Bebek hasretim..cocuksuzluk sızım

Sizdekide nasıl bir zevk anlayamıyorum sanki hamile kalsa doğuracak aldırmak için hamile kalmadığına üzülüyor. Cidden benim neyim( psikolojik )var diye hiç düşünüp doktora gitmediniz mi?

Yanlış anlamayın beni ama çocuk bakmak büyütmek gerçekten çok zor insanin psikolojisi alt üst oluyor sizin rahatsızlığınız varken daha çok yipranirsınız bende 2 buçuk yıl hamile kalamadım sizin gibi etrafımdaki Bebek sahibi olan kişileri görünce çok üzülürdüm ama şimdi anlıyorum ki herşey de bir hayır vardır olmuyorsa zorlamamak gerek kızım dehb oğlum atipik otizim şimdide onlar düzelecek mi iyileşecek mı diye hep düşünceler içindeyim olmuyorsa bunda vardır bir hayır deyin çünkü olunca sağlıklı değilse bu daha zor bir imtihan

Dini inancım yok denebilir dini bütün biri değilim. Beddua etmiyorum. İster karma de ister ne dersen de. Kınadığınla sınanırsın bu hayatın cilvesidir. Hayata bakışın farklı olsa da bu böyle. Ve senin yaptığın fikir alışverişi değil karşındaki kişiye fikrini dayatmak ve demorolize etmek.

Ne dedim doktor ilacını ayarlıyorsa düşürüyorsa bıraktırıyorsa dedim dimi? Doktor kontrolü olmadan çocuk sahibi olunmaz zaten bu hastalıkta

Şahsi olarak algılamıyorum. Burada konuşulan bipolar birinin çocuk sahibi olup olamayacağı. Ve siz net bir biçimde olmaz olmamalı olamaz diye bir tutum sergiler vaziyettesiniz. Bu sebeple sizin aşırı sert tutumunuzu eleştiriyorum. Ayrıca etiketliyorsunuz bu bipolar bu şu bu okb zırt vırt diye. Buna karşı çıkıyorum. Bipolar olup onu bunu yapan var. Kontrollü olup ilacını düzenli kullanıp 5 senenin sonunda ilaçsız sadece kontrolle ilerleyen de var. Bu dünyada çeşit çeşit hastalıklar var ve insanların bu hastalıklara tutumu farklı oluyor dimi.

Tamam sensin
Senin düşüncelerin en haklı
Sen en doğrusunu biliyorsun
Okey.

Arkadaşlar mesajları tek tek okudum.ilk başta konuma pek cevap gelmemişti.o yüzden takip etmeyi bırakmıştım.her neyse ben psikiyatristimin ve psikologumun kontrolünde onların onaylariyla bu aşamaya gelmiştim.bipolarim ama tedavi tedavimi oldum olmaya da devam ediyorum.bazilariniz acımasızca yorumlar yapmış.cocuk sahibi olmak size uygun değil çocuğun bipolar olur vs.bu dünyada var olan milyonlarca hastalık var.iki sağlıklı anne babanın engelli çocuğu dogabiliyorken bana yorumlarınız çok acımasız geldi.tum yorumlar için teşekkür ederim yine de.

`