Doğuma Hazırlık Bebek için çok özel bir anı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

lilacsmell

İlke Utkum canım oğlum ♥
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
24
1
36
İstanbul
Bu minyatür odayı yakın bir arkadaşımın bebeği için yaptım. Buraya da eklemek istedim. Herkes gerçek boyuttaki bebek odalarını paylaşırken ben de 12 kat küçük bir odayı sunmak istedim :) Bu odadan kendi oğlum için de yapacağım. Ama o daha yolda :) Şubatta hayırlısıyla doğunca fotografıyla birlikte ekleyeceğim. Dilerseniz sizin bebikleriniz için de yapabilirim. Nasıl buldunuz?

çok güzel olmuş eline sağlık
hele odasıyla birebir aynıysa harika
mesela oğlumun beşiği benim odamda
ilk aylarını geçirdiği odamızın minyatürünü saklamak çok hoş bir düşünce
biz bu evden taşınsak bile anısı yanımızda kalır

Evet, birebir aynı olması harika olur. Bu oda arkadaşım farklı şehirde olduğu ve odasını görmediğim için temsili bir oda oldu ama birebir de yaparım ve gerçekten birebir olması çok güzel olur.

Peki nasıl yaptınız çok merak ettim de anlatırsanız çok sevinirim.
Neler kullandınız mesela?Sıradan bir şey değil bu,çok özenilmiş gerçek gibi duruyor.
Ellerinize,emeğinize sağlık.Gerçekten çok hoş ve özel bir hediye.

Teşekkür ederim. İki senedir minyatür sanatı ile ilgileniyorum. Yaptıklarımı blogumda ve Facebook Sayfamda paylaşıyorum. Çok geniş yelpazede malzemeler kullanıyorum. Polimer kil, ahşap, keçe, pvc, kağıt, birçok malzeme var. Link vermek sorun yaratır mı bilmiyorum ama aşağıda blog ve Facebook sayfa adreslerim mevcut. Bazen yapım aşamalarına da yer veriyorum.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:

Teşekkür ederim,ben siz link vermeden google'da aramıştım ve bakıyordum.
Harikasınız,başarılarınızın devamını dilerim hayran kaldım bu minicik sevimli minyatürlere.

Teşekkür ederim,ben siz link vermeden google'da aramıştım ve bakıyordum.
Harikasınız,başarılarınızın devamını dilerim hayran kaldım bu minicik sevimli minyatürlere.

Çok teşekkür ederim gerçekten.

Sipariş üzerine üretim yapıyor musunuz? Bu tarz bir bebek odasını ne kadara yaparsınız?

Evet bütün minyatürlerimi sipariş üzerine çalışıyorum. Size özel mesaj atıyorum.

Lütfen Link Paylaşımında Bulunmayınız..
Site İçerisinde Yasaktır..

canım sana msj olarak sordugum şey mümkün mü acaba :26:

Evet mümkün ama size ulaşmak konusunda çaresiz kaldım açıkçası :) Mümkünse arama motoruna ...... yazdığınızda çıkan siteden benle irtibata geçebilirsiniz. Başka bir yol da bulamadım vallahi gece gece :)

msj yazdım canım faceden hemen cvp yazarsan sevınırım silicem sevgilim görür çünkü

kendi sitenizden diğer çalışmalarınıza da baktım
bayıldım. gerçekten büyük bir sanat icra ettiğinizi düşünüyorum. elinize sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…