Bebek Hiç Aklımdan Çıkmıyo Diyenler Buraya

azra_beril teşekkür ederim canım tavsiyelerine. Çok düzenli olmasa da ben de keçiboynuzu kürü uyguluyorum eşime.
Mona Rosa çok üzüldüm canım anlattıklarına. inan seni çok iyi anlıyorum. biz de çocuk soracaklar diye ne benim memleketime ne de eşimin memleketine gitmek istemiyoruz. Çünkü her gittiğimizde moralimiz bozuluyo. canım önümüzdeki yaza kadar deneme imkanınız yokmu. biliyorum bu işler maddi manevi çok yıpratıcı. bizde sürekli bi şeylerden kısıyoruz hayatımızda tedaviye para biriktirmek için.
Allahım bu mübarek günler hürmetine istayen herkese ve bana sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder inşallah...[/QUOTE
yılbaşında yüklü bir ödememiz var canım.ev almıştık onun ödemesi.o zamana kadar hiç bir şey yapamayız.belki nisan,mayıs olur diyoruz ama okulla zor oluyor okullar kapanınca olur ancak diyorum ama ben üzülüyorum zaten soruldukça daha çok üzülüyorsun.bebeği olanlarla, hamilelerle görüşmüyoruma artık.elden gelen olsa,ben istemez miyim ?ama olmuyor işte...

Merhaba arkadaşlar.
Ben de yaklaşık 3 yıllık evliyim. Çocuğumuz yok maalesef. Sorun eşimde. 2 kez tüp bebek denedik olmadı. bu olay beni gerçekten derinden üzüyor. yaptığım hiç bir işe konsantre olamıyorum. hayatımdaki hiç bir şey beni mutlu etmiyor. çok severek evlenmemize rağmen eşim bile beni mutlu etmiyor. Çocuksuz olunca hep bi yanım eksik gibi geliyor. benim için dünyanın merkezinde çocuk var sanki. kendimi çevremden soyutladım. kimseyle pek görüşmek istemiyorum. çünlü herkes çocuk soruyor ve ben herkese düşünmüyoruz diye yalan söylemekten yoruldum. bazen içimden gazeteye "bizim çocuğumuz olmuyor, lütfen bana bu konuda bi daha soru sormayın diye ilan veresim geliyor.

canım seni çook iyi alıyorum.aynı duygular içindeyim ben de son günlerde..2 aşılama 1 tüp bebek denedim olmadı.2. evliliğim eşimle.33 yaşındayım.eşim 10 yıl evli kalmış,çocuk yok.sorun eski eşimde demişti evlenmeden önce.neyse morfoloji ve sayı sorunu olduğunu yapılan spermiyoğramlar sonucu öğrendik."ben de bilmiyordum sorunum olduğunu "dedi.ben bu durum karşısında çok ağır bir şok yaşadım.tiroid hastası oldum neyse onun da tedavisi sürüyor,onu hallettik,hamilelik için bir engel yok ilaçları kullandığım sürece...yani gönlüm çok kırgın zaten eşime karşı,üstüne üstlük çevre,aile sorularını bilirsiniz siz de...zaten ben bebek için deli oluyorum, eşimin bu durumu ben de dumur yarattı zaten 2 aşılama 1 tüp bebek denedik olmadı.hatta buradan özellikle uzaklaştım,az ilgilenirsem,daha rahat olurum,moralimi kolay düzeltirim diye.gecen hafta annemlere izne izmire gitti.annem "çok geziyor,çok para harcıyorsunuz"baskısı "eşim izmire geldim tabii gezeceğim" derken ortam gerildi.ben de eşimle gezmek istiyorum tabii ki de.anneme bunu anlattım ama anlatamadım sanırım:(eşim evde yokken bana dünyanın lafını söyledi.zaten etraftan soran sorana,bir de annem şöyle demesin mi "gezin gezin yoz tavuklar gibi ortalarda kaçının öyle,paraları savurun."yani eşimin her dediğini dinliyormuşum.ertesi gün geri döndük zaten.çook zoruma gitti,beni çok üzdüğünü söylesem de o aklına geleni söyledi.2 saat sonra her şey normalmiş gibi konuşmaya başladı.ama ben çok kırıldım.sürekli ağlamaklıyım,moralimi tahmin edebilirsiniz.eşimle de dertleşemiyorum.hayat ne zorrrr!3 yıl gelecek yaz doluyor o zaman devlet destekli tüp bebek deneyeceğiz tekrar.o zamana kadar derin bir uykuya dalıp hiç uyanmamak istiyorum ben.ne dersiniz bu mümkün mü?bana akıl verin yaşamdan bağlarım kopuyor ister istemez...

