Doğuma Hazırlık Bebek hareketleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benim 20 daha sıklaşıyor bazen de hiç gelmiyor gece çok hareketli bi de yemekten sonra
Benim ilk yavrumun 2 aylıkken kalbi durdu pıhtılasma varmıs bende zorla arastırarak buldum tedbirleri aldık öyle gebe kaldım ama kaybetme korkum psikolojik olarak cok fazla ne yazık ki o yüzden hep hareket bekliyorum iyi oldugunu anlamak icin dedigin gbi gece ve yemekten sonra kıpırdıyo akıyo sanki ama bazen de tüm gün hic tık yok günler coook cabuk gecsin daha da hareketlensin istiyorum :)

16 da pek bi şey olmaz korkma korkarsan kendine çekersin olursa da gene yaparsın olmaz ama 3ay sıkıntı şimdi riskin az benimde gündüz yok onları takmak için erken

16 da pek bi şey olmaz korkma korkarsan kendine çekersin olursa da gene yaparsın olmaz ama 3ay sıkıntı şimdi riskin az benimde gündüz yok onları takmak için erken
Cok sükür riskli dönem gecti ama iste o korku yok mu cıksın icimden diye neler yapmaya calısıyorum Rabbim hepimizin yavrusunu sag saglim kavustursun insallah

korkma canım bende de trombofili var ben de ilk bebeğimi kaybettim 7 haftalıkken ablamın ilk iki gebeliği düşükle sonuçlandı sonrasında iğne tedavisi gördü gebeliklerinde 2 tane çocuğu var genetik olabiliyormuş şimdi iğne kullanıyorum clexane 0,4 doğumdan sonra da kullanacağım 1 ay kadar 25+1 olduk bizde içini ferah tut ilk 3 ay riskli iyi düşün ki iyi olsun bebeğin çünkü o seni hissediyor :)

bende 17 den sonra az az hissetmeye başladım segirme şeklinde şimdilerde fazlasıyla hareketli kuzum

Benimki genetikmis canım clexan 0.4 ve ecopirin kullanıyorum 17+2 olduk bugüb bizde hayırlısı ile kucagımıza alabiliriz insallah hareket ettiginde icim rahatliyoda sıpa bi gün hareketli 3 gün tık yok yada cok az hareketli hemen korku sarıyo icimi atamadım o psikolojiyi ilk hareketleri 15. Haftamda hissetmeye baslamıstm bende

Ben 17haftadayım ultrasona göre 18 ama hala hareket felan hissetmiyorum off Bi sorun yoktur inşallah hep korkuyorum ya bebeğimin kalbi durduysa DİE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…