evet yaaa niyeee böylee yaaaben yaptırdım normal benmkiler senin doktorda hiçbişey istemiyo araştırma hastanesine gitsen daha iyiydi bnce
dur buluyumda koyım
ahh cnmmkendi doktorum istemedi beni sonra tüp bebek merkezine gönderdi oradaki doktor hepsini tekrar yapti...3 gün önce sonuclari aldim..bisey cikmadi...bizde bisey yapamayiz yapacak bisey yok cünkü hersey normal tekrar dene ve heparine devam dedi...
hadi bekliyom..gumus zaten simdiki avatarini hic sevmiyodum....
bulamadım silmişim
bu avatardaki benm kızım cnm
hosgeldin
iyimisin hayalotum...sikinti yok demi
evet yaaa niyeee böylee yaaa
ahh cnmmpekii hamıle kalsakta yapılıyormu bu test :26:
yok hamile kalinca yapilmazki ozaman niye yaptiracanki demekki sorun yok demek oluyo....
nıyee kızz kapkara cok tatlıydı karaböcükk
hosgeldııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnben geldim
ayende bos ver canim benim biz gelecege bakalim artik..gecmisle üzülmek bize bisey katmayacak ...sen söyle bi hareketli bisey yolla...
relaxxkoşuşturuyorum ama aklımdan çıkmıyosunuz ya akşam misafir gelcek çok yoruldum
hosgeldııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnben geldim
ayende bos ver canim benim biz gelecege bakalim artik..gecmisle üzülmek bize bisey katmayacak ...sen söyle bi hareketli bisey yolla...
hosgeldııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bugun bıraz duygusalım nıyeyseee ühüüüüüüüüüüütmm toparlıyorum kendımıı ozaman mustafa cecelii - deli gönlümm dinleee
ben geldim
kızlar dün gece hazırlandım eşim geldi rezervasyon yaptırmış yemek yedik .müzikli bir yerdi sonra tam yemek bitti şarkıcı adam ismimizi söyledi eşim burdayız diye işaret verdi sonra adam bana dans etmek istermisiniz dedi bende güldüm herkes bize bakarken eşim dansa kaldırdı.çok utandım ama ettik çok duygulandım.dansın içinde yüzük almış alyanslarımızı yenilemişherkes bize bakarken parmağıma geçirdi ve dansa devam ettik.salondadnda bir alkış . ben heyecandan altıma işemedim diye dua ettimyani o derece sonra 10 gibi kalktık ordan taksime geçtik alışveriş yaptık eve geldik ben bu adama boşuna aşık olmamışım ya
aşkolsun duygu sömürüsümü duymadım saydımyalan söyleme bikere daha sormustum..benim degil demistin..kiz simdi duygu sömürüsü yapma
yaw googleden bul tekrar yükle
çok iyiyizhoşbulduk bebemnasılsınız bakalım
ayy bayıldım cok hoş yakızlar dün gece hazırlandım eşim geldi rezervasyon yaptırmış yemek yedik .müzikli bir yerdi sonra tam yemek bitti şarkıcı adam ismimizi söyledi eşim burdayız diye işaret verdi sonra adam bana dans etmek istermisiniz dedi bende güldüm herkes bize bakarken eşim dansa kaldırdı.çok utandım ama ettik çok duygulandım.dansın içinde yüzük almış alyanslarımızı yenilemişherkes bize bakarken parmağıma geçirdi ve dansa devam ettik.salondadnda bir alkış . ben heyecandan altıma işemedim diye dua ettimyani o derece sonra 10 gibi kalktık ordan taksime geçtik alışveriş yaptık eve geldik ben bu adama boşuna aşık olmamışım ya
ne romantıkmısss kızz kocaaaaaaaannnnnneguzelll özelbi gunmuyduuu ama en cok alısverıs kısmı hosuma gıttı ne romantıgım dımıı inşallah bi ömür aşınız böylee sürsünnn
aşkolsun duygu sömürüsümü duymadım saydım
arıyorum buluyum atıcam hemen
çok iyiyiz
Yaw scorpıonsum sımdı burda degılmıydı nıye bı selam neyım vermedı acaba....:44::44::44::44::44:
kizlar noldu yaw sizde sustunuz bi ses verin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?