• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek hazırlıkları sıkmaya başladı.

kerken

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2013
621
202
48
Ankara
hakkaten ya. son günlerde hertarafım şiş ve uyku gözümden akıyır hala mesaideyim işerim yoğun bebğin eşyaları yıkandı çantaya giremedi birtürlü park yatak kuruldu yastık ve yatak alındı ama nevresim takımı mı alayım yoksa park yatak için olan uyku setine mi bakayım bilemedim. hangisi daha kullanışlı. artık gezecek halimde yok bir kaç yere gidip almam lazım. birde annemim yaptığı yün yorganım var. kv diyorki kalın battaniye vs. şuan yeter olmazsa yorgan al. o yüzden yorgan almadım ama nevresim yok. aman ne bileyim tamam dedikçe birşey çıkıyor. sonra şu bebek ayak baskısı yapmak istiyorum yapanlar memnun mu hamuru kendi hazırlayanda varmış satın alanda satın alınan güzel mi?

hakkaten ya. son günlerde hertarafım şiş ve uyku gözümden akıyır hala mesaideyim işerim yoğun bebğin eşyaları yıkandı çantaya giremedi birtürlü park yatak kuruldu yastık ve yatak alındı ama nevresim takımı mı alayım yoksa park yatak için olan uyku setine mi bakayım bilemedim. hangisi daha kullanışlı. artık gezecek halimde yok bir kaç yere gidip almam lazım. birde annemim yaptığı yün yorganım var. kv diyorki kalın battaniye vs. şuan yeter olmazsa yorgan al. o yüzden yorgan almadım ama nevresim yok. aman ne bileyim tamam dedikçe birşey çıkıyor. sonra şu bebek ayak baskısı yapmak istiyorum yapanlar memnun mu hamuru kendi hazırlayanda varmış satın alanda satın alınan güzel mi?
Artık yavaş yavaş sona geldin. Bir doğsa diyorsun.

Ama bu günler o kadar tatlı ki, doğunca karnındaki tekmeleri özleyeceksin..

Ben ilk etapta beşik için uyku seti almıştım. Sonra nevresim aldım ve kalın battaniye. Doğumdan sonra ihtiyaçların kullanım durumuna göre ortaya çıkıyor acele etmene gerek yok.

Mesela daha sonra 120*160 cm lik yün yorgan yaptırdım 2 yaşında. Şimdi 4,5 yaşında normal tek kişilik yorgan yaptırdım. Acele etme kendi ihtiyaçlarını kendin göreceksin.

canım park yatak için uyku seti gereksiz, çünkü küçücük bebeğin üzerine yorgan örtülmüyor
bol çarşaf al yeterli, yastık da kullanılmıyor
kış için uyku tulumu al

oğlum beş aylık
kv ve annem park yatak için uyku seti almışlardı, hiç açmadım bile
uyku tulumunun içine sokuyorum, ne açıldı derdi var, ne acaba boğulur mu derdi
hayırlı doğum dilerim canım:KK46::nazar:

Nie bu kadar derine iniosun ki al iste kisinda rahat edecegi bisiler cok ayrintiya girmissin skar tabi yavas yavas olur bole seler allah sanada bebeginede saglik verdikten sonra hersey olur

dur bi dur
bi dur
kendini dinle
daha bebek gelmeden bağladın sitrese
olmaz bu böyle
eksiği gediği olcak
hepsi tesbit edilince yavaş yavaş tamamlanır

abartma
zaten sitresli günler var önünde

Saglik sihhatle kavusursunuz insallah bebeginize.Maddiyatla ilgili her sey halledilir bu yorgan mi olsun battaniye mi sorunu ne ki bi buyuyecek ne masraflari olacak :)

dünyanın en güzel hazırlığı olsa gerek,cicili biçili kıyafetler almak hatta o kıyafetleri sanki çocuk varmış gibi sevmek ne güzeldir ve o kadar çok kadın varken anne olmak için yanıp tutuşurken senin bunlardan şikayetçı olaman da garip dogrusu

