loori senin ne isin var aksamda belki giremem dedin..söyle bakim gercekleri..gizlimiz olmamali...
Geceye isim var anacim ama daha yumurtlama gunumede var bende diyorum ki riske atmiyim dolduruyim diyorum isimi sansa birakmak istemiyorum anlicagin
öyle yap loori..dogru isi sansa birakma..hadi kolay gelsin
Aynenn yasakhayal gumus verdi bize tuyolari arabalarin ici disi fln ohoooo
kiz senin uyma onun aklina allaallao hep +18 TÜYOLAR VERIR:bide diyoki ben hic cilveli degilim...
kiz nasil akli olsun allaalla..sinavi gecti..calismasina az kaldi
kiz senin uyma onun aklina allaallao hep +18 TÜYOLAR VERIR:bide diyoki ben hic cilveli degilim...
cilveli olmasa nolcak gümüşün kocası kanatlı melek
Kiz belki nazar fln degmesin diye soylemiyo cilveli kiz
cilveli olmasa nolcak gümüşün kocası kanatlı melek
bide loorim ben biraz önce disari cikmistim ..rossmanada ugradim..ovalotion testlerinede bi baktim..evet ya gülen yüz ayni dedigin gibi 25 euro..bence pahali düsünsene 2 ay hamile kalamadin..50 euro bence cok pahali..mesala kendi markasi var icinde 5 tane var 12.99 euro..bence cok daha uygun..baktimda hep ondan almislar....ben olsam gülen yüzden almazdim..digeride ayni isi görüyo..ne gerek var okadar parayi vermeye...5 ay kullansan 125 euro eder..anam cok pahali ya....ama yinede kendin bilirsin canim
5 Tane yeticekmi yasakhayal biliyosun durumumu :26:
doru..ama sana gülen yüzde yetmez galiba ondada 7 tane var..canim o yüzden dedigim gibi kocani ikna etmeye calis o internettekinde tam 26 tane var icinde...o sana tam yeter....yada loorim hicbirini yapmazsan allah ne verdiyse adet bitisinden diger adete kadar günasiri ilski o zaman...
doru..ama sana gülen yüzde yetmez galiba ondada 7 tane var..canim o yüzden dedigim gibi kocani ikna etmeye calis o internettekinde tam 26 tane var icinde...o sana tam yeter....yada loorim hicbirini yapmazsan allah ne verdiyse adet bitisinden diger adete kadar günasiri ilski o zaman...
bide loorim en azindan bi kere bari denede yumurtlama varmi yokmu onuda bi kontrol et ve yumurtladigindan emin ol bence
Evet canim ben nettekini ona bi daha soylicem Simdi oyle yapiyorum zaten ama isimi artik sansa birakmak istemiyorum yasakhayal ne varsa deniyorum incir sevmeyen ben incir yiyorum napiyim hersey onun icin.. bide bu sekilde ilkkez deniyorum normalde netten bakardik ovu.gunlerine oyle olurdu ama bu sefer boyle deniyorum bakalim
canim sakin neti unut..onlar hep standart yumurtlamayi gösteriyo..yararli herseyi ye hurmada bak cok faydali....
bu persembe dr gidicem sence o anlamaz mi ? Goremez mi
aslinda ultrasonda eger yumurtan varsa gözükür..benim doktorum hep gördügü zaman söylüyodu..ama bence sana bide hormon testi yapmali...hormonda hersey daha kesin canim..o yapmasa bile zorla loorim...yapmazsa bence degistir doktorunu...cünkü normal bekleme süren bile dolmus....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?