Bebek İçin Geri Sayıma Hanımlar 3 2 1........

bnce olanların geri dönüşü yok
barışmak hele hiç yok
seni kırmak istemem ama böyle

siz herseyi düsünürsünüz zaten....ya komik olan sizsiniz böyle sacma bi düsünce olabilirmi yani sözde simdi kavgayi ben bilerek cikardim ve baska topige gitmek icin bahanemi yptim...ya sadece güldüm bu yoruma..dogru baska topiklere gidemiyodum da sizden ya izin almak zorundaydim yada kavga cikarmak zorundaydim.....seytan sizden cikipta bana gelmez merak etmeyin...o icine girecegi insani iyi bilir...

cnm bosuna ugrasıosun bencee okadarr sey dedım tarafsıs yapmayın dedım senın gıbı ama artık dayanamadım bukadar olmaz satastıkca satasıyor bu kıza nolmus anlamadım

kız sana nolduu yaa valla sınırden guluyorum artıkk heralde baska bırı gırdı konusyor dıye dusunuyorum artıkk

cnm bosuna ugrasıosun bencee okadarr sey dedım tarafsıs yapmayın dedım senın gıbı ama artık dayanamadım bukadar olmaz satastıkca satasıyor bu kıza nolmus anlamadım

valla dönmek mecburiyetinda kaliyorum...senin tarafin belliydi hic kendini yorma bosuna...

şeytan senle bütünleşmiş içinden çıkmayı hiç istemiyo bence bize cok uzak merak etme
yaptıklarındada gayet bilinçlisin bilerek yaptın
hayır anlamadım diğer topiktekiler nerdesin diye sordu diye bulunmaz hint kumaşımı sandın kendini
hadi şimdi git topik topik dolaş rahat bırak bizi

kimlerle bütünlestigi belli...size uzak degil dibinizde....saolsun soranimizda az degil.......dolasacam zaten seninb demene gerek yok.....yazik zaten buraya yazdigim bi harfe bile ...mecber söz hakki dogmadigi müddetce dönmem....rahat olun...

ben çıkıyorum kusura bakmayın yanlız hadi gümüş ve kaçakhayal sorundu ayenim keşke sen ortaya girmeseydin
çok işim var kızlar akşam görüşürüz .
bu arada kaçakhayalin gümüşe banane demesine ayenin güle güle olan mesajı vede gümüşün bırak şunu gitsin demesi
çok terbiyesiz cümleler
aklınızı başınıza toplayın.
ben çıktım hoşçakalın

valla dönmek mecburiyetinda kaliyorum...senin tarafin belliydi hic kendini yorma bosuna...

bak cnm sızın ıkınızıde hıc tanımasam senın buyuttugunu dusunurum bırı kırıcı oluosun dıyo sen sananelı bananelı konusuosunn burda bı ıyı nıyet varmı????

çok uzattı kusura bakma terbiyesiz cümleler ondan geldi
barışma yok kavga devam etmesin bari tadım kaçmasın

sende geçmiştesin galiba boşuna bakmayın cok uzun çıkamazsınız işin içinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…