Bebek hareketlerini daha kolay hissetmek için ipuçları

evet canım youtube'de bi vidyo var sürekli aklıma takılıyor bu gerçek olamaz diye
burda video nasıl paylaşılır bilmiyorum bilen biri varsa paylaşsında tartışalım bu video gerçekmi yoksa feykmidir diye

Arkadaşlar ben 18.hafta 2 günlük gebeyim.ama hala bebişimi hissettmedim.geçen doktorda çok sağlıklı dedi ama niye hala hissetmiyorum acaba?
benim gibi geç hisseden oldu mu ?

evet canım youtube'de bi vidyo var sürekli aklıma takılıyor bu gerçek olamaz diye
burda video nasıl paylaşılır bilmiyorum bilen biri varsa paylaşsında tartışalım bu video gerçekmi yoksa feykmidir diye

baksaniza burdaki karin gercek bence

[video=youtube;n2lXhRdDhYQ]http://www.youtube.com/watch?v=n2lXhRdDhYQ[/video]

ben bebişimi hissetmeye başladım ama babişimiz dokununca hissedemiyor bir kaç hafta sonra o da başlar herhalde hissetmeye...
ben hep kızımla onuşuyorum çok zevkli oluyor ne zaman kıpırdasa karşılık veriyorum ince ve tiz sesleri daha rahat duyarmış sesimi inceltiyorum biraaz çok komik oluyor ama olsunnn :))

Merhaba,
herkes çok erken desene ben 14. haftadayım ve hareketleri hissediyorum. Sanki elektrik çarpması gibi hafif hafif:)

Son düzenleyen: Moderatör:
ben 21- 22 haftaya kadar net hissedemedim haraketleri

kız çocukları ve ilk çocuklar daha geç hissedilirmiş öyle derler :)

hissedene kadar hep gözüm kulağım karnımdaydı acaba bişey mi oldu niye hissedemiyorum diye düşünüyor insan ama araştırdım biraz normalmiş..

şimdi maşallah güm güm vuruyor.. özellikle sabahları

sanırım gündüz uyuyan gece uyanan bir bebek olacak annesi gibi dengesiz :)

benim ikinci gebeliğim. 15 haftalıkken hissetmeye başladım. çok belirgin değil. bu aralar eğildiğimde falan rahatsız olup vuruyor sanırım.

17. haftadayım ama hala hissedemiyorum hareketlerini

kızlar normalmi bu ?
nezaman hissedicem bebeğimim hareketlerini çok heycanlıyım biran önce hareket etsin istiyorum :)

kızlar bebek aç kalır mı zaten o bizim vücudumuzdaki depo besinlerden yediği için sanmıyorum böyle bir şey olabileceğini..:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…