ben de bebekliler ve hamilerle görüşemiyorum.onların kalbbini kırarım diye korkuyorum.hamile haberi alınca üzülüyorum,hatta çok yakınımsa ağlıyorum ve arayıp sormuyorum o kişiyi,yani kaçıyorum.

CANIM İNAN ÇOK ZOR Bİ DURUM ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN EŞİNE İLAÇ TEDAVİSİ UYGULANDIMI?HEM SEN EŞİNLE MUTLUYSAN ONU SEVİYOSAN SORUN YOK.ANNE BABA DA BİYERE KADAR.ANNENE BEN EŞİMİ SEVİYORUM ÇOCUĞUM OLMASADA OLUR DİYEMEDİN Mİ?BENCE BEBEK İÇİN NE UYGULARSAN UYGULA ANNENE VEYA BİR BAŞKASINA SÖYLEME.EŞİNLE SENİN ARANDA KALSIN.BENDE 1 HAFTA SONRA AŞILAMA YAPTIRACAĞIM AMA EŞİM VE BENDEN BAŞKA KİMSE BİLMİYO TABİ BİRDE ALLAH....UMUDUNU KAYBETME ÖMÜR UMUTTAN ÖNCE BİTMELİ UNUTMA....:enbuyukkk:

bebiş benimde aklımda cıkmıyo bende bir sorun yok eşimde var bence kendimizi kandırmayalım bununla yaşamaya alışalım bize sürpriz olsun aklımda cıkaramıyorum diosanız benim gibi hergün kendinizi yiyin tavsiyrlere acığım

CANIM İNAN ÇOK ZOR Bİ DURUM ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN EŞİNE İLAÇ TEDAVİSİ UYGULANDIMI?HEM SEN EŞİNLE MUTLUYSAN ONU SEVİYOSAN SORUN YOK.ANNE BABA DA BİYERE KADAR.ANNENE BEN EŞİMİ SEVİYORUM ÇOCUĞUM OLMASADA OLUR DİYEMEDİN Mİ?BENCE BEBEK İÇİN NE UYGULARSAN UYGULA ANNENE VEYA BİR BAŞKASINA SÖYLEME.EŞİNLE SENİN ARANDA KALSIN.BENDE 1 HAFTA SONRA AŞILAMA YAPTIRACAĞIM AMA EŞİM VE BENDEN BAŞKA KİMSE BİLMİYO TABİ BİRDE ALLAH....UMUDUNU KAYBETME ÖMÜR UMUTTAN ÖNCE BİTMELİ UNUTMA....:enbuyukkk:

arkadaşlar merhaba;
bende uzun bir süredir klübe giriş yapmadım hatta kk.dan gelen bildiri msj.larını dahi okumadan siliyordum uzak kalıp kendimi bebek düşüncesinden tamamen soyutlamak için.tatilimizi yaptık rahatladık stresi sıfırladık ama yok... yok... yok....
kendime devamlı uğraş bulluyorum aklım dağılsın kafama takılmasın bi takım şeyler diye ama olmuyor maalesef. bugün yine adet oldum ve üzüldüm 'yeter ya' diyesim geldi.başkalarının çocuklarını sevemiyorum ya acıyorlar yada aptal bi düşünceyle sevmemi istemiyorlar demeselerde belli ediyorlar.eşimin kız kardeşi yani görümcemin bebeği var çok şeker ele avuca gelmeye başladı yakınımızda da eşim canı sıkıldımı gidip onu alıp geliyor ve ben çok üzülüyorum.yanlış anlaşılmasın görümce olduğundan değil kendi evimizde sevmek için emanet bebek alıyoruz bu üzüyor beni ve ben allah kahretsin ki hiç bir sorun olmadığı halde hamile kalamıyorum bekle....bekle.... ve yine bekle ... tedaviye umut bağla,doktora umut bağla,bu ay olmadı de sonraki aya umut bağla ve boş hayallerle uğraş dur moralim o kadar bozukki şu an yazarken bile ağlıyorum her istediğimiz yerinde çok şükür amaçlarımıza da ulaşıyoruz ama bu bir türlü olmuyor ne zaman olacağıda belli değil olacak mı o bile belli değil bu ay tekrar doktorumla irtibata geçmeye başliycam planımıza göre eylül de aşılama olacaktı bakalım şimdide buna umut bağlıyoruz allahım hayırlısını verir inşallah ama yoruldum caahil insanlarla uğraşıp her birine mecburmuşum gibi laf anlatmaktan onların yorumlarından ve her ay sonu eşimide kendimi de hayal kırıklığına uğratmaktan çok yoruldum allah hepimizn yardımcısı olsun.ben eşimle çok mutluyum ama ikimizin de mutluluğun da eksiklik var allahım eksik
yönümüzü tamamlar inşallah.......

