Bebek İçin Geri Sayıma Hanımlar 3 2 1........

Gunaydin canim

gecmis olmasinda bebek olsun

neyin sonuclari canim?

ya bu pressed i gecen carsamba siparis vermistim ya,hala gelmedi :44:

ama e-mail geldi,siparisiniz haledildi diye...

cnm kanpıhtılasması protein c-s filann onları aldım onlardada bi sorun cıkmadıı :26::26: cnm gelirr preseed mrk etmee ama ben burda verıyorum ya haftasonu deılse ertesı gun gelıyor hemen:26::26:

Güzel haberler var galiba ben çok merak ettim !!!
cnm pek güzel değil iğne kullanmıycaktım gerek yok demişti doktor ama kadın doğumcu pıhtılaşma testini tekrar yaptırdı
tekrar bebek istiyorum ama vitaminleri 3 ay fln kullanmam lazımmış biraz daha beklycem bu sefer olacak inş
ara sıra bakıyorum göbüşlerinize cicilerinize cok güzel hepsi
doğumda yaklaştı yanınızda olmak isterdm ama kısmet değilmiş
napıyosuuuuuuuuuuuunnnnn canımmmmmmm hadi gözün aydın iğneden kurtuldunn
yok bebeğim kurtulamadım
annem şeker hastası o iğne yaparken bile aklıma geliyo tüylerim diken diken oluyo offf cok acıtıyo ya
napalım son kez iğneyle deniycem oda olmazsa kafama göre takılcam valla
sadece aspirinle deniycem kızz ben doktor oldum

cnm benım anlamadıgımm nedennnnn kan pıhtılasması testını tekrara yapıyor doktorun??? hep aynı sonuc cıkmazmıııı sonuctaa degısecek bısey deılkı buu :44::44::44:

cnm benım anlamadıgımm nedennnnn kan pıhtılasması testını tekrara yapıyor doktorun??? hep aynı sonuc cıkmazmıııı sonuctaa degısecek bısey deılkı buu :44::44::44:
hani pıhtılaşma oranı var dedim ya iğne dozunu ayarlamak için yapıyo bide trombofili paneli ya testin adı içinde başka şeylerde var benm yaptıklarımın aynısı ama bilmiyorum onları ndn yapıyo ama iyi oldu yapması iğneyi kafasına göre vermycek en azından
sen naptın gelen giden yok dimi

yaa cnmm neguzel doktorun ılgılenmıss bayaa benımkıde tekrar yapılsa keskeee amaaa pıhıtıyı onemsız goruyolar sendede bendede ozaman pıhtılasma zamanına nıye bakıyolarrr :26::26: offf bendee naapcamı bılmıyorum en sonkı gıttıgım ıgne vermem dıyorr aspırın ıcıtıgım haldee kaybettım dıyorum bısey demıyorrr cıddı bı sorun bulamadım ben sende dıyorr offffffff offfffffffff yok cnm gelen gıden yarınn adet gunummm amaaa dünn peceteye sutlu kahve rengi gıbı pembe gıbı akıntım oldu cok azz sonra normale döndüüü :26::26:

internetten baktımda bu mtfr mutasyonu için doktorlar ikiye bölünüyomuş bi kısmı aspirin ve vitaminlerle tedavi diyo bi kısmı düşük dozlu iğne diyo ne tarafa düşersek oraya gidiyoruz işte bakalım hayırlısı eski doktoruna gittinmi sen bu arada aspirinede 3 ay devam dedi aralıkta çalışmaya başlıyorum yada ocakta cok heveslenmiştim ama hayırlısı olsun beklerim 2 ay nolcak
ayy dikkat et tutmuştur belki kimyasala cevirmesin

evett hepsı ayrı yorum yapıyorrrr yok cnm ben daha gıtmadım hamıle kalırsam gıdecemmm yaww 3 ay daha cok dıılmıı yaaaaa artık endıse etmıyorum yaa allaha bıraktım herseyııı kımyasalda olsa saglıklıda olsaa napiimmm kaderrrr

ben en sonkı 6 aylık kaybımdaa doktorun verdıgı elevıtı ıcmemıstım acaba ondanmı kaybettım bebegımı ama kılosu herseyı ıyıydııı bısey bulunamıyor ya o geldı aklımaa

aslında 2 ay sonra başlıycam 1 ayda hamile kalma süresi hele şu testler bi çıksın b12 ve d vitaminine bakıyo bu ara adet bitiminde vajinal ultrasonda sağda 1 solda 2 yumurtam çıktı daha yumurtlama günüm gelmden maşallah diyim kendime nazar etmeyim
kader tabi zamnı gelmeden olmuyo biz bi yerlerimizide yırtsak
bu neyyy okumaya usenıyorummm
ay herkes kaynanasına söymek istedikleriini yazmış hoştu
bu üşengeçliğinden bi kurtulsan bebek olunca napcan merak ediyorum

ben en sonkı 6 aylık kaybımdaa doktorun verdıgı elevıtı ıcmemıstım acaba ondanmı kaybettım bebegımı ama kılosu herseyı ıyıydııı bısey bulunamıyor ya o geldı aklımaa
yok bebeğim kendini suçlama millet sigara içiyo vitamin içmiyo süt içmiyo aslan gibi cocuk doğuruyo dediğin gibi kader bu iş

öylemiiii ben kaynoşumm senii cok sevıyorummm yazardımmm ıkıncı annemmm bebek olunca o benı emecek yatazaccc heppp naaptımı anlatırım o gunlerı gorursem sana

yok bebeğim kendini suçlama millet sigara içiyo vitamin içmiyo süt içmiyo aslan gibi cocuk doğuruyo dediğin gibi kader bu iş

kanka buarada yumurtalarına masalah demeyı unuttum yumurtalııı karııı dicem sana bundan sonraa evet dedıgın dogruu d vıtamınıdemı onemlıymıss doktorunu taktır ettımmm vallaa cnmmm aferımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…