Benim bebeğim de hep kasıklarımda hareket ediyor. İnsanlar göbek deliğinin üstünden bile hissediyor. İlk defa bugün göbek deliğimde hissettim o da çok baskı yaptı ve sanki kendini kastı. Canımı acıttı kısacası. Galba doğal bu durum.Merhaba arkadaslar, size bir sorum olucak. Ben 2. bebegime hamileyim ve suan da 21. Haftadayim fakat bir haftadir bebegimin hareketleri sadece assagida ya kasiklarima yakin ya da vajina kisminda hissediyorum. Ilk gebeliğimden dolayı tecrübelerim var. Bu kadar küçük olan bir bebek sürekli anne karnında döner mesela. Ama kızım hep aynı yerde ve ben bir türlü bu soruma yanıt bulamıyorum. Neden dönmüyor??
Hareketlerini bu kadar güçlü hissedeli de zaten 1 hafta oluyor.
Ikı hafta önce doktorum ultrasonda amniyotik band denilen birsey gördü ve beni detaylı ultrasona yolladı fakat 40 dk lık taramadan sonra bebeğin herşeyi normal çıktı ve herhangi bir banta vs rastlanmadı. Ama şimdi bebeğin hateketleri bu kadar kısıtlı ve atnı yerde olunca ben de panik yapıyorum. Yarın doktorumu arıyıp randevu alıcam ama Alman doktorlar malesef çok rahatlar. Pek ilgileneceğini sanmıyorum.
Canım benimde hep çok aşağılardaydı, başından beri bebeğim hep baş aşağı duruyodu felan, herşey norml ilerledi bende, rahat ol, sende de öylw ilerler umarmMerhaba arkadaslar, size bir sorum olucak. Ben 2. bebegime hamileyim ve suan da 21. Haftadayim fakat bir haftadir bebegimin hareketleri sadece assagida ya kasiklarima yakin ya da vajina kisminda hissediyorum. Ilk gebeliğimden dolayı tecrübelerim var. Bu kadar küçük olan bir bebek sürekli anne karnında döner mesela. Ama kızım hep aynı yerde ve ben bir türlü bu soruma yanıt bulamıyorum. Neden dönmüyor??
Ikı hafta önce doktorum ultrasonda amniyotik band denilen birsey gördü ve beni detaylı ultrasona yolladı fakat 40 dk lık taramadan sonra bebeğin herşeyi normal çıktı ve herhangi bir banta vs rastlanmadı. Ama şimdi bebeğin hateketleri bu kadar kısıtlı ve atnı yerde olunca ben de panik yapıyorum. Yarın doktorumu arıyıp randevu alıcam ama Alman doktorlar malesef çok rahatlar. Pek ilgileneceğini sanmıyorum.
benimkide öyle canım daha çok aşağıda hareketlerini hissediyorum doktora kontrole gittiğimde sıpanın ayakları aşağıda karnımın altına dayanmış çıktı:)) o tamamen duruşla alakalı hep belli yerde duruyorsada orayı sevmiş ve kendine yer edinmiştir korkmana gerek yokMerhaba arkadaslar, size bir sorum olucak. Ben 2. bebegime hamileyim ve suan da 21. Haftadayim fakat bir haftadir bebegimin hareketleri sadece assagida ya kasiklarima yakin ya da vajina kisminda hissediyorum. Ilk gebeliğimden dolayı tecrübelerim var. Bu kadar küçük olan bir bebek sürekli anne karnında döner mesela. Ama kızım hep aynı yerde ve ben bir türlü bu soruma yanıt bulamıyorum. Neden dönmüyor??
45 kiloyla hamile kaldım 6.haftamda 42 kiloya kadar düştüm 20.haftaya giricem daha 46 kiloyumBu arada ben ilk gebeliğimde yaklaşık 5. Aya kadar 5 kilo aldım fakat bu gebeliğimde daha 1 kilo aldım. Ilk aylar bulantilarumdan dolayi istahim yoktu ve 2 kilo verdim. 53 kilodan 51 e dusmustum. Suan 54 kiloyum. Sizde durumlar nedir?
nerde rahat ederse orda dururmuş bebekler..inşallah bir sorun yoktur benim oğlumda genelde alt kısımda ama bacakaları göbek deliğimin üstünde ama %70 hareketleri göbek deliğimin alt kısmında ..Merhaba arkadaslar, size bir sorum olucak. Ben 2. bebegime hamileyim ve suan da 21. Haftadayim fakat bir haftadir bebegimin hareketleri sadece assagida ya kasiklarima yakin ya da vajina kisminda hissediyorum. Ilk gebeliğimden dolayı tecrübelerim var. Bu kadar küçük olan bir bebek sürekli anne karnında döner mesela. Ama kızım hep aynı yerde ve ben bir türlü bu soruma yanıt bulamıyorum. Neden dönmüyor??
Ben şuan 31+1 haftalık hamileyim cnm ve hala aşağıda hissediyorum.suan bile orda biseyler yapiyo yaramaz bebis.allahim sağlıkla hayirlisiyla kucagimiza almayı nasip etsin inşallahBebişleri aşşagılarda takılan arkadaşlar haftalarını da yazarsa çok daha iyi olur, çünkü bir süre sonra bebiş yeri daraldığı için çok fazla hareket alanı olmuyor ve genelde aynı yerleri tekmelemesi normal oluyor fakat bu 30. Haftadan sonrası için geçerli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?