arkadaşlar merhaba;
bende uzun bir süredir klübe giriş yapmadım hatta kk.dan gelen bildiri msj.larını dahi okumadan siliyordum uzak kalıp kendimi bebek düşüncesinden tamamen soyutlamak için.tatilimizi yaptık rahatladık stresi sıfırladık ama yok... yok... yok....
kendime devamlı uğraş bulluyorum aklım dağılsın kafama takılmasın bi takım şeyler diye ama olmuyor maalesef. bugün yine adet oldum ve üzüldüm 'yeter ya' diyesim geldi.başkalarının çocuklarını sevemiyorum ya acıyorlar yada aptal bi düşünceyle sevmemi istemiyorlar demeselerde belli ediyorlar.eşimin kız kardeşi yani görümcemin bebeği var çok şeker ele avuca gelmeye başladı yakınımızda da eşim canı sıkıldımı gidip onu alıp geliyor ve ben çok üzülüyorum.yanlış anlaşılmasın görümce olduğundan değil kendi evimizde sevmek için emanet bebek alıyoruz bu üzüyor beni ve ben allah kahretsin ki hiç bir sorun olmadığı halde hamile kalamıyorum bekle....bekle.... ve yine bekle ... tedaviye umut bağla,doktora umut bağla,bu ay olmadı de sonraki aya umut bağla ve boş hayallerle uğraş dur moralim o kadar bozukki şu an yazarken bile ağlıyorum her istediğimiz yerinde çok şükür amaçlarımıza da ulaşıyoruz ama bu bir türlü olmuyor ne zaman olacağıda belli değil olacak mı o bile belli değil bu ay tekrar doktorumla irtibata geçmeye başliycam planımıza göre eylül de aşılama olacaktı bakalım şimdide buna umut bağlıyoruz allahım hayırlısını verir inşallah ama yoruldum caahil insanlarla uğraşıp her birine mecburmuşum gibi laf anlatmaktan onların yorumlarından ve her ay sonu eşimide kendimi de hayal kırıklığına uğratmaktan çok yoruldum allah hepimizn yardımcısı olsun.ben eşimle çok mutluyum ama ikimizin de mutluluğun da eksiklik var allahım eksik
yönümüzü tamamlar inşallah.......
canım benim ben de aynı duygular içindeyim.hele gecen hafta daha kötüydüm.eşimle sorunumuz yok çok şükür ama işte insanız,kadınız,iç güdülerimz var.evimiz şenlensin.ikimizin ortak meyvesi olsun istiyoruz.doktor doktor koş, umut et,elin boş dön.ben de buğün adet oldum.artık karar verdiiiim.amaaaaaaaaaaaaan diyeceğim.umarım kararımı uygularım.aksini yapınca elime kahır,üzüntü, göz yaşı geçiyor.insanlarla az görüşüyorum.evde kitap okuyor,el işi yapıyorum.nette vakit geçiriyorum.koşu bandı aldım,her gün 1 saat spor yapıyorum...başka ne yapabilirim ki...:kedi:-tatlicadiarzu-

e vitamini,çinko,keçiboynuzu kürü kullandık.2 aşılama ,1 tüp bebek denemeiz var.dinlenmek istiyorum bir süre.umut etmek bile istemiyorum.bu konuyu kafamdan silmek istiyorum bir süreliğine de olsa.içgüdülerimizi terbiye etmekle kafamı meşgul edeceğim anlayacağınız...sositososito:sm_cool:

