgalarıma vuruyodu halada ağrır yani o kdr yukarda hissetmezsin ama karnının sağında veya solunda pıt diye atıverir

Amin cnm allah isteyen herkeze hayırlısı ile nasip etsin

Canim bende hissetmiyorum...12.haftada ve 14.haftada ultrasonda gördüğümd durmuyordu. Sürekli hareket halindeydi ama bu çarşamba 18 haftalik olacak. .bekliyorum merakla

canım o tekme atınca zaten tekme olarak hissedeceksin benimki son zamanlarda kaburgalarıma vuruyodu halada ağrır yani o kdr yukarda hissetmezsin ama karnının sağında veya solunda pıt diye atıverir

Iste bende daha ogle bisi yok demek o hissettigimde bebek hareketi degil zaten bayagi yukarsi gobegimin ustu orda bebegin isi ne😞

Canım, ben bebeğimi 15.haftada hissetmeye.başladım.Daha önce doğum yapmadım.Şuan 18.haftdayım.keretayı bayağı bi hissediyorum.Doktoruma söyledim inanmadı.Ben hep alt taraflarda ve göbeğimin altında hissediyorum.Sende hissediyorsundur ama gaz sancısı felan sanıyorsun galiba.

Yok cnm ya cokk gazli olmama ragmen inan gaz sancisi hic cekmiyorum göbek altimda hiç hareketlenme yok

Iste bende daha ogle bisi yok demek o hissettigimde bebek hareketi degil zaten bayagi yukarsi gobegimin ustu orda bebegin isi ne😞

karıncalanmalarda hareket ettiği için olabiliyormuş herkese göre farklı tabirler varmış kimi kelebek uçuşuyomuş gibi drmiş kimide karıncalanma çok şiddetli hareket ediyosa titreşimlerini belki o şekilde hissediyosundur bende çok düşünürdüm niye hissedemedim diye ama ilk gebelik olduğu için anlamıyomuşsun çünkü ben daha bebeğin tekmelerini hissetmezken o ultrasonda sn durmamıştı arkasına önüne sağına soluna amuda kalkmadığı kalmıştı ama ben hissetmiyodum

Yok cnm ya cokk gazli olmama ragmen inan gaz sancisi hic cekmiyorum göbek altimda hiç hareketlenme yok

İlk gebeliğinse ve biraz kilon varsa biraz gec hissedersin canım.dert etme onu.bende hissedemiyorum diodum doktoruma.hissedemezsin zaten anca 5 bucuk aylikken hissedersin diodu.ama ben cok zayifim.sanirim bu yuzden biraz erken hissetmeye başladm.

😌maşallah cnm insallah benimdr ogledir içimi rahatlattin tesk. Ederim😃

Tam 20 . Haftada hissetmiştim bu haftalarda çok küçükler daha ancak yan yatıp dinlenirken hafif hafif tekmeler hissediliyor hissettiğin an onların tekme olduğunu anlıyorsun zaten başka hiçbirşeye benzemiyor :) gün içinde hareket halindeyken hissetmen zor küçük olduğu için , ve bu herkese göre değişir ama genelde 20 hafta sonrası ancak hissediliyor zaten, en güzeli karnını Güzelce doyur biraz tatlı birşeyler ye ve soluna yat dinlen Dr hareketlerini hissetmem için böyle yap diyordu

Deniycem cnm teşekkür ederim.

Bende 20.haftadan sonra hissetmisti daha oncede biseyler hissediyordum ama bagirsak hareketimi bebek mi anlayamiyordum :/
Tatli biseyler ye ve sirt ustu yat bebeginin hareketlerini sen ve esin disaridan rahatlikla gorebilirsin )

Göbek deliğinden 4 parmak kadar aşşağılarda hissetmen gerekir bu haftalarda ,ilerleyen zamanlarda dahada yukarı çıkar ve son aylarda artık göğüs altına kadar çıkar,benim ikinci gebeliğim 18. Haftadayım artık kendini iyice hissettirdi bebeğim.

Masallah allah tamamina erdirsin o zaman benim gobegimin ustundeki karincalanma baska bisiy altlarda bi hareket yok belki 20 yada 21 de hissetcem 😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…