bütün sevdiklerim burda başka gelmeyenler umrumda olmaz<----- şu tabiri senin olmadığın bi yerde kullanılsa ne düsünürdün ki ? ayrıca diğer topikte, kimin ne yazdığını takip edilemiyor ki her zaman .. eğer ki baska yere geçiliyosa, kisinin illa ki bikaç kisi aklında kalır yani ben öyle düsünüyorum.. neyse .
Kimsenin gelecegi yok kustum size bende gidiyorum
yaw simdi burdasin..biraz önce almanya topigine gel dedin...loori devam et doru yoldasin
kimse tutamaz seni artik
Hanımlar başka bir topik açıp sonra da orda buluşma isteğinizin nedeni nedir acabaaa çok merak ettim doğrusu....
medcezirime katılıyorum kızlar
loorim sende bi iki sayfa öncesinde yazdığımdan anlamılısın.
Nasil canim anlamadim?
Hanımlar başka bir topik açıp sonra da orda buluşma isteğinizin nedeni nedir acabaaa çok merak ettim doğrusu....
medd cezirim hic bi nedeni yok,gumus arkasimiz kendi topigini acti.....ilk topigimizede burayada ayirim yapmadan geliriz canim benim.... baska hic bir nedeni yok.belki ilerde baska arkadaslarimizda acabilir ......altinda bi sebep aramamiz lazim...
çok canım sıkıldı buduruma
cnm ben 53 kiloyumkiz melek kocan seni yiyecek anam yakinda
kiz sen ne kadar beceriklisin böyle hizina yetisemeyizsende bu yaptiklarni yiyosan kilonu tahmin edebiliyom...
mersi şekerimBen diyorumda bosuna mi diyorum bakin 10 parmaginda 10 marifet devam et bebegimm
onun kukuş tehlikedeYasakhayalim cezani hafifletmek istiyosun ama yemezler neyse ben seni korurum ama gumuse bi opucuk atariz bisey yapmaz
loorim 39 sayfa acilmiyo yaw bende...göremedim ne yazdigini bi de özele gönde yazdigini....
yaw ben simdi 39 sayfa dolup 40 gecince ancak yazilari okuya bilecem...
bak gördünmü gumusün lafini ediyoduk kadin buradada engelledi beni
o zaman ben 40 a tamamliyim da yasakhayalim gorsunn gumus kiz varya gizli gizli takipmi ediyosun bak acilmiyo sayfalari kitledinn
teşekkürmü ediyim kızıyımmı anlayamadım:44:Yazmazmiyim yasakhayalimm benimmm sana msj gonderdim bak heee
Kiz gumus bunlari okuyunca gorceksin ki bu topigi bizden baska kurtaran olmayacak baksana tum kizlar iste herhalde
yasakhayalimm cikip bi daha gir benimde oyle oldu valla hep gumus yuzuden
sizede yaparım bebeğimGumuste simdi borekleri goturuyodur ohh valla gumusummm yarasinn
cok yemedim cnm valla :18:yaw ancak yeni geldim evesimdide malüm aksam yemegi hazirliklari basliyacak......
enerjimi alincada burda olacam
scorpionsum gelmis burada
bu gumus simdi yediklerini eritmekle mesguldur...bi girsede topigine baksa olmazmiydi
ben kaynoşla gezmem sadece güne gidiyodum onada gitmycem artıkyaramaz mi yararbu yemek, börek, tatli yapacam diye bide kaynosuyla gezecem diye bebek yapmaya ne zaman firsat bulacak acep
kiz hayalot sende gumuse benzedin alalalla
bide melek kocaciginin günahini almistin..
bak adam sana sürpriz yapacakmis
kocam bana yazın 8 paket almıştı ayıptır söylemesiaz önce yedim şekerim ayıptır söylemesi magnum infinity çikolatalı
kukuşa dikkatBir cok pencere actim yasakhayalimm her yerde birdenim
Ama gumus duymasinn haaa yoksa ............................
bncedeaslinda sıkılacak bi durum yok ortada.....
günaydın cnmherkese günaydın8scorpionsum nasılsın canım benim
nolduuuuuuuuuuuuuuuuuumedd cezirim hic bi nedeni yok,gumus arkasimiz kendi topigini acti.....ilk topigimizede burayada ayirim yapmadan geliriz canim benim.... baska hic bir nedeni yok.belki ilerde baska arkadaslarimizda acabilir ......altinda bi sebep aramamiz lazim...
ben anlamadım sorun nedir neşeyle döndüm sizlerle paylaşmak istedim yakında saçbaşa girmezsek iyidir .çok sinir oldum.herkes birbirine laf atmış ya noluyo bizlere arkadaşlarsorun ne çözemedimki ben ?
nolduuuuuuuuuuuuuuuuuu
nolduu yaa ortalık karımısmıs hıc bıse anlamadım :26::26::26:
günaydın kankagünaydınn kızlarrpazar günü gıremedım malüm kocayla bırlıkteydımm yumurtlama günlerimdi söylemesi ayıp tartısma cıkmıss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?