Bebek İçin Geri Sayıma Hanımlar 3 2 1........

aynen yasakhayalim test fln yapicak bide bisey sorcam bu kadar gun olmasindaki iki adet arasinda sorun genelde ne oluyo ?

canim benim söyle diyim tabi doktorun daha söyler ama bildigim kadariyla hormonlardaki bi sorun nedeniyle yumurtlama gec olusup catladigi icin adetin gec geliyo olabilir....

canim benim söyle diyim tabi doktorun daha söyler ama bildigim kadariyla hormonlardaki bi sorun nedeniyle yumurtlama gec olusup catladigi icin adetin gec geliyo olabilir....

ya benden kan almisti kolestrol yuksek cikmisti bende oylede bi sorun var buda bi etken mi?

ya benden kan almisti kolestrol yuksek cikmisti bende oylede bi sorun var buda bi etken mi?

oda etkiliyo olabilir ama özellikle adetinin 3. ve 21 günlerinde hormonlarinada bakmali.....acaba onlara baktimi..mesala ben bunlari yaptirdim..iki gün önce sonuclari aldim...normal cikti...

oda etkiliyo olabilir ama özellikle adetinin 3. ve 21 günlerinde hormonlarinada bakmali.....acaba onlara baktimi..mesala ben bunlari yaptirdim..iki gün önce sonuclari aldim...normal cikti...

Ya yasakhayal ben anlamiyorum bunlari 2 haftadir termin almaya ugrasiyorumm adet olmustum gidemedim persembeye atti iste deli olucam en sonunda ya

Ya yasakhayal ben anlamiyorum bunlari 2 haftadir termin almaya ugrasiyorumm adet olmustum gidemedim persembeye atti iste deli olucam en sonunda ya

canim benim senin bilmemen normal ama bunu artik doktorun yapmali o bilmeli..almanmi türkmü doktorun....

Esimle gidiyorum canim aslinda turk doktoruna termin alinir ama erkek bunuda esim istemiyo oyle

IYI iste canim benim sen söyle esinde tercüme eder...esin hormon ve sperm testi istediginizi söylesin...en azindan icin rahat eder

genelde oyle oluyo zaten canimm ilk once benim su hormonlarima bakilsaydi da bir :26:

iyi önce sana bi bakilsin eger zaten sende bi sorun yoksa ondan sonra esine bakilir.......

kiz loori sadece ikimiz söyle bi baktimda amma kaynatmisiniz....

hayalot nerde gözükmüyo alla alla...

Son düzenleme:
iyi önce sana bi bakilsin eger zaten sende bi sorun yoksa ondan sonra esine bakilir.......

Sorma canimm yaaa amma cenesi dusukmusuz yaaa
Hayalot kacti herhalde

Sorma canimm yaaa amma cenesi dusukmusuz yaaa
Hayalot kacti herhalde

Slmm arkadaşlar ben geldim banada yer varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…