Naıl çıksınki bebiş aklımızdan bende 10 senelik evliyim bebişim yok 2.tüp bebek denemem olucak
Birde benim eşim ailenin tek çocuğu başka kardeşide yok o yüzden kendimi çok kötü hissediyorum canım yansada acıl çeksemde susuyorum yeterki olsun diye piskoloji diye bişide kalmadı artık depresyondamıyım değilmiyim onuda bilmiyorum artık düşünme yeteneğimide kaybettim nasıl olucak nasıl ilerlicek hiç bişi bilmiyorum sadece denilenleri yapiyorum kurulmuş robot gibiii

merhaba arkadaşlar hiç aklımdan çıkmıyor.Çıktı dediğim zamanlarda da anlık aklımdan çıkıyor kimbilir hangi cennettedir bebeğim şimdi bütün kalbimle onun gelişini bekliyoruz.Allah hepimizin sesini duysun inşallah.

ben daha çok yeniyim 6 aylık evliyim ve çok bebek istiyorum bende sorun yok tahliller normal eşimin tahlillerini daha yaptırmadık ama olmuyo falan diye kafaya takmakta hormonları etkilermiş gerçekten takmadanda yapamıyoruz sanırım...

bende yeni evliyim 6 aylık ve bebek istiyorum tahlillerimde bi sorun yok gibi görünüyor.Eşiminde pazartesi yapılacak tahlilleri aslında çok takmamak gerekiyormuş doktorun demesine göre ama takmadan da yapamıyoruz sanırım.Allah herkezin gönlüne göre hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar slm pko var bende ilk aşılamam yapıldı kaldı 7 gün öğrenmeme aşılamadan 2 saat sonra kasıklarımda ağrı oldu ve 7 gün oldu yaptıralı bu sabah sol kasığımda batma tarzı ağrı oldu ara ara olup kısa süreli geçiyo göğüslerimin uçları yoktu uçları patladı ve acıyo sizce bunlar güzel belirtiler mi doktorum 3 yumurta ve yıkama sonrası 32 milyon sperm sayısıyla şansın çok yüksek dedi.idrarda ne zaman çıkar acaba çok merak ediyom...ne olur bildikleriniz varsa yazın

2 seneyi geçti evleneli
kendi ailem tarafından sürekli eleştiriliyorum korundunuz ondan olmuyor diyorlar korunmayı bıraktıktak 2 ay sonra hamile kaldım doktor hatası yüzünden kaybettim 1 yıldır olmuyor
kayın validem geçenlerde dediki, kızkardeşinin gelini için yaşı küçük olduğu için çok az tedaviyle hamile kaldı dedi o kadar üzüldümkü hiçbirşey diyemedim bu arada ben 27 yaşındayım oğlunu 4 yıl bekledim bahsettiği 23 yaşında
rabbim büyük kendi kızıda var
akşam eşim işten gelince söyledim yanlış anlamışsındır dedi ,hem öyle bile olsa cevabını verseydin dedi
geçenlerde komşunun torununu istemişler vermemişler kadın marifetmiş gibi bana diyorki bak sena geç evlendi onun gibi seninde çocuğun olmaz dedim diyor onuda rabbime havale ettim
bu durumda nasıl akıldan çıkarılabilir ki yediğimiz içtiğimiz herşey bebek oldu,psikolojim bozuldu

