Anneler merhabalar, ben bir bebege hediye almaya niyetlendim ama ne alsam bilmiyorum.
Mont tarzinda tulumlar var boyle kalin bir kac foto koycam alta.
Bebek mart bebesi, ve tam soguk havalarin ortasinda 1 yasini bitircek yurumeye baslar fln zaten emekliyormus suanda da. Bu montumsu tulumlar kullanisli olur mu sizce? Bebekler istememezlik ediyor mu bu tulumlari?
Ya da direk sadece mont mu alsam? Ya da anne babasi kisa hazirligini yapip almislardir coktan belki (sorma imkanim yok), baska da bir sey aklima gelmiyor ama ne alsam ki....
bu tarz bir tulum mu
boyle bir mont mu
kaban ya da bambaska bir sey mi?
Kararsiz kaldim anne babasi kisa hazirligini yaptiysa benim almam anlamsiz olacak zaten cok hizli buyuyorlar obur kisa giyemez. Bebek kiz bu arada.
Guzel bir sey almak istiyorum mahcup olmak istemiyorum yardim edin lutfen.
Son fotoğrafta ki kaşe kaba çok gğzel. Ailesi bi mont aldıysa bile iki montu olsun :) her koyafete uygun, hemde çok şirin. Bana böyle bi mont gelse sevinirim tabii kii.
Onun dışında farklı bi hediye eklifi isterseniz, eğitici oyuncaklar olabilir yaşına uygun.
Son fotoğrafta ki kaşe kaba çok gğzel. Ailesi bi mont aldıysa bile iki montu olsun :) her koyafete uygun, hemde çok şirin. Bana böyle bi mont gelse sevinirim tabii kii.
Onun dışında farklı bi hediye eklifi isterseniz, eğitici oyuncaklar olabilir yaşına uygun.
Ben de kabanlari cok begendim aslinda gecen haftalarda biraz goz gezdirme firsatim olmustu..
Cok sirin cok guzel duruyorlar minik hanimlar:)
Sanirim kabanda herkes hemfikir o yuzden pek ses cikmiyor kimseden
Oyuncak onerisi icin tesekkurler onlara da bir goz atayim.
İlk tulum olanı sakın almayın. bana hediye gelmişti,giydirmeden verdim birine... ayaklı olduğu için sıkıntı oluyor. Kaban ve mont çok hoşmuş. Bence çok makbule geçer. Kızımın ilk montunu bi arkadaşım almıştı ben çok severek kullandım. Tavsiyem bir yaş sakın almayın 2-3 yaş kullanım için ideal olur. çünkü çocuk çok çabuk büyüyor ve malesef bir yaşı giyemeyebilir.