BEBEK HAREKETLERİ YARDIM LÜTFEN

Takıldığın şeye bak
Sanki 2 3 hafta önce aynı şey yüzünden kafayı yemiyomuşum gibi
Normal canım normal. Sen de 3 haftaya şuan benimki gibi en ufak hareketi hissedersin.
Biliyosun 3 gündür çikolata yemiyorum aksine daha da hareketlendi :))

Gecen iki uc gun bende de oyle oldu takmayayim dedikce hareket miniklesti en sonunda bugun iyi cok sukur. Anne cok yorulunca duruyorlarmis baya baya. Bende biraz yorulmustum ya denk geldi ya da havalardan.

[
ah burcu ah ne yapayım bacım elimde değil taktım çok kafaya, görmedim ya bide uzun zmndr ondan sanırım bu kdr cok pinpiriklendim, yeme yeme sen artık çikolata falan oh ne güzel bak daha cok hareketlenmiş

Gecen iki uc gun bende de oyle oldu takmayayim dedikce hareket miniklesti en sonunda bugun iyi cok sukur. Anne cok yorulunca duruyorlarmis baya baya. Bende biraz yorulmustum ya denk geldi ya da havalardan.
Olabilir canım dediğin gibi son 2 gündür çok harketliydim işyerinde,akşama dogru hareketlendi cok sukur rahatladım

Olabilir canım dediğin gibi son 2 gündür çok harketliydim işyerinde,akşama dogru hareketlendi cok sukur rahatladım

Cok sevindim canim. Alllah hayirlisi ile kucagimiza zamaninda almak nasip etsin. Aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…