bebek hareketleri

ebrar47

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
28
24
3
30
merhaba hanımlar... 22+5 günlük bir kız bebege hamileyim.
sorum şu , bebegimin hareketlerini net bir şekilde hissedebiliyorum fakat bebegim karnımın bir kısmına toplanıyor orada yumruk gibi semsert oluyor. hareket ettikçe canımı acıtıyor.
bu normal bi durummu ?

Peki o his sen pozisyon değişince geçiyor mu?

evet geçiyor. genellikle sırt üstü uzandıgım zaman hissediyorum o hissi

O zaman önemli birşey değil canım muhtemelen bebek hareketi. Eğer ne yaparsan yap o his gecmiyorsa o zaman kasılma olmuş olabilir derdim.

O zaman önemli birşey değil canım muhtemelen bebek hareketi. Eğer ne yaparsan yap o his gecmiyorsa o zaman kasılma olmuş olabilir derdim.
çok teşekkür ederim :) pazartesi doktorumada danışacağım mutlaka. başka bir sitede aynı konu hakkında erken doğum riski olabilir . rahim bebegi atmaya çalışıyor falan demişler çok korktum oyüzden

çok teşekkür ederim :) pazartesi doktorumada danışacağım mutlaka. başka bir sitede aynı konu hakkında erken doğum riski olabilir . rahim bebegi atmaya çalışıyor falan demişler çok korktum oyüzden

Kanama, su gelmesi, aşağı doğru baskılayan ve en az 1 saat ara ara devam eden sancı olmadıkça için rahat olsun canım.

Bende cok endiselenirdim
Bir sure sonra poposunu oraya yasladigini farkettim
Yani sert degildi poposunu yasliyordu

yok canim o kasilmalarda oluyor karnin hepsi veya gobek deligi ve alti cevresi sermsert tas gibi kesilirse o senin dedigin. Rahim kendini dogum sancisina hazirlarken oluyor bendede cok olmustu hic birsey olmadi allaha sukur. Ayrica gergin ve stresli oldugundada olabilir

Merhaba arkadaşlar 18 haftalık hamilelikte bebek hareketleri sikligi nasıl olmalı? ben bazen çok hissediyorum bazen de bir kere hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…