yok cnm barış fln demeyn ltfnAyyy kizlar ne oldu yaaa valla geldim ne geliyimm yasakhayal ve gumusum siz ne guzel anlasiyodunuz neler oldu ama lutfen yaaa opup barisin olmaz boyle kusluk gercekten uzuldum ne kadar cok iyi anlasiyoduk daha sonra yeniden gelicem simdilik cikiyorum ama lutfen barisin yapmayin boyle olmaz burada kusmek
bende patlıcan musakka bulgur pilavı cacık brokoli yaparım kocam cok seviyo hepsinidene yemek yapsam yaaaaaa
bende patlıcan musakka bulgur pilavı cacık brokoli yaparım kocam cok seviyo hepsinide
sende yemek yap bugün çorba makarna yap
taze fasülye yap etli fln sevmezmi kocan gerci sen sebze pek hazetmiyodunmakarnaaa :100: bıktık cormadaa olmaz
taze fasülye yap etli fln sevmezmi kocan gerci sen sebze pek hazetmiyodun
kankam kkdan elime kalan en değerli şeysin:13: :127:
kankam kkdan elime kalan en değerli şeysin
al bi beş çayı içelim kafa cekerdikde malum çalışmalardasın sen
ayy bebeklerimizevett bebemm salla gitsin herseyiiidaha burdaa bebeklerımızı konusucazz gazını yemegınıı kankaammm
ayy bebeklerimizevett bebemm salla gitsin herseyiiidaha burdaa bebeklerımızı konusucazz gazını yemegınıı kankaammm
Ama gumusum ne kadar guzel bi diyalog icindeydik yasakhayali bulamiyorum suanda valla bende okudum sok oldum niye boyle oldu diye(
neden ne olmus ki ben ne kacirdim bana da söleyin
canim diger sayfalara bakarsan okursun yasakhayal arkadasimizla gumus arkadasimiz biraz tartismis :26:
yaw meddcezirim dün senin online oldugunu gördüm ama canim benim aksama dogru internetim sorun cikardi..mesaj yazamadimcanim benim hos geldin
medd cezirim hic bi nedeni yok,gumus arkasimiz kendi topigini acti.....ilk topigimizede burayada ayirim yapmadan geliriz canim benim.... baska hic bir nedeni yok.belki ilerde baska arkadaslarimizda acabilir ......altinda bi sebep aramamiz lazim...
Cok sacma polemik icerisindeyiz suanda herkes heryerde takilabilir oyle degilmi her yere bakabiliriz heryere yazabiliriz bildigim kadariylada topikte acabiliriz Bunlarda hem fikir oldugumuzu dusunuyorum ben...
ben anlamadım sorun nedir neşeyle döndüm sizlerle paylaşmak istedim yakında saçbaşa girmezsek iyidir .çok sinir oldum.herkes birbirine laf atmış ya noluyo bizlere arkadaşlarsorun ne çözemedimki ben ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?