• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Hediyesi İçin Yardım...

kedibadem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2011
317
38
118
Şanlıurfa
İki samimi arkadaşım da yaklaşık 8 aylık hamile.Aralarında 3 hafta var.Hediye konusunda hiçbir fikrim yok. Sıradan birşeyler olmasın diyorum.Çok da pahalı olmamalı çünkü ikisine aynı şeyi alacağım.İki bebek de kız.Örgü falan hiç elimden gelmez.İlk defa bu kadar yakın olduğum kişilerin bebekleri oluyor.Farklı fikirleriniz var mı?

bir akrabamın evinde görmüştüm puset tarzı birşey bebeği yatırdığın zaman alttaki yaylarla bebe hareket ettikçe sallanıyor çok cici birşey müzik ayarlama yeri falan da var internetten bunu bir araştır istersen tam ismini öğrendiğimde bilgilendiririm :)

bebegin ilk anlarını gösteren günlük tarzı bişey oluyordu ilk dişi, ilk dogumgünü.. O tarz bişey alabilirsiniz.
Bornoz alabilirsiniz veya battaniye aynı şekilde nevresim takımı da olabilir belki
veya çok yakınsa gözlem yaparak bi ihtiyacını giderebilirsiniz..

hediye aklıma gelmedi ama

bi arkadaşım sepeti süslemiş pembe tüller fiyonklar taşlarla

sonra içine aldığı hediyeyi koymuştu çok beğenmiştim

biz bi arkadaşımıza armut koltuk almıştık bebeğin odasına uygun renklerde.şimdi emzirirken kullanıyomuş çok rahat ettiğini söyledi:)beşiği sallarken de yanına oturuyomuş:) yerinde bi hediye olmuştu.

hediye aklıma gelmedi ama

bi arkadaşım sepeti süslemiş pembe tüller fiyonklar taşlarla

sonra içine aldığı hediyeyi koymuştu çok beğenmiştim

evet benim arkadaşımda aynını kızım için yapmıştı, pembe tüllü bir sepet, içine tam takım kıyafet, şampuan, biberon seti vs koymuştu, çok cici çok güzeldi

sonra o sepeti kızımın günlük malzeme sepeti olarak kullanmıştım, bez vs için:16:

çiçek sepeti diye bir site orda çok güzel bebek şekerleri yapıyorlar süslü püslü ve harika lezzetli ben arkadaşımın doğumuna sabahtan onu göndermiştim hastaneye hem çok şık duruyo hemde gelen gidene harika ikramlıklar oluyo
başka sitelerde de var tabi çok güzel şeyler

sıksık arkadaşları doğum yapan biri olarak fikirlerim şöyle:

yakın arkadaşımın oğluna şişme çok şirin bi yelek almıştım ailece bayıldılar.

yine yakın arkadşaımın kızına süslü tüllü elbise,külotlu çorap,ayakkabı,saç bandanası olan bi set aldım o da çok beğendi.

bi arkadaşıma bebek bornoz seti aldım.

'hoşgeldin' tarzı kapı süsü de güzel bir hediyedi isim belliyse.

alt değiştirme takımları var onlar da çok hoş olabilir.

yine üstte bi arkadaşın dediği bebek ayakizi albümü de olabilir.

almamışlarsa hastane çıkış takımı alabilirsin. madem aynı olacak ikisine de.

Biraz daha bilgi vereyim.Hastane çıkışlarını, battaniyelerini ,bebek şekerlerini aldılar.Her ikisi de beşiği yatak odalarına koyacak.Yani ayrı bebek odaları yok.Kanguru ve yürütece karşılar.İlginç birşeyler arıyorum biraz aslında.

Biraz daha bilgi vereyim.Hastane çıkışlarını, battaniyelerini ,bebek şekerlerini aldılar.Her ikisi de beşiği yatak odalarına koyacak.Yani ayrı bebek odaları yok.Kanguru ve yürütece karşılar.İlginç birşeyler arıyorum biraz aslında.

Cnm ikiside kiz ise kokos emzik alabilir yada yapabilirsin. Benim bebegim yok henüz ama ben yaptim cok hosuma gitmisti ve simdiye kadar hic kimsede görmedim. Ama ilerleyen zamanlarda kullanilabilir diye düsünüyorum. Resim ekliyeyim bi saniye becerebilirsem telefondan

Cnm ikiside kiz ise kokos emzik alabilir yada yapabilirsin. Benim bebegim yok henüz ama ben yaptim cok hosuma gitmisti ve simdiye kadar hic kimsede görmedim. Ama ilerleyen zamanlarda kullanilabilir diye düsünüyorum. Resim ekliyeyim bi saniye becerebilirsem telefondan

kokos emzik yazdim ama ismi ne oldugunu bilmiyorum canim bak
ben ikincisini yaptim.. dedigim gibi sanirim ilerleyen yaslarda kullanilabilir

$schnuller.webp$Foto.webp

birsey daha geldi aklima bizim burda genelde gelinle damada hediye yaparlar bunu.. cocuk semsiyesi olur ya kücük onun kenarina kurdalelerle bebek esyalari baglanir..
biberon, zibin ne bilim iste ufak tefek seyler kenarlarina baglanir.. belki buda güzel olabilir :)

çok yakın arkadaşınsa ihtiyaçlarını sor bütçene en uygunu hangisi olursa onu alırsın.bana göre anı defteri yok kapı süsü,sepet falan filan gereksiz şeyler.hiç bişey bulamazsan battaniye al çok gerekli oluyor yanınada bi takım giysi oldu bitti işte.

-12Ay bebek çerçevesi var.
Bebeğin bir yaşına kadar olan zamanında her ayki fotoğrafi koyuluyor.
Şuan bime gelmiş indirimde 10tl.

-Minik bebek puseti içine banyo takımı hazırlatabilirsin.
Banyo havlusu lifi banyo jeli şampuanı sabunu ...hoş bi hediye olabilir zannımca

-Uyku tulumu olabilir..

-İlk adım ayakkabısı da iyi bi fikir.

-http://www.hediyedenizi.com/Hediye/357888/950/Bebek_Hediyeleri/Hos_Geldin_Minik_Prens_Duvar_Saati.htm

Şurdaki duvar saati fikri nasıl .? fiyatıda çok uygun.

-Chicconun çok güzel eğitici oyuncakları var onlara bakabilirsin

-Odasına adının yazılı olduğu tablo alabilirsin içine ilk fotosunu koyarlar.

Back
X