Arkadaşlar kızım 8 aylık dişi çıktı çıkacak bizim buralarda dış ciktiktan sonra bir kutlama yapılır bende kızıma 1. Yaş doğum gunusu yerine dış buğdayı yapmayı düşünüyorum gel gelelim hem eşimin hem benim ailem kalabalık yakın olduklarını cagiriyim desem bile çocuklarıyla beraber baya kalabalık oluyo esimin 5 teyzesi var aramiz onlarla çok iyi onları cagirsam cocuklariyla beraber 20 kişi zaten sadece teyzeleri kaynanam ve 1 görümcem var onlarida çağırdım diyelim eşimin amcasiyla aynı apartmandayiz dış buğdayı yaparsan mutlaka benim cagir dedi kızıyla birlikte etti iki eşimin halalriyla pek aramız yok yakın olmamıza rağmen gidip gelmeyiz hadi onları eşim bişey demezse cagirmadim diyelim
Benim tarafimda 1 teyzemle çok yakınız onu annemi 2 bekar halam var onları ikide amcamın eşi var yakınız bide babaannemi cagirsam herkesi çocuklarıyla beraber hesapladım vallahi 40 kişi yapiyo bu sıcakta 22 si çocuk bu misafirleri agirlayabilirmiyim sizce evim büyük onda sorun yok ama gürültü patirdi menüsü ikilemde kaldım ne yapayım sizce bana akıl versin birisi

Benim tarafimda 1 teyzemle çok yakınız onu annemi 2 bekar halam var onları ikide amcamın eşi var yakınız bide babaannemi cagirsam herkesi çocuklarıyla beraber hesapladım vallahi 40 kişi yapiyo bu sıcakta 22 si çocuk bu misafirleri agirlayabilirmiyim sizce evim büyük onda sorun yok ama gürültü patirdi menüsü ikilemde kaldım ne yapayım sizce bana akıl versin birisi