- 21 Eylül 2009
- 2.071
- 14
- 158
- 40
ya güzelim takma kafana bizi hep bu çevrenin baskısı etkiliyor zaten benim 3,5 yıllık evliliğim evlendik eşimde bende aynı evde yaşşamaya alışana kadar çocuk yapmayalım dedik ve düğünün haftasında kayın validem sormaya başladı tabi yeni olduğumuz için doğal olarak utanıyordum en son eşim bi gün tersledi hergün sorulurmu 2 sene istemiyoruz dedik size ne sorup duruyorsunuz diye sonra tabi sormadılar ama iki lafından biri şimdi istemeyin sonra doktor doktor dolaşırsınız olmıycak diye diye aklımıza soktu korku aldı bizi en son 10. ayda korunmayı bıraktık ama 3,5 yıla ulaştık hala bebek yok ve doktor tamamen psikolojik diyor her iki laftan biri biz demiştik biz demiştik yeni evlenenlere bile benim yanımda beni örnek veriyorlar bu bizim dediğimizi yapmadı şimdi olmuyor dediğimize geldi diye akrabada yeni evlen biri var gelinle ne zaman aynı ortamda bulunsak kıza beni örnek veriyorlar ve bişiy diyemeyince sinirim tavan yapıyor gelin bile bıktı 1 değil iki değil yani en son yine aynı şeyi yapıyorlardı ki ben onlardan önce davrandım laflarını kesmek zorunda kaldım daha doğrusu 'bak güzelim korunma ondan sonra bunlar diye diye pisikolojini bozar olsun dediğin zamanda bu laflar yüzünden olmaz sonra da biz demiştik derler düşünmezlerki biz diye diye aklını bulandırdıkta o yüzden olmuyor' dedim susup kaldılar kesin onada kulp takmışlardır ben kalkınca. hatta benim eşimde hareketlilikte çok az bi düşüklük çıkmıştı ama doktor problem olmaz demişti sonraki ay randevumuza kayınvalidecim de geldi bahaneyle doktor ben muayeneden sonra üzerimi giyinirken doktora soruyor ben duymuyorum sandı tabi daha öncesi kayınvalidem sormuş bize bende eşimdeki problemi söyledim ama problem olmazmış dedim inanmamış doktora gelinimin hareketliliği düşükmüş problem o mu diyor doktorda saf değil ya anladı hareketlilik spermde olur o da oğlunda mevcut teyze ama korma abarttığın kadar değil dedi aldı ağızının payını yanımıza almasak bu sefer gelin istemiyor kusuru var diye diyecek sonra anladı zaten ama hala deyip duruyor desin sonn 3 aydır her duyduğuma aaaaammmmaaaaaaaaaannnn deyip geçiyorum ve daha iyiyim hatta netteki yazılara göre bu ay hamilelik beliirtilerim var ama henüz günüme 2 gün var o yüzden güzelim takma ben artık öyle yapıyorum bizim daha çooooook zamanımız var menapoza kadarsırnaşık şey sıkıyosa kendi doğursun versin demiii:)))))))))))))))
kızlar benimde 3 yıl olmadı aşılamalardan tutun normal tedavilere kadar daha 23 yaşındaydım ama sanki dünyam kararmıştı eşimle sürekli ağlıyoduk hiç hamile kalmıcakmışım gibi geliyodu üzüşmeyin her yolu deneyin ben bir gecede karar verdim ve tüp bebek yaptık şimdi 2 tane yavrularım oldu da beni yormaya başladılar bile dilerim sizlerinde en kısa zamanda olur sabır sabır herşeyin başı birde gerçekten stres etkiliyo ama insanın elinde değil üzülmeyin yılmayın :lepi