Bebek İçin Geri Sayıma Hanımlar 3 2 1........

kızlar bir evimiz vardı ikincisi de olmuş ne güzell.hyırlı olsun hepimize uğurlu gelsin inşallah..bu akşam aranızdaolamayacağım ama yarın kesin burdayımmöpüldünüzz

kızlar bir evimiz vardı ikincisi de olmuş ne güzell.hyırlı olsun hepimize uğurlu gelsin inşallah..bu akşam aranızdaolamayacağım ama yarın kesin burdayımmöpüldünüzz

sagol akrebim insallah yarin bekleriz o zaman optummm

Son düzenleyen: Moderatör:
yaw ben bu gün girmekte niye zorlaniyorum..o yüzden bazen cikmak zorunda kaliyorum...

yasakhayal aramadigim yer kalmadi seni nereye saklandin bakiyim

aha iste scorpionsumda gelmis...hos geldin

yasakhayal aramadigim yer kalmadi seni nereye saklandin bakiyim

kiz ne saklanmasi allala alla..bu gün biseyler var bazen topige giremiyorum..zorunlu bi cikmak zorunda kaliyorum

Son düzenleme:
ben geldimmmmdua topiğne gittim ama çok oldu ben çıkalı kızçelergeçmişide okudum nabıyonuz bakem 8scorpionsum gelmiş ama gitmiş yetişemedimazcık işim vardıda birazcık

ben geldimmmmdua topiğne gittim ama çok oldu ben çıkalı kızçelergeçmişide okudum nabıyonuz bakem 8scorpionsum gelmiş ama gitmiş yetişemedimazcık işim vardıda birazcık

Hayalotum hosgeldin ne oldu seninkinden yokmu ses soluk hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…