ABD'de paddling uygulanıyormuş okullarda gördüğünüz gibi. Bu iyi mi kötü mü onların kararı. Senin kötü dediğine başka toplum kötü demek zorunda değil. Bireysel silahlanma da bence kötü ama orada serbest ve sürekli okullar taranmasına rağmen ABD'de okuduysanız "mass shooting" dediğimiz hadisenin ne kadar yaygın olduğuna da vakıfsınızdır ama hala bireysel silahlanmayı, marketten ekmek alırcasına silah almayı savunan bir kesim var.
Ben de bireysel olarak ele cetvelle vurma ya da bu örnekteki gibi popoya şaplağı ceza olarak kabul edebilirim çocuğuma. Çocuğum yok bu arada, belki doğurunca öyle bir aşkla sarılacağım ki bunları da kabul etmeyeceğim bilemiyorum. Kocam değil de erkek arkadaşım var, suratıma yumruk atıp dudağımı patlatsa evet ayrılırım da birbirimize çok sinirlendik ve beni itti, bu arada bir yere çarptım ve dudağım patladı, bu hadisede ayrılmayabilirim. Valla ben erkekle kadın arasındaki itiş kakış, çocuğa fiske falan pek öyle büyütülecek hadiseler olarak görmüyorum. Ha bu arada ne ailemden ne de erkek arkadaşlarımdan şiddet gördüm.
Lütfen artık beni alıntılamayın. Kim nasıl büyütüyorsa çocuğunu büyütsün, kim diğer çocukların büyütülme şekline karışmak istiyorsa karışsın. Nereden girdim bu polemiğin içine bilemiyorum :))) Bu konuyla ilgili bildirimleri nasıl kapatıyoruz?