Benim işim oturarak genelde oturuyorum benimki de aşağılarda aksine yürüdüğüm zaman hafif yukarıda hissediyorum tekmelerini demek ki hamilelikler değişiyo.
Benim kızım da aşağıda bazen kasıklarımda hissediyorum sert vuruşlarını geçen hafta doktor ultrasonda bakarken göbek deliğimin üstünden baktı kafası burda ondan rahatsız hissediyosun kendini dedi bi de iki gündür karnımı izliyorum otururken tekmelerini altta hissediyorum ama göbek deliğimin yukarısında hareket görüyorum ama hissetmiyorum. Bu arada ayrıntılı ultrasona baktırdım bebeğim sağlıklı neyse ki, umarım bebeğin de sağlıklıdır kucağına al bi an önce.
Ahahahah ben konuşuyorum kızımla sürekli karnımı hafifçe bastırarak seviyorum falan tepki veriyo cimcimem annesinin söylediklerine. Bazen hareketsiz oluyo endişeleniyorum haliyle konuşuyorum kızım anneyi meraklandırma hareket et falan diyorum hareket ediyo kuzum
Ahahahah ben konuşuyorum kızımla sürekli karnımı hafifçe bastırarak seviyorum falan tepki veriyo cimcimem annesinin söylediklerine. Bazen hareketsiz oluyo endişeleniyorum haliyle konuşuyorum kızım anneyi meraklandırma hareket et falan diyorum hareket ediyo kuzum
Ama ben haftasonu bi yerde okudum anneyle bebek arasında zihinsel bağ var diye elimi karnıma koyup yoğunlaşıyorum biraz da konuşuyorum dinliyo cimcimem. Mesela annenin canını yakma kızım yavaş diyorum ya da hareketsiz kaldın uyudun mu kızım diyorum falan hareket ediyo