dün herşey gayet güzeldi sabahtan beri yazdıklarına bi bakgercekten anlamiyorum ben seni hosuma gidiyo desem güzel seymi olacakti....
dün herşey gayet güzeldi sabahtan beri yazdıklarına bi bakgercekten anlamiyorum ben seni hosuma gidiyo desem güzel seymi olacakti....
dün herşey gayet güzeldi sabahtan beri yazdıklarına bi bak
sanalda olsa bi arkadaşlık oluyo dertleşiyosun acını sevincini paylaşıyosun
şimdi ne ben seni tanırım bananeneler fln
baştada uyardım kırıcı oluyosun dedim sen kırmak için ısrar ettin
bananeler kırıcı oluyosun dediğim halde konuyu devam ettirmelerkaçakhayal bunca zaman dertleştik burda siz ağladınız bende ağladım siz gülünce bende güldüm .öyle kolaymı biranda banane diyip konu kapatmak
gümüşüm fazla konuyu uzatmıyomusunuz artık
ben okurken bile kendimi zor tutuyorum.
ya sizlerde böyle yaparsanız bizleri kim anlıyacak.
şu smiiller yüzünden bir konu bukadar büyemesin nolur.
bu konu gittikçe çok çirkin bir hal alıyor.
herşeye alınmıyorum hangi şakayı kaldıramadım ben hepsine güldük geçtikinanamiyorum ya kendi yazdiklarini görmüyo...doru sanalde dettlesilir ama herseyede alinilmazki..kimse kimsenin huyunu tanimiyo.....kim nerde alinacak bilemez...mesala senin alindigin yada bi baskasinin alindigi bi yer olursa en kötü bi smile resmi koyarak degilde dersinki ya arkadasim bak ben surda alindim..ben biraz hassasim dersin...söyle bi cümle kurulmaz bak duymamis olum.......bana sahsen bu kelimeyi annem kullansa ayni tepkiyi gösteriridim...
bananeler kırıcı oluyosun dediğim halde konuyu devam ettirmeler
bnde uzatmak taraftarı değilim bu kk hep böyle zaten cnm cicim sonra bi anda kötü kaka pis olcak şey değil
kaçakhayal bunca zaman dertleştik burda siz ağladınız bende ağladım siz gülünce bende güldüm .öyle kolaymı biranda banane diyip konu kapatmak
kaçakhayal bunca zaman dertleştik burda siz ağladınız bende ağladım siz gülünce bende güldüm .öyle kolaymı biranda banane diyip konu kapatmak
kkyı bilmem canım şunun şurasında1 aydır burdayım ilk defa rastladım dünden beri nedir bu kapışmalar anlamış değilim açıkçası.
konuyu kapatın ve sohbete devam edin bence yada ikinizde çıkın bi nefes alın tekrar gelin
ben sizi bu şekil tanımadım ve bu halinizdende hiç hoşlanmadım
gercekten üzücüdunde bıseyler olmus onu anlamadım... ama bu duruma cok uzuldumm
kkyı bilmem canım şunun şurasında1 aydır burdayım ilk defa rastladım dünden beri nedir bu kapışmalar anlamış değilim açıkçası.
konuyu kapatın ve sohbete devam edin bence yada ikinizde çıkın bi nefes alın tekrar gelin
ben sizi bu şekil tanımadım ve bu halinizdende hiç hoşlanmadım
valla ne yalan söyliyim süper oluryok hayalotum ben cikim ama bidaha girmim sürekli nefes alim...icimden cikan seytani tekrar bu topige sokmayayim...
kaçakhayalim sen ne düşünüyorsun konu kapansın artık nedersin canım
valla ne yalan söyliyim süper olur
valla biri bana söyle bi cümle kullaniyosa hosunami gidiyo benim olmadigi diyosa ben de karsiliginda bu mesaji yazarim...bu sekilde anliyosa daha ne yazabilirimki karsiginda...ama tabiki herkesin düsüncesi farkli olabilir..ban söylenen benim zoruma gider benim söyledigimde belki baskasinin zoruna gidiyo olabilir...isteyen istediginin yaninda olabilir..ben buna bisey deyemem....bende uzatmam artik.... bi bu topik degilya beni yanlis anlamayan topiklerde vardir..bende oralarda yazisirim...oralarda olmazsa kendime baska bi topik acarim..nasil olsa kk cok büyük....
cnm üzme boşa kendinikaçakhayalim elbetteki başka topik var .ama bizim dostluğumuz ayrı zannediyordum ben.doğrudur herkesin düşüncesi farklı olabilir.ben galiba çok çabuk bağlıyorum kendimi insanlara.gümüşle olan atışmanızda ikinizede destek vermeye çalıştım yanlış birşey yaptığımıda sanmıyorum ikinizde haklıydınız.ozaman sizin aranızdaki diyologta beni ilgilendirmezdi ama ben konu kapansın istedim yakıştıramadım bizlere.ikinizde geçmişinizde bebeklerinizi kaybeden insanlarsınız burda ben gümüşü veya seni anlayamam belki .ikiniz birbirinize destek olacağınız yerde napıyosunuz
hayalotum kapansin canim benim...yaw buraya harcadigim enerjiyi gidimde baska topiklerde bari bisey yazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?