Bebek İçin Geri Sayıma Hanımlar 3 2 1........

seninkide süper miş canım.daha nice mutlu senelere inşallah.
kocalar süpriz dolu evet benziyolar
ama benimki ilk defa kendini tutabıldı ya normalde bi çiçek bile gonderse eve çiçekçiden önce arar adam geldimi deroyuzden çok şaşırdım

ne alcan üstüne başına kız gecen dediğin alışveriş sitesinde acayip fantazik şeyler vardı
benm kocam hep melek kızım am bilezik alınca bi başka tabi

bebişko pantolan ayakkabı alım diyorum ihtiyacım onlar ama benimki elbise al diyo tahminim üçüde olcak beğenebilirsem
çünkü normalde bana para verir ben paraya göre hareket ederim
busefer bende gelcem dedi demekki kışlık alışverişine çıkartcak bayramla bir olsunda adam rahata kavuşsun hesabına yatıyo

senınkıdee cok sekermıss benım kocişdee bi suprız yapamaz adam benım yuzumden hep yakalıyorum cingöz oldugum ıcın

ne alcan üstüne başına kız gecen dediğin alışveriş sitesinde acayip fantazik şeyler vardı
benm kocam hep melek kızım am bilezik alınca bi başka tabi
benımkıde karamelek cnm aslında ben almıcam daha dogrusu daha alacak yuzum yok kocıs kendıne alısverıs yapacaktaa muhtemelen o bişe bulamıcak ben kendıme posetlerı doldurup gelceemmm :84:

oo cnm senınkı ıyımıs elbıse al dıyorr neguselll benımkıı asla elbıse gıydırmıyor banaa

benmki süpheli durumlarda hep gereksiz açıklama yapar ama anlamamıştım doğum günümde
bende elbise siyah yetim kol diz üstü altına desenli syah corap altınada siyah topuklu kısa bot çok şık olcak
ayakkabıyıda ankaradan alıcam ben burası cok zor ayakkabıda cnm sıkılıyo
ohh kocişleri soyuyoruz bakalım
senınkıdee cok sekermıss benım kocişdee bi suprız yapamaz adam benım yuzumden hep yakalıyorum cingöz oldugum ıcın
kızım anlamamazlıktan gel sende biraz
ayy cnm kayısı çekti iyimi

kız ben zaten ne yapsam hissediyorum 6.hissim kuvvetli ama busefer dedım olmayacak bişey
amaaaaaa benim kocam canım kocam
kız sende cingöz olma benim gibi adamlar süpriz yapamıyo sonra valla şaırmak daha güzelmiş bundan sonra araştırmıcam

benimki 15 kasım ama önce kistlerin cenaze töreni var biliyosunuzinşallah aralık 15ten sonrada meleğimin geleceği tarih

cnm madem kistlerin varrr neden sogan suyu ıcmedın yaa hıcbıseyın kalmazdııı burnunu sık içç tertemıs olurdu ıcınn sogan kürü topıgınde kıstlerı yuzunden hamıle kalamaynlar sogan suyu ıcınce hep hamıle kalmıslardı zamanındaa bayadır ugramıyorumda oraya

benimki 15 kasım ama önce kistlerin cenaze töreni var biliyosunuzinşallah aralık 15ten sonrada meleğimin geleceği tarih
ayy inş senle 2013 ağustos annesi olucaz
ayy bu erkekler alışverişte cok zor benm kocamcok zor beğenir cok kararsız kalır hep en son ben karar veririm
aaaa benm kocamda uzun eteği sevmez çingenler gibi o ne öyle diyo

canım eğer yanımdaysa özgrüm zaten dekoltem falan yoktur.oyanımda olmassa ebıseler dolapta asılı kalıyo
ya benim kocayı ben anlayamıyorum zaten kapalı gıyınırım cok kapalı olmus der acık gıyınırım cok acık olmuş der ortası yok bızde

ne kayısısı kıızzzzz sendemı hamılesın yoksaa napimm baska bısey yapıo sanıyorum yakalıycam dıye suprızın ıcıne edıommm

aynen cnmm bende hemen cakıyorum durumuu ama buseferr saff saf duracamm gercı adam bana artık suprızz yapmaz bıkere yapacaktıı bende aradım sen benı aldatıosunn nerdesınnn dedım adam plan yapıomus ama ıcıne ettıkkk ıstee bana cintoloz diyor

başladım canım 2 gün oldu ama içemiyorum içtiğim gibi elim ayağım kesiliyo bilmiyorum nolucak halim.ben normalde bile soğan yiyemem bide çıkartamamda senede belkı 1 defa istifra edebılıyorum.ya benım için bu soğan işkence gibi.hani insanın tansiyonu düşer elden ayaktandüşer ya o şekil oluyorum

ayy ne biliyim kokusu geldi burnuma birden korunuyorum gecen ayda o pskolojiye girdim kötü oluyo
kız o durum cok fena yakaldım zannediyosun adam melek çıkıyo bi afra bi tafra onla uğraş bide
ben cıkıyorum kızlar akşama girerim öpüyorum

ay bende yapmıştım oyle bıkere rezıl etmıstım aslında sonunda rezıl olan bendımde neyse

sende mini etek giyy ozaamannn :103: hoşuna gıdermııı

senınkıde ılgıncmıss valaa bende cok acık gıyınmem cnmm zaten rahat edemıyorum oylee :26::26:

ayyy deemekkı sana gelmıyorr cnmm :26::26: ben cok kolay ıcıyordumm ama kıst yoktu bende oylesıne ıctım :26: sana en ıyısı doktor mudehale etsın ozaman ınsallah kurtulursunn :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…