Şov daha başlamadı
Doğunca başlayacak

Bu kadar kasma doğunca hayat durmuyor ihtiyaç oldukça alırsın.. 3ayda bir aynı şeyleri yaşayacaksın çünkü kıyafetler hemen küçük gelmeye başlıyor..
Çarşaf, battaniye ve uyku tulumu yeterli yorgan ağır geliyor..Ev sıcak olacağından dert etme..penye battaniyeler çok işe yarıyor,..

hanımlar beni bazı arkadaşlar yanlış anlamış durumdan şikayet ettiğimi bebek sahibi olamayanları düşünmem gerektiğini söylemişler. inanın her zaman Rabbim olmayanlara hayırlı evlat versin diye dua ediyorum. çocuğu oömayan arkadaşlarımın yanında ses bileçıkartmıyorum ama insanız herhalde daraldığımız fikir almaya ihtiyacımızın olduğu anlar var. çevremde bana yardımcı olacak akrabam yok ve ben sadece buraya yazıyorum buradaki yardımlarla alışveriş yapıyorum. lütfen beni yanlış değerlendirmeyin. şimdi uyku setinden vazgeçtim nevresim takımı alacağım. bebek ayak baskısı yapan varsa onlarfdan fikir almam lazım internetten sipariş vereyim mi kalıpları nereyi tavsiye edersiiniz.

Demekki son güne bırakmamak gerek hazirliklari

bence de heran herşey değişiyor mesela ben bu hafta yürüyemiyorum işe gidip işten çıkıp uykuya dalıyorum. izine ayrılsam bile biryere gidemem çok yorgunum keşke ailemden birileri olsa yanımda ve birlikte toptan herşeyi alsak.

Bence bu konu buraya uygun olmamis. O kadar bebek bekleyen bayan varken bu da dert mi denilecek tarzdan. Saglikli dogsun gerisi hallolur insallah, kücük seylere takilmamaya calisin.
Burasi bir derdim var mi en buyuk dert benimki yarismasi mi niye milletin derdini kucumsuyorsunuz onlar soyle sen boylesin bu dert mi napsin kadin onun hayatinda daha kotusu yok Allah ta gostermesin derdide bu kendine gore zorla yorum yazdiriyolar gibi girip buda dert mi yazacaginiza hic yazmayin faydaniz dokunmuyor cunku... evet dertli telaslanmis ama dogunca bence zaten ihtiyaclari gorup fark edip daha kolay karar verecek

Burasi bir derdim var mi en buyuk dert benimki yarismasi mi niye milletin derdini kucumsuyorsunuz onlar soyle sen boylesin bu dert mi napsin kadin onun hayatinda daha kotusu yok Allah ta gostermesin derdide bu kendine gore zorla yorum yazdiriyolar gibi girip buda dert mi yazacaginiza hic yazmayin faydaniz dokunmuyor cunku... evet dertli telaslanmis ama dogunca bence zaten ihtiyaclari gorup fark edip daha kolay karar verecek
İstedigimiz yorumu yapmakta özgür oldugumuzu düsünüyorum. Sizin bu yorumunuzun kime ne faydasi oldu simdi

İstedigimiz yorumu yapmakta özgür oldugumuzu düsünüyorum. Sizin bu yorumunuzun kime ne faydasi oldu simdi
Benim gereksiz mesajim belki sizin ne kadar gereksiz yazdiginizi gosterir ozgurluk baskalarina rahatsizlik vermeyip ozgurlugunu kisitlamadigin surece ozgurluktur o bayanda buraya istedigi derdi yazmakta ozgur senin kalkip buda dert mi vs diye ordan cikman luzumsuz istedigini yazar sende konu ac istedigini yaz neden milletin konusuna gereksiz yuk yapma cabasindasin anlamadim bu mu ozgurluk anlayisin senin...

hanımlar tartışmayalım. herkesin iyi niyetli olduğunu düşünüyorum kimse kimsenin kalbini kırmasın bence.

Back
X