- Konu Sahibi lilacsmell
-
çok güzel olmuş eline sağlık
hele odasıyla birebir aynıysa harika
mesela oğlumun beşiği benim odamda
ilk aylarını geçirdiği odamızın minyatürünü saklamak çok hoş bir düşünce
biz bu evden taşınsak bile anısı yanımızda kalır
Peki nasıl yaptınız çok merak ettim de anlatırsanız çok sevinirim.
Neler kullandınız mesela?Sıradan bir şey değil bu,çok özenilmiş gerçek gibi duruyor.
Ellerinize,emeğinize sağlık.Gerçekten çok hoş ve özel bir hediye.
Teşekkür ederim. İki senedir minyatür sanatı ile ilgileniyorum. Yaptıklarımı blogumda ve Facebook Sayfamda paylaşıyorum. Çok geniş yelpazede malzemeler kullanıyorum. Polimer kil, ahşap, keçe, pvc, kağıt, birçok malzeme var. Link vermek sorun yaratır mı bilmiyorum ama aşağıda blog ve Facebook sayfa adreslerim mevcut. Bazen yapım aşamalarına da yer veriyorum.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Teşekkür ederim,ben siz link vermeden google'da aramıştım ve bakıyordum.
Harikasınız,başarılarınızın devamını dilerim hayran kaldım bu minicik sevimli minyatürlere.
Sipariş üzerine üretim yapıyor musunuz? Bu tarz bir bebek odasını ne kadara yaparsınız?
Sipariş üzerine üretim yapıyor musunuz? Bu tarz bir bebek odasını ne kadara yaparsınız?
canım sana msj olarak sordugum şey mümkün mü acaba :26:Mesaj sayım yeterli olmadığından özel mesaj göndermedim. Mümkünse bana Facebook sayfamüzerinden ya da xxxxxxxxxxxxxxx mail adresinden ulaşabilir misiniz?
xxxxxxxxxxxx
canım sana msj olarak sordugum şey mümkün mü acaba :26:
msj yazdım canım faceden hemen cvp yazarsan sevınırım silicem sevgilim görür çünküEvet mümkün ama size ulaşmak konusunda çaresiz kaldım açıkçası :) Mümkünse arama motoruna ...... yazdığınızda çıkan siteden benle irtibata geçebilirsiniz. Başka bir yol da bulamadım vallahi gece gece :)
kendi sitenizden diğer çalışmalarınıza da baktım
bayıldım. gerçekten büyük bir sanat icra ettiğinizi düşünüyorum. elinize sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?