Bebek İçin Geri Sayıma Hanımlar 3 2 1........

ben yaptırdım normal benmkiler senin doktorda hiçbişey istemiyo araştırma hastanesine gitsen daha iyiydi bnce

dur buluyumda koyım
evet yaaa niyeee böylee yaaa
ahh cnmm pekii hamıle kalsakta yapılıyormu bu test :26:
hadi bekliyom..gumus zaten simdiki avatarini hic sevmiyodum....

nıyee kızz kapkara cok tatlıydı karaböcükk

yaw cok kara böcük

ayende kutu icindekide benim yorumum var oraya nasil gittii yaw

Son düzenleme:
hosgeldııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayende bos ver canim benim biz gelecege bakalim artik..gecmisle üzülmek bize bisey katmayacak...sen söyle bi hareketli bisey yolla...

bugun bıraz duygusalım nıyeyseee ühüüüüüüüüüüü tmm toparlıyorum kendımıı ozaman mustafa cecelii - deli gönlümm dinleee

hosgeldııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayende bos ver canim benim biz gelecege bakalim artik..gecmisle üzülmek bize bisey katmayacak...sen söyle bi hareketli bisey yolla...

bugun bıraz duygusalım nıyeyseee ühüüüüüüüüüüü tmm toparlıyorum kendımıı ozaman mustafa cecelii - deli gönlümm dinleee

simdik oldu...

kızlar dün gece hazırlandım eşim geldi rezervasyon yaptırmış yemek yedik .müzikli bir yerdi sonra tam yemek bitti şarkıcı adam ismimizi söyledi eşim burdayız diye işaret verdi sonra adam bana dans etmek istermisiniz dedi bende güldüm herkes bize bakarken eşim dansa kaldırdı.çok utandım ama ettik çok duygulandım.dansın içinde yüzük almış alyanslarımızı yenilemiş herkes bize bakarken parmağıma geçirdi ve dansa devam ettik.salondadnda bir alkış .ben heyecandan altıma işemedim diye dua ettimyani o derecesonra 10 gibi kalktık ordan taksime geçtik alışveriş yaptık eve geldik ben bu adama boşuna aşık olmamışım ya

ne romantıkmısss kızz kocaaaaaaaannnnn neguzelll özelbi gunmuyduuu ama en cok alısverıs kısmı hosuma gıttı ne romantıgım dımıı inşallah bi ömür aşınız böylee sürsünnn

ayy bayıldım cok hoş ya

ne romantıkmısss kızz kocaaaaaaaannnnn neguzelll özelbi gunmuyduuu ama en cok alısverıs kısmı hosuma gıttı ne romantıgım dımıı inşallah bi ömür aşınız böylee sürsünnn

kiz hayalot ne güzel bi gün gecirmisin..insallah rabbim bu güzel aileye kuzucuklar nasip eder...

bundan sonra senin kocisinin adida melek adam tamammi? BIDE GÜNAHINI ALIYODUN MELEK ADAMIN alalalala

Yaw scorpıonsum sımdı burda degılmıydı nıye bı selam neyım vermedı acaba....:44::44::44::44::44:

kizlar noldu yaw sizde sustunuz bi ses verin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…