başladım canım 2 gün oldu ama içemiyorum içtiğim gibi elim ayağım kesiliyo bilmiyorum nolucak halim.ben normalde bile soğan yiyemem bide çıkartamamda senede belkı 1 defa istifra edebılıyorum.ya benım için bu soğan işkence gibi.hani insanın tansiyonu düşer elden ayaktandüşer ya o şekil oluyorum
Kizlar ben 25 yasimda evlendim
ben 23.5 yasındaaerkek arkınlamı evledınnn kac yıllık evlısınn sorguya cektım dımı senı
yooo ne demek,ne güzel sohpet ediyoruz.
2,5 yillik evliyim 14 aydirda bebek calismalari var fakat bebekten tik yok
ya seninle baska bir topiktende tanismiyormusuz
almanyadaki hamileler olabilirmi?
alalala nıye acabaa yaa doktor tahlıl fılan yaptımıı??? :44::44: banadaa oyle gelıyor yaa baska bı topıktemı konustuk acabaa ama ben almanya topıgınde olamam ımkanıs :26::26: hamıle kalmak ıcın hıc kür veya baska bısey yaptınmı cnm bende 1.5 sene kalamamıstım hersey yaptım olmadı sonra bal tarcın corek otu yedım ve preseed kullandım o ay hamıle kaldımm :26::26:
haaa sevdemm in 2013 hamile girelim topiginden degil mi
ya canim ne bileyim sogan kürü bir kere yaptim ama sadece 5-6 gün yapip biraktim bundan 7 ay falan önce
birde 5 ay falan önce incir kürü yaptim ama ondan sonra adetlerim gec gelmeye ve az gelmeye basladi#
birdahaki siklüsümde muanelere basliyorum.....
bali tarcini cörekotunu yapayim dedim amaaaaa cok feci kokusu ve tadi vardi,amaaaaa deneyecegim yine herseyi.....
senin düsük olmustu dogru,kacinci haftada düsmüstü?
evt evt 2013 topıgıydı dogruu :26::26: cnm valla bende bal tarcını 5 gun yedım ama belkıde ıse yaramıstr yınede bılemıyorum... cnm benımkı biri 3 aylık dıgerı 6 aylık mayısta kaybettımallah kımseye yasatmasınn... sen preseed al kullan cnmm bakk bende ıkıkez ıse yaradıı nedensız hamıle kalamıyordum... demekte fayda varr tedavınıı oll ama bence sen kıstlerden hamıle kalamıyorsun cnm bence onlardan kurtuldugunda hemen kalırsın
canim kist suan 1 tane var 3cm falan ve doktor dedi zararsiz.
ben bu pressedi bakmaliyim nerden temin edebilirim diye.
Canim hayirlisi olsun,,,hamile kalmakla is bitmiyor degil mi?basin sagolsun...............
birde 9 ay boyunca bir korku hep vardir herhalde
cnm evtt hamıle kalsam hep bı endıse olacakk zaten 9 ay boyunca ıgne kullanıcam kan pıhtılasması nedenıyle belkı bu kez kucagıma alırımm ınsallahhcnm ben botanikecza sıtesınden alıyorum nete yazz uye olmanda gerekmıyor ınsallah işe yararda vesile olurumm bebeğine
Amin Allah yardimcimiz olsun....
ben ama almanyada kaliyorum,burdan bakmaliyim nerden siparis edebilirim diye.
cnm preseed kullananlar topıgınde baslarda yurtdısından getırtenler varrr paypal yoluyla alıyorlamıs bı bak ıstersen.... o http://www.lullabyconceptions.com/store/topıge soyle bıse bldum bak bakalım
tmm cnm bızım kullandıgımızda oyleydıı hadi hayırlısıCanim benim yaaaa cok cok tesekkür ederim,Allah razi olsun senden
ama ben baktim ve siparis verdim alman sayfada....40 gram krem ve 9 tane aplikatör
Gümüşş
Ayennn
Topik açmışsınız hayırlı uğurlu olsun arkadaşlarrr
Nasılsınızzz
tmm cnm bızım kullandıgımızda oyleydıı hadi hayırlısınekadara aldın yurtdısında daha ucuz oluyorr burda 130 tl ye almıstım ben :26::26:
ıyıyızz cnm sen nasılsınn hosgeldınnn
ne mini ne uzun tam diz hizası sever kocamsende mini etek giyy ozaamannn :103: hoşuna gıdermııı
senınkıde ılgıncmıss valaabende cok acık gıyınmem cnmm zaten rahat edemıyorum oylee :26::26:
ben 25 yaşımda 2 cocuk annesi olmayı planlıyorum inşKizlar ben 25 yasimda evlendim
evet o topikti bnde vardımhaaa sevdemm in 2013 hamile girelim topiginden degil mi
ya canim ne bileyim sogan kürü bir kere yaptim ama sadece 5-6 gün yapip biraktim bundan 7 ay falan önce
birde 5 ay falan önce incir kürü yaptim ama ondan sonra adetlerim gec gelmeye ve az gelmeye basladