- 5 Ağustos 2014
- 1.349
- 3.298
- 133
Arkadaşlar merhaba dert değil ama kafama taktığım bir durum var sizden fikir istiyorum. Benim uzun yıllara dayanan bir arkadaşlığımın olduğu bir arkdaşım var. Evlendi hamileyken ayrıldı ciddi maddi sorunlar yaşadı vs kısacası maalesef şuan durumu iyi değil. Ben onun bebeğine hediye olarak toplu olarak bir alışveriş yapmayı düşünüyordum fakat bugün sohbet muhabbet sırasında bazı şeylerin çok zoruna gittiğini bebeğinin şartlarını başka bebeklerle kıyaslandığını en basitinden her bebeğin bi künyesi olduğundan fakat onun bebeğine alamadığından vs bahsetti ( kesinlikle almam için söylenmiş birşey değildi ima etmedi yani bunu belirteyim) ben çocuğuna künye almaya karar verdim ama eşim durumu iyi olmadığı için çok gereksiz olduğunu ve alışveriş yapıp ihtiyaçlarını karşılamamı söylüyor. Siz olsanız ne yapardınız kararsız kaldım ve maalesef hem alışveriş yapıp hem bileklik alacak kadar param Yok
Maddi durumu iyi olmayan annenin önceliğine bakar mısınız: KÜNYE
Yani artık milletçe şekilcilikten çatlayıp ikiye ayrılacağız. Sevgili konu sahibi, eşin sonuna kadar haklı. Hatta belki de durumu sandığınız kadar kötü değil künye derdine düştüğüne göre.
Şu günlerde maddi durumum iyi olmasına rağmen belim büküldü bebek alışverişinden.Ve hayır künyesi yok, hiçbir lüks alışveriş yapmadım. Bezi, arabası, kışlık zıbını var. Bence eşinizi dinleyin.