canım sıkma canını önemli olan eşinin sana karşı iyi olması.onlar konuşur konuşur susarlar dengesiz insan o kadar çok ki bende çevremdeki insanlardan çekiyorum.hamile kaldığını söylemişsin ne gibi doktor hatası yüzünden kaybettin bebeğini.buarada ben yukarıya aşılama sonrası belirtilerimi yazdım sende hamile kaldığında böyle belirtiler yaşadın mı?yardım et ne olur allah hepimize fazla aratmadan versin bebişlerimizi...:gitme: :ecrin_bebek:
inş.tutmuştur canım ,rabbim hepimize annelik duygusunu tattırsın
ben adetim bittikten 1 hafta sonra tekrar adet oldum korktum hemen hastaneye (doğumevine) gittik
basit kist dedi doktor 2-3 adet döneminde atılır dedi korunmayı bıraktık duphaston diye ilaç verdi onu kullanmaya başladım 3 ay sonra hamile kalırsın dedi
o doktora güvenemedik 1 ay sonra başka özel hastaneye gittik tesadük oda duphaston,folbiol birde rulid diye ilaç yazdı ilaçlar bitince adet olucan tekrar gel dedi ilaçlar bittim adet olmadım telefon açıp sordum kistle adet olmazsın dedi ama ben geçen oldum dedim bişey demedi , gel bakalım dedi göğüslerim aşırı derecede sızlıyordu üzerine yatamıyordum başkada belirti yoktu, ama içimde hamileyim diye bi his vardı
doktora gittim muayene etti kist hala duruyor dedi doğum kontrol hapı ve folbiol u tekrar yazdı ağlayarak eve geldim tabi ilacıda aldım kullanmaya başladım
folbiol u eczane vermedi eline görünüyo veremeyiz dedi kendi paramla aldım eskiden günde 1 taneydi sonrakini günde 4 e çıkarmış telefon açtım aaa yanlış yazmışım sakın 4 tane alma dedi
sonra tekrar aradım midem çık bulanmaya başlamıştı, belirttim doğum kontrol hapı mide bulantısı yapar kistinden kurtulmak istiyorsan kullanacaksın dedi ilacı kullanırken 5-6 .günü temizlik yaptım ağır şeyler kaldırmıştım kanama başladı 3 gün konra şiddetli ağrıyla gittik hormon testi yapmışlar hormon testiyle birlikte doktor bhcg yide istemiş 300 lerde bişey
hamilesin ama düşük riski var dedi
1 gün sonra tekrar test yapıldı 200 lere düşmüş 1 hafta sonta başka hastaneye gittik 111 lerdeydi doktor dediki bu normal gebelikmiş normal gebelik olmasaydı değerin çoktan sıfırlanırdı dedi
yapacak bişey yok hakkımızda hayırlısı