Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba hanımlar... 22+5 günlük bir kız bebege hamileyim.
sorum şu , bebegimin hareketlerini net bir şekilde hissedebiliyorum fakat bebegim karnımın bir kısmına toplanıyor orada yumruk gibi semsert oluyor. hareket ettikçe canımı acıtıyor.
bu normal bi durummu ?
çok teşekkür ederim :) pazartesi doktorumada danışacağım mutlaka. başka bir sitede aynı konu hakkında erken doğum riski olabilir . rahim bebegi atmaya çalışıyor falan demişler çok korktum oyüzden
çok teşekkür ederim :) pazartesi doktorumada danışacağım mutlaka. başka bir sitede aynı konu hakkında erken doğum riski olabilir . rahim bebegi atmaya çalışıyor falan demişler çok korktum oyüzden
yok canim o kasilmalarda oluyor karnin hepsi veya gobek deligi ve alti cevresi sermsert tas gibi kesilirse o senin dedigin. Rahim kendini dogum sancisina hazirlarken oluyor bendede cok olmustu hic birsey olmadi allaha sukur. Ayrica gergin ve stresli oldugundada olabilir