Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet geçiyor. genellikle sırt üstü uzandıgım zaman hissediyorum o hissiPeki o his sen pozisyon değişince geçiyor mu?
evet geçiyor. genellikle sırt üstü uzandıgım zaman hissediyorum o hissi
çok teşekkür ederim :) pazartesi doktorumada danışacağım mutlaka. başka bir sitede aynı konu hakkında erken doğum riski olabilir . rahim bebegi atmaya çalışıyor falan demişler çok korktum oyüzdenO zaman önemli birşey değil canım muhtemelen bebek hareketi. Eğer ne yaparsan yap o his gecmiyorsa o zaman kasılma olmuş olabilir derdim.
çok teşekkür ederim :) pazartesi doktorumada danışacağım mutlaka. başka bir sitede aynı konu hakkında erken doğum riski olabilir . rahim bebegi atmaya çalışıyor falan demişler çok korktum oyüzden![]()
Rahatlattınız :) teşekkürlerKanama, su gelmesi, aşağı doğru baskılayan ve en az 1 saat ara ara devam eden sancı olmadıkça için rahat olsun canım.
çok teşekkür ederim :) pazartesi doktorumada danışacağım mutlaka. başka bir sitede aynı konu hakkında erken doğum riski olabilir . rahim bebegi atmaya çalışıyor falan demişler çok korktum oyüzden![]()
Normal buyudukce kuvvetli hiasedersinMerhaba arkadaşlar 18 haftalık hamilelikte bebek hareketleri sikligi nasıl olmalı? ben bazen çok hissediyorum bazen de bir kere hissediyorum
Hareketleri ilk ne zaman hissetmeye basladiniz ben henüz hissedemiyormMerhaba arkadaşlar 18 haftalık hamilelikte bebek hareketleri sikligi nasıl olmalı? ben bazen çok hissediyorum bazen de bir kere hissediyorum
15-16 da minik minik başlamıştı zamanla kuvvetlendiHareketleri ilk ne zaman hissetmeye basladiniz ben henüz hissedemiyorm