• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek için çok mu erken?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
uydurup uydurup yazmış arkadaş ya tutarsa diye ama tutmuşta valla.ama çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüde hoppppp yakalanır bunu unutmuş..

canım yakalanmış ama maaşallah baksana üç yıl götürmüş işi böyle

Hanımlar yanılmıyorsam üyeliği silinen kişiler bu isim altında toplanıyor.
Mesajlar birleştiriliyor
yerimseniben

ama bütün bilgiler aynı canım dikkat edersen puanlar gönderdiği mesajl sayısı filan heralde bunlar herkesinki farklıdır ama inşallah yanılıyozdur diyim bu kadarını aklım almadı çünkü:uhm:

canım yakalanmış ama maaşallah baksana üç yıl götürmüş işi böyle

ama bütün bilgiler aynı canım dikkat edersen puanlar gönderdiği mesajl sayısı filan heralde bunlar herkesinki farklıdır ama inşallah yanılıyozdur diyim bu kadarını aklım almadı çünkü:uhm:

evet ya meslek nick hepsi aynı:uhm:fisfisfis

Yok canım içi o kişi benim ark. listemde eski nickini biliyorum onun bildiğin üye bana mesaj falan atmıştıııııııakannehirakannehir

aynı kadınlar kulübü şuan benim arkadaşım olarak da gözüküyor...
ama ben onu hiç tanımıyorum...

benim arkadaş listemde kayıtlı sanmam üyelikleri silinip aynı başlık altında toplandığını..

mune bi açıklama yapar belki sabırla bekliyoruz sabırsızlanarak

evet ancak bi yetkili cevaplarsa öğreniriz olayın aslını

bencede ya bi insan bu kadar yalan söyleyemez çook büyük ihtimalle farklı kişiler ama eğer öyleysede böyle karışıklıklar olmaması için kadınlar kulübü niki yerine farklı bi çare düşünülsün herkes aynı isimde olmamalı böyle durumlar çok olur yoksa

doğrudur canım.ama kadınlar kulübü nickli üye kim?

bütün üyeliği silinenler...
ama en son kim silindiyse ziyaretci sayfasında ve gönderdiği mesajlarda onun mesajalrını ilk önce görüyorsun....
göderilen konular ise bildiğim kadarıyla karışık...

Merhaba Hanımlar,
KadınlarKulübü niki hakkında bilgi almak istemişsiniz.
Bu nik bir üyelik değildir,KadınlarKulübü niki üyeliğini tümüyle sildirip sitemizden ayrılmış veya nik değişikliği yapmış üyelerin ortak kullanıcı adıdır.
Üyelik iptali/değişikliği sonrası ortada kalan mesaj ve konular KadınlarKulübü adı altında toplanmıştır.
Bu kullanıcı adını arasıra online görebilirsiniz çünkü Adminlerimiz iptal edilen kullanıcıların konu ve mesajlarını KadınlarKulübü nikine aktarmaktadır.
Arkadaş listenizde de görebilirsiniz,nik değiştiren kişi değişim öncesi arkadaş listenizdeyse değişim sonrası otomatikman listenizde KadınlarKulübü nikiyle gözükür,nik değiştiren arkadaşınız yeni nikiyle tekrar arkadaş listenizde yer almak için davette bulunmalıdır,isterseniz KadınlarKulübü kullanıcı adını arkadaş listenizden çıkarabilirsiniz.

Saygılarımla...

bu uyeyın eskı nıcı benım bıldiğimkadarıyla agustos böcegi tabı yazılış şeklı farklıda olabilr.keşek arkadaş ismini değiştirnce bıze geri donseydı yenı uyelık aldım falan dıye

Merhaba Hanımlar,
Bu nik bir üyelik değildir,KadınlarKulübü niki üyeliğini tümüyle sildirip sitemizden ayrılmış veya nik değişikliği yapmış üyelerin ortak kullanıcı adıdır.
Üyelik iptali/değişikliği sonrası ortada kalan mesaj ve konular KadınlarKulübü adı altında toplanmıştır.
Bu kullanıcı adını arasıra online görebilirsiniz çünkü Adminlerimiz iptal edilen kullanıcıların konu ve mesajlarını KadınlarKulübü nikine aktarmaktadır.
Arkadaş listenizde de görebilirsiniz,nik değiştiren kişi değişim öncesi arkadaş listenizdeyse değişim sonrası otomatikman listenizde KadınlarKulübü nikiyle gözükür,nik değiştiren arkadaşınız yeni nikiyle tekrar arkadaş listenizde yer almak için davette bulunmalıdır,isterseniz KadınlarKulübü kullanıcı adını arkadaş listenizden çıkarabilirsiniz.

Saygılarımla...

:roflol::roflol::roflol: aman mune uykualrımz akctı be bu nededım bende bu msjı agustos böcegı nıckı bırı açmişti konuya msjda ayzdımzaten başka nıckınz vardı dıye:)
bend diyorumkmı o uye nasıl buakdr çok msj yazmış ve puan almışdıye neysekı konu açıklıga kavusmuş tesekkurler:1hug:a.s.

:sinifsinif: bende kullanıcı adımı değiştirdim benim mesajlardamı buna yazıldı ya ben anlamadım aydınlatın beni noluyo ki:sinifsinif: CADIARZU :1shok:

Merhaba Hanımlar,

Saygılarımla...

teşekür ederiz bizde nasıl oluyor bu dedikfisfisfis ama bizim gibi bir çok insanda aynı şekilde yanılacak tamamen kaldırılsa olmazmı?

Merhaba Hanımlar,

Saygılarımla...

a.s.a.s.

Back
X