Bebek Hiç Aklımdan Çıkmıyo Diyenler Buraya

ya güzelim takma kafana bizi hep bu çevrenin baskısı etkiliyor zaten benim 3,5 yıllık evliliğim evlendik eşimde bende aynı evde yaşşamaya alışana kadar çocuk yapmayalım dedik ve düğünün haftasında kayın validem sormaya başladı tabi yeni olduğumuz için doğal olarak utanıyordum en son eşim bi gün tersledi hergün sorulurmu 2 sene istemiyoruz dedik size ne sorup duruyorsunuz diye sonra tabi sormadılar ama iki lafından biri şimdi istemeyin sonra doktor doktor dolaşırsınız olmıycak diye diye aklımıza soktu korku aldı bizi en son 10. ayda korunmayı bıraktık ama 3,5 yıla ulaştık hala bebek yok ve doktor tamamen psikolojik diyor her iki laftan biri biz demiştik biz demiştik yeni evlenenlere bile benim yanımda beni örnek veriyorlar bu bizim dediğimizi yapmadı şimdi olmuyor dediğimize geldi diye akrabada yeni evlen biri var gelinle ne zaman aynı ortamda bulunsak kıza beni örnek veriyorlar ve bişiy diyemeyince sinirim tavan yapıyor gelin bile bıktı 1 değil iki değil yani en son yine aynı şeyi yapıyorlardı ki ben onlardan önce davrandım laflarını kesmek zorunda kaldım daha doğrusu 'bak güzelim korunma ondan sonra bunlar diye diye pisikolojini bozar olsun dediğin zamanda bu laflar yüzünden olmaz sonra da biz demiştik derler düşünmezlerki biz diye diye aklını bulandırdıkta o yüzden olmuyor' dedim susup kaldılar kesin onada kulp takmışlardır ben kalkınca. hatta benim eşimde hareketlilikte çok az bi düşüklük çıkmıştı ama doktor problem olmaz demişti sonraki ay randevumuza kayınvalidecim de geldi bahaneyle doktor ben muayeneden sonra üzerimi giyinirken doktora soruyor ben duymuyorum sandı tabi daha öncesi kayınvalidem sormuş bize bende eşimdeki problemi söyledim ama problem olmazmış dedim inanmamış doktora gelinimin hareketliliği düşükmüş problem o mu diyor doktorda saf değil ya anladı hareketlilik spermde olur o da oğlunda mevcut teyze ama korma abarttığın kadar değil dedi aldı ağızının payını yanımıza almasak bu sefer gelin istemiyor kusuru var diye diyecek sonra anladı zaten ama hala deyip duruyor desin sonn 3 aydır her duyduğuma aaaaammmmaaaaaaaaaannnn deyip geçiyorum ve daha iyiyim hatta netteki yazılara göre bu ay hamilelik beliirtilerim var ama henüz günüme 2 gün var o yüzden güzelim takma ben artık öyle yapıyorum bizim daha çooooook zamanımız var menapoza kadarsırnaşık şey sıkıyosa kendi doğursun versin demiii:)))))))))))))))

kızlar benimde 3 yıl olmadı aşılamalardan tutun normal tedavilere kadar daha 23 yaşındaydım ama sanki dünyam kararmıştı eşimle sürekli ağlıyoduk hiç hamile kalmıcakmışım gibi geliyodu üzüşmeyin her yolu deneyin ben bir gecede karar verdim ve tüp bebek yaptık şimdi 2 tane yavrularım oldu da beni yormaya başladılar bile dilerim sizlerinde en kısa zamanda olur sabır sabır herşeyin başı birde gerçekten stres etkiliyo ama insanın elinde değil üzülmeyin yılmayın :lepi:opuyorumnanaktan

ayrıca sena cım hiç olmadı değil evet kötü bir tecrübe belki ama bir kez hamile kalmışsın olur yine sonuçta hepimizin sebebi farklı olsada aslında tek bir neden var allahın yazdığı vakit daha gelmemiş o vakit gelene kadar da sınavdayız kiminin kayınvalidesi kimin komşusu allah eşlerimizi onlardan etmesin yeterki dediğim gibi alıştır kendini aaaammmmmmmmmaaaaaannnnnnn demeye iyi geliyor :))