2 seneyi geçti evleneli
kendi ailem tarafından sürekli eleştiriliyorum korundunuz ondan olmuyor diyorlar korunmayı bıraktıktak 2 ay sonra hamile kaldım doktor hatası yüzünden kaybettim 1 yıldır olmuyor
kayın validem geçenlerde dediki, kızkardeşinin gelini için yaşı küçük olduğu için çok az tedaviyle hamile kaldı dedi o kadar üzüldümkü hiçbirşey diyemedim bu arada ben 27 yaşındayım oğlunu 4 yıl bekledim bahsettiği 23 yaşında
akşam eşim işten gelince söyledim yanlış anlamışsındır dedi ,hem öyle bile olsa cevabını verseydin dedi
geçenlerde komşunun torununu istemişler vermemişler kadın marifetmiş gibi bana diyorki bak sena geç evlendi onun gibi seninde çocuğun olmaz dedim diyor onuda rabbime havale ettim
bu durumda nasıl akıldan çıkarılabilir ki yediğimiz içtiğimiz herşey bebek oldu,psikolojim bozuldu

canım sıkma canını önemli olan eşinin sana karşı iyi olması.onlar konuşur konuşur susarlar dengesiz insan o kadar çok ki bende çevremdeki insanlardan çekiyorum.hamile kaldığını söylemişsin ne gibi doktor hatası yüzünden kaybettin bebeğini.buarada ben yukarıya aşılama sonrası belirtilerimi yazdım sende hamile kaldığında böyle belirtiler yaşadın mı?yardım et ne olur allah hepimize fazla aratmadan versin bebişlerimizi...:gitme: :ecrin_bebek:

selam benıde aranıza alırmısınız bende 3 yıllık evliyim son 1 senedir bebek istiyoruz tüplerimin ikiside tamamne tıkalı benımde bebek hiç aklımda cıkmıyor.onu düşünerek yatıp kalkıyorum.tek avantajım yasımın kucuk olması dıyorum 21 yasındayım tedavılere baslayacagız bakalım yaz bası Allah isteyen herkese versın kımsenın kucagını bos bırakmasın.

selam benıde aranıza alırmısınız bende 3 yıllık evliyim son 1 senedir bebek istiyoruz tüplerimin ikiside tamamne tıkalı benımde bebek hiç aklımda cıkmıyor.onu düşünerek yatıp kalkıyorum.tek avantajım yasımın kucuk olması dıyorum 21 yasındayım tedavılere baslayacagız bakalım yaz bası Allah isteyen herkese versın kımsenın kucagını bos bırakmasın.

canım tüplerinin tıkalı olmasına doktor ne diyo açılabilirmiymiş ve gebelik oluşabilirmiymiş.benim teyze kızamında tüpleri kapalıydı ve laparoskopiyle açtılar ve kendiliğinden hamile kaldı şimdi 3 aylık dünyalar tatlısı oğluşu var.allah hepimize nasip etsin benimde aşılamam biran önce belli olsa valla kafayı yicem ama bebeğim geldi gibi belirtilere göre.allahım ne olur fazla aratmadan ver evlatlarımızı yarabbim...:ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

mrb. kızlar. bende 5 yıllık evliyim.maalesef bebiş yok.tam 4 kez düşük yaptım. kanımda pıhtılaşma varmış.bebeklerim beslenemedikleri için daha canlanamadan öldüler.buna rağmen beb bile umudumu yitirmedim. inanıyorum rabbim birgün bizede anneliği bizlerede nasip edecek....

canım sıkma canını önemli olan eşinin sana karşı iyi olması.onlar konuşur konuşur susarlar dengesiz insan o kadar çok ki bende çevremdeki insanlardan çekiyorum.hamile kaldığını söylemişsin ne gibi doktor hatası yüzünden kaybettin bebeğini.buarada ben yukarıya aşılama sonrası belirtilerimi yazdım sende hamile kaldığında böyle belirtiler yaşadın mı?yardım et ne olur allah hepimize fazla aratmadan versin bebişlerimizi...:gitme: :ecrin_bebek:

inş.tutmuştur canım ,rabbim hepimize annelik duygusunu tattırsın
ben adetim bittikten 1 hafta sonra tekrar adet oldum korktum hemen hastaneye (doğumevine) gittik
basit kist dedi doktor 2-3 adet döneminde atılır dedi korunmayı bıraktık duphaston diye ilaç verdi onu kullanmaya başladım 3 ay sonra hamile kalırsın dedi
o doktora güvenemedik 1 ay sonra başka özel hastaneye gittik tesadük oda duphaston,folbiol birde rulid diye ilaç yazdı ilaçlar bitince adet olucan tekrar gel dedi ilaçlar bittim adet olmadım telefon açıp sordum kistle adet olmazsın dedi ama ben geçen oldum dedim bişey demedi , gel bakalım dedi göğüslerim aşırı derecede sızlıyordu üzerine yatamıyordum başkada belirti yoktu, ama içimde hamileyim diye bi his vardı
doktora gittim muayene etti kist hala duruyor dedi doğum kontrol hapı ve folbiol u tekrar yazdı ağlayarak eve geldim tabi ilacıda aldım kullanmaya başladım
folbiol u eczane vermedi eline görünüyo veremeyiz dedi kendi paramla aldım eskiden günde 1 taneydi sonrakini günde 4 e çıkarmış telefon açtım aaa yanlış yazmışım sakın 4 tane alma dedi
sonra tekrar aradım midem çık bulanmaya başlamıştı, belirttim doğum kontrol hapı mide bulantısı yapar kistinden kurtulmak istiyorsan kullanacaksın dedi ilacı kullanırken 5-6 .günü temizlik yaptım ağır şeyler kaldırmıştım kanama başladı 3 gün konra şiddetli ağrıyla gittik hormon testi yapmışlar hormon testiyle birlikte doktor bhcg yide istemiş 300 lerde bişey
hamilesin ama düşük riski var dedi
1 gün sonra tekrar test yapıldı 200 lere düşmüş 1 hafta sonta başka hastaneye gittik 111 lerdeydi doktor dediki bu normal gebelikmiş normal gebelik olmasaydı değerin çoktan sıfırlanırdı dedi
yapacak bişey yok hakkımızda hayırlısı

inş.tutmuştur canım ,rabbim hepimize annelik duygusunu tattırsın
ben adetim bittikten 1 hafta sonra tekrar adet oldum korktum hemen hastaneye (doğumevine) gittik
basit kist dedi doktor 2-3 adet döneminde atılır dedi korunmayı bıraktık duphaston diye ilaç verdi onu kullanmaya başladım 3 ay sonra hamile kalırsın dedi
o doktora güvenemedik 1 ay sonra başka özel hastaneye gittik tesadük oda duphaston,folbiol birde rulid diye ilaç yazdı ilaçlar bitince adet olucan tekrar gel dedi ilaçlar bittim adet olmadım telefon açıp sordum kistle adet olmazsın dedi ama ben geçen oldum dedim bişey demedi , gel bakalım dedi göğüslerim aşırı derecede sızlıyordu üzerine yatamıyordum başkada belirti yoktu, ama içimde hamileyim diye bi his vardı
doktora gittim muayene etti kist hala duruyor dedi doğum kontrol hapı ve folbiol u tekrar yazdı ağlayarak eve geldim tabi ilacıda aldım kullanmaya başladım
folbiol u eczane vermedi eline görünüyo veremeyiz dedi kendi paramla aldım eskiden günde 1 taneydi sonrakini günde 4 e çıkarmış telefon açtım aaa yanlış yazmışım sakın 4 tane alma dedi
sonra tekrar aradım midem çık bulanmaya başlamıştı, belirttim doğum kontrol hapı mide bulantısı yapar kistinden kurtulmak istiyorsan kullanacaksın dedi ilacı kullanırken 5-6 .günü temizlik yaptım ağır şeyler kaldırmıştım kanama başladı 3 gün konra şiddetli ağrıyla gittik hormon testi yapmışlar hormon testiyle birlikte doktor bhcg yide istemiş 300 lerde bişey
hamilesin ama düşük riski var dedi
1 gün sonra tekrar test yapıldı 200 lere düşmüş 1 hafta sonta başka hastaneye gittik 111 lerdeydi doktor dediki bu normal gebelikmiş normal gebelik olmasaydı değerin çoktan sıfırlanırdı dedi
yapacak bişey yok hakkımızda hayırlısı
canım anlayamadığım hamilesin ama kullandığın ilaçlardan dolayı bebek düştü mü yoksa sakat kalma (allh korusun)durumu mu var.anlayamadımda kusura bakma.sıkma canını bitanemsenağlama

canım anlayamadığım hamilesin ama kullandığın ilaçlardan dolayı bebek düştü mü yoksa sakat kalma (allh korusun)durumu mu var.anlayamadımda kusura bakma.sıkma canını bitanemsenağlama

canım bebek düştü sanırım ağır kaldırdığım için oldu hamile olduğumu bilmiyordum çünkü diğer doktora söyledim belirtleri bebek olsa görmezmiydim dedi beni azarladı bende o zaman bu konularda çok cahildim hamile kalınca ultrasonda görünür zannediyordum
düşmeseydi özürlü olurdu dedi şuanki doktorum

canım bebek düştü sanırım ağır kaldırdığım için oldu hamile olduğumu bilmiyordum çünkü diğer doktora söyledim belirtleri bebek olsa görmezmiydim dedi beni azarladı bende o zaman bu konularda çok cahildim hamile kalınca ultrasonda görünür zannediyordum
düşmeseydi özürlü olurdu dedi şuanki doktorum

kıyamam canım ya vardır bunda da bi hayır sıkma canını ama bizleri unutma gelişmeleri yaz.benimde bebeğim cuma günü belli olcak yani aşılamam inşallah tutmuşturrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:ecrin_bebek: senağlama

2 seneyi geçti evleneli

ya güzelim takma kafana bizi hep bu çevrenin baskısı etkiliyor zaten benim 3,5 yıllık evliliğim evlendik eşimde bende aynı evde yaşşamaya alışana kadar çocuk yapmayalım dedik ve düğünün haftasında kayın validem sormaya başladı tabi yeni olduğumuz için doğal olarak utanıyordum en son eşim bi gün tersledi hergün sorulurmu 2 sene istemiyoruz dedik size ne sorup duruyorsunuz diye sonra tabi sormadılar ama iki lafından biri şimdi istemeyin sonra doktor doktor dolaşırsınız olmıycak diye diye aklımıza soktu korku aldı bizi en son 10. ayda korunmayı bıraktık ama 3,5 yıla ulaştık hala bebek yok ve doktor tamamen psikolojik diyor her iki laftan biri biz demiştik biz demiştik yeni evlenenlere bile benim yanımda beni örnek veriyorlar bu bizim dediğimizi yapmadı şimdi olmuyor dediğimize geldi diye akrabada yeni evlen biri var gelinle ne zaman aynı ortamda bulunsak kıza beni örnek veriyorlar ve bişiy diyemeyince sinirim tavan yapıyor gelin bile bıktı 1 değil iki değil yani en son yine aynı şeyi yapıyorlardı ki ben onlardan önce davrandım laflarını kesmek zorunda kaldım daha doğrusu 'bak güzelim korunma ondan sonra bunlar diye diye pisikolojini bozar olsun dediğin zamanda bu laflar yüzünden olmaz sonra da biz demiştik derler düşünmezlerki biz diye diye aklını bulandırdıkta o yüzden olmuyor' dedim susup kaldılar kesin onada kulp takmışlardır ben kalkınca. hatta benim eşimde hareketlilikte çok az bi düşüklük çıkmıştı ama doktor problem olmaz demişti sonraki ay randevumuza kayınvalidecim de geldi bahaneyle doktor ben muayeneden sonra üzerimi giyinirken doktora soruyor ben duymuyorum sandı tabi daha öncesi kayınvalidem sormuş bize bende eşimdeki problemi söyledim ama problem olmazmış dedim inanmamış doktora gelinimin hareketliliği düşükmüş problem o mu diyor doktorda saf değil ya anladı hareketlilik spermde olur o da oğlunda mevcut teyze ama korma abarttığın kadar değil dedi aldı ağızının payını yanımıza almasak bu sefer gelin istemiyor kusuru var diye diyecek sonra anladı zaten ama hala deyip duruyor desin sonn 3 aydır her duyduğuma aaaaammmmaaaaaaaaaannnn deyip geçiyorum ve daha iyiyim hatta netteki yazılara göre bu ay hamilelik beliirtilerim var ama henüz günüme 2 gün var o yüzden güzelim takma ben artık öyle yapıyorum bizim daha çooooook zamanımız var menapoza kadarsırnaşık şey sıkıyosa kendi doğursun versin demiii:)))))))))))))))

Back
X