merhaba hanımlar... 22+5 günlük bir kız bebege hamileyim.
sorum şu , bebegimin hareketlerini net bir şekilde hissedebiliyorum fakat bebegim karnımın bir kısmına toplanıyor orada yumruk gibi semsert oluyor. hareket ettikçe canımı acıtıyor.
bu normal bi durummu ?
çok teşekkür ederim :) pazartesi doktorumada danışacağım mutlaka. başka bir sitede aynı konu hakkında erken doğum riski olabilir . rahim bebegi atmaya çalışıyor falan demişler çok korktum oyüzden
çok teşekkür ederim :) pazartesi doktorumada danışacağım mutlaka. başka bir sitede aynı konu hakkında erken doğum riski olabilir . rahim bebegi atmaya çalışıyor falan demişler çok korktum oyüzden
yok canim o kasilmalarda oluyor karnin hepsi veya gobek deligi ve alti cevresi sermsert tas gibi kesilirse o senin dedigin. Rahim kendini dogum sancisina hazirlarken oluyor bendede cok olmustu hic birsey olmadi allaha sukur. Ayrica gergin ve stresli oldugundada olabilir