ya güzelim takma kafana bizi hep bu çevrenin baskısı etkiliyor zaten benim 3,5 yıllık evliliğim evlendik eşimde bende aynı evde yaşşamaya alışana kadar çocuk yapmayalım dedik ve düğünün haftasında kayın validem sormaya başladı tabi yeni olduğumuz için doğal olarak utanıyordum en son eşim bi gün tersledi hergün sorulurmu 2 sene istemiyoruz dedik size ne sorup duruyorsunuz diye sonra tabi sormadılar ama iki lafından biri şimdi istemeyin sonra doktor doktor dolaşırsınız olmıycak diye diye aklımıza soktu korku aldı bizi en son 10. ayda korunmayı bıraktık ama 3,5 yıla ulaştık hala bebek yok ve doktor tamamen psikolojik diyor her iki laftan biri biz demiştik biz demiştik yeni evlenenlere bile benim yanımda beni örnek veriyorlar bu bizim dediğimizi yapmadı şimdi olmuyor dediğimize geldi diye akrabada yeni evlen biri var gelinle ne zaman aynı ortamda bulunsak kıza beni örnek veriyorlar ve bişiy diyemeyince sinirim tavan yapıyor gelin bile bıktı 1 değil iki değil yani en son yine aynı şeyi yapıyorlardı ki ben onlardan önce davrandım laflarını kesmek zorunda kaldım daha doğrusu 'bak güzelim korunma ondan sonra bunlar diye diye pisikolojini bozar olsun dediğin zamanda bu laflar yüzünden olmaz sonra da biz demiştik derler düşünmezlerki biz diye diye aklını bulandırdıkta o yüzden olmuyor' dedim susup kaldılar kesin onada kulp takmışlardır ben kalkınca. hatta benim eşimde hareketlilikte çok az bi düşüklük çıkmıştı ama doktor problem olmaz demişti sonraki ay randevumuza kayınvalidecim de geldi bahaneyle doktor ben muayeneden sonra üzerimi giyinirken doktora soruyor ben duymuyorum sandı tabi daha öncesi kayınvalidem sormuş bize bende eşimdeki problemi söyledim ama problem olmazmış dedim inanmamış doktora gelinimin hareketliliği düşükmüş problem o mu diyor doktorda saf değil ya anladı hareketlilik spermde olur o da oğlunda mevcut teyze ama korma abarttığın kadar değil dedi aldı ağızının payını yanımıza almasak bu sefer gelin istemiyor kusuru var diye diyecek sonra anladı zaten ama hala deyip duruyor desin sonn 3 aydır her duyduğuma aaaaammmmaaaaaaaaaannnn deyip geçiyorum ve daha iyiyim hatta netteki yazılara göre bu ay hamilelik beliirtilerim var ama henüz günüme 2 gün var o yüzden güzelim takma ben artık öyle yapıyorum bizim daha çooooook zamanımız var menapoza kadarsırnaşık şey sıkıyosa kendi doğursun versin demiii:)))))))))))))))
canım tşk ederim allah razı olsun
inş.hamilesindir...rabbim hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip versin

ben de 5 yıllık evlıyım ve 4 yıldır cıddı olarak cocuk ıstıyorum ama olmuyor butun testlerı yaptırdık HSG fılmı cektırdım klomen kullandım 6 ay sımdı de pregon istedıler onu da yaptırıcam artık bunaldık olsun bır an once ne guzel burada umutlu bır suru arkadaslar var bana cesaret verdınız cunku ben sureklı umudu mu kaybedıyorum allah kısa zamanda ins hepımıze bır bebek verır.........

kızlar benim ilk aşılamamdı ve tutmadı malesef 12.gününde regl oldum..ikinci için doktora gitmedim 1 ay ara vercem kendimi toparlamam lazım..yıkıldım ama 2 gündür çok berbatım allah hepimzin yardımcısı olsun...

canım bende senin gibiyim. Hiç aklımdan çıkmıyor. Hatta bazen dahada bunalıma giriyorum. Fakat yapacak bişeyimiz yok. benimde yumurtlama sorunum var elimizden geleni yapıyoruz. Olacak allahın izniyle hayırlı evlat olsun

merhabalar,

Bende 2,5 yıllık evliyim birkez düşük yaptım , üzerinden bir geçmesine rağmen bebiş olmadı.. eşimle tüm testlerimiz normal çıktı ben hsg çektirdim enson geçen hafta oda temiz doktor tamamen psikolojik dyor , üfft ya bebiş olmadan da psikolojim biras zor düzelir diyemiyorum :(

Bende 2 yıllık evliyim 1 yıldır bebek bekliyoruz sık sık umudumu kaybetsemde birgün o duyguyu rabbim hepimize yaşatacak biliyorum :)))

meraba hanımlar bu konu benim hiç aklımdan çıkmıyor uyanık olduğum sürece hep aklımda 7 yıllık evliyim yıllardır görmediğim tedavi kalmadı çikolata kisti, ameliyat,hormon tedavisi,aşılama ve en son tüp bebek mutlu sonla bitmişti bu tedaviler üçüz hamileydim öğrendiğim gün dünyalar benim oldu hastanede hıçkırarak ağladım sevinçten ama üç aylıkken kaybettim onları ve o günden beri hayat boş benim için dr lar artık korkma gebelik oluştuktan sonra olur diyor yeniden umutlanıyorum bu durumu yaşamak çok zor sebebi ne olursa olsun günün birinde yeniden anne olabilirmiyim diye düşünüyorum allah hepimizin yardımcısı olsun...

meraba hanımlar bu konu benim hiç aklımdan çıkmıyor uyanık olduğum sürece hep aklımda 7 yıllık evliyim yıllardır görmediğim tedavi kalmadı çikolata kisti, ameliyat,hormon tedavisi,aşılama ve en son tüp bebek mutlu sonla bitmişti bu tedaviler üçüz hamileydim öğrendiğim gün dünyalar benim oldu hastanede hıçkırarak ağladım sevinçten ama üç aylıkken kaybettim onları ve o günden beri hayat boş benim için dr lar artık korkma gebelik oluştuktan sonra olur diyor yeniden umutlanıyorum bu durumu yaşamak çok zor sebebi ne olursa olsun günün birinde yeniden anne olabilirmiyim diye düşünüyorum allah hepimizin yardımcısı olsun...

canım senin üzüntünüde umudunuda senle birlikkte bizde paylaşıyoruz bende 6 ylıma girdi hiç bişi yok ama bebekte yok sadece geçen dene bu ay ve bu günlerde hamileliği kısada olsa yaşadım oda boş gebelik çıktı çok yıkıldım ama yine bebk arzusuyla doluyum evimizi karıncalar bastı onları bile sevyoz şunu fark ettim biz canlı herşeyi çok seviyoz ama bebeğimiz olsa dünyaları verirdik bende tüp bebek vss yaşadım en sonda bu duygulardan arınmak için kendi iş yerime ortak aldım bütün pskolojimizi alt üst ettiler ve işi onlara bıraktım şimdi evdeyim düşünüyorum hepp bebek bebek bebekk kafayı yicem

slm arkadaşlar bende çok fazla bebek isteyenlerdenim. korunmayı bıraktığımız andan itibaren hiç kafam rahat değildi.çünkü önce eşim istemiyodu onuı ikna etmek için epey uğraştım 5-6 ay sonra özel sağlık sigortası yaptırdım doğumu özel de yaptırayım diye 8 aydır korunmuyorum 2.5 yıllık evliyim korunmayı bıraktığım aydan itibaren hep stresliydim her ay bu ay hamile kalyım diye hala da öyle... çünkü öncesinde 1 yıl zaten özlemle bekledim ikna etme süresi sigortanın 5 ay bekleme süresi... sandım ki korunmayı bırakınca hemen olcak ama yok. her ay ağlamaktan harap düştüm. bu ay günüm tam 5 gün geçikti hamile sandım kendimi o moda soktum ama değilmişim. eşim de pek bi sorun yok normale yakın çıktı değerleri bende gittim bi kaç kere ama hep yumurtlamışsın dediler ben yumurta takibi yaptırmak istiyorum bu süreç nasıl oluyo düzenli adet oluyorum yumurtluyomuyumdur acaba ya da küçük mü yumurtalar offf offf Rabbim herşeyin hayırlısın versin isteyen herkese bana da evlatlarımızı versin.

slm arkadaşlar bende çok fazla bebek isteyenlerdenim. korunmayı bıraktığımız andan itibaren hiç kafam rahat değildi.çünkü önce eşim istemiyodu onuı ikna etmek için epey uğraştım 5-6 ay sonra özel sağlık sigortası yaptırdım doğumu özel de yaptırayım diye 8 aydır korunmuyorum 2.5 yıllık evliyim korunmayı bıraktığım aydan itibaren hep stresliydim her ay bu ay hamile kalyım diye hala da öyle... çünkü öncesinde 1 yıl zaten özlemle bekledim ikna etme süresi sigortanın 5 ay bekleme süresi... sandım ki korunmayı bırakınca hemen olcak ama yok. her ay ağlamaktan harap düştüm. bu ay günüm tam 5 gün geçikti hamile sandım kendimi o moda soktum ama değilmişim. eşim de pek bi sorun yok normale yakın çıktı değerleri bende gittim bi kaç kere ama hep yumurtlamışsın dediler ben yumurta takibi yaptırmak istiyorum bu süreç nasıl oluyo düzenli adet oluyorum yumurtluyomuyumdur acaba ya da küçük mü yumurtalar offf offf Rabbim herşeyin hayırlısın versin isteyen herkese bana da evlatlarımızı versin.

merhaba carides, seninle çok ortak paylaşımlarımız varmış ama benim evliliğim 6. yılını bitirdi.benim de eşim istemedi,kendi kendime sigorta yaptırdım, ne zor günlerdi onu iknaya çalışmak, üstelik çevrene anlatamamak çünkü bahane gözüyle bakıyorlardı.şimdi 1 senedir kendi hastalıklarımla (haşimato- tiroid )uğraşırıyorum. bunun için olmuyor.
yumurta takibi yaptır ama bu sefer insan o günlerde bi çalışma yapamıyorsa daha çok morali bozuluyor. bence çok başındasınız tüm tetkiklerini yaptır ve geresini söylemesi zor ama daha yeni düşünmeye başladık de zamana bırak. stres eklendikçe içinden hiç çıkmıyor.

Herkese Merhaba,

Ben foruma yeni katıldım ve bu bölümde yazan herkesin aynı sorunuyla ben de boğuşuyorum. İkibuçuk yıldır evliyiz ve birbuçuk yıldır korunmuyoruz. Benim durumumum biraz karışık. Endometriosis hastasıyım. Yumurtalıklarımdan birinin büyük bölümünü ve tüplerimden birini kaybettim, bir kez hamile kaldım ve düşük yaptım. Yumurtalık rezervi için yapılan testimin sonucu moral bozucu. Bazen kendimi çıldırmanın eşiğinde ve çaresiz hissediyorum. Bunları düşünmeden geçirdiğim bir gün dahi yok.

canım bende 4.5 yıllık evliyim eşim varikosel ameliyatı oldu 1.5 yıl önce şu an hiç bi sorun kalmadı ama birtürlü hamile kalamadım.dr lar herşey normal diyo bende son 3 aydır bu konuyu rafa kaldırdım.ama bu ay günüm geçti tam 1 hafta test yaptım negatif bikaç gün daha olmazsam kan testi yaptırıcam.ama yinede üzülmüyorum her şerde bi hayır vardır buna inan....sen hiç olmazsa sorununu biliyosun ya ben..........

bende 2 yıllık evliyim eşimde bende çok istiyoruz ama malesef olmuyor.yumurta rezervim az tüp bebek tadavisine ilaçla başladık ve benim yumurtalarım tedaviye yanıt vermeyince tadaviyi yarıda bırakmak zorunda kaldım hangi dok gittysem tüp bebek dedi ama oda olmadı.benimde hiç aklımdan cıkmıyor gün gectikce acım birazdaha büyüyor neyapacagımı bilmiyorum.ne duyduysam yapmaya calışıyorum ama yine olmuyor olmuyor...

ayse allahım hepimizin yardımcısı olsun... Dayımın hanımı yengem 12 yıllık beklemenin üzerine tüp bebekle hamile kaldı ikizdi onunda oda 2 aylıkdı kaybetti düşürdü ikicisi tutmadı ve 3. Denemesinin sonucu şuan 3,5 aylık kızı kucağında :) en yakın arkadaşımın ablası normal yolla hamile kalmasına rağmen 4 düşük 1 dış gebelik geçirdi 8 yıllık evli psikolojik tedavi gördü oda şimdi erkek bebek bekliyor ve sağlık durumları iyi 6. Ayında ablası ve herşey yolunda ..... Benimde şuan olmuyor bunlar çevremde olduğu için sabırla bekliyorum umudunu kaybetme unutma mevlam izin vermeden yaprak kımıldamazmış elbette sende anne olacaksın bu stresle sakın eşinide kendinide üzme inan bir kere oldumu oluyor.....

merhaba arkadaşlar ben de 6 yıllık evliğim.ilk zamanlarda bazı problemlerden dolayı hamilelik istemedikBen obsesif kompulsif tedavisi görüyorum ve yaklaşık olarak 10 yıldır antidepresan kullanıyorum.bu ilaçlarla birlikte gebelik olmuyo çok riskli ancak şu anda hem ilaç kullanıyor hemde bekliyorum doktorum olunca hemen kesersin demişti.ancak sanırım stresten olmuyooooooooo.ve kabus dönü büyüdükçe büyüyo.ilaçları bırakınca çok yoğun depresyon geçiriyorum ve açıkçası nasıl bırakıp dayanacağımı bilmiyorumDua ediyorum kendime eşime ve eğer olursa bebişime bakacak günü görebilmek için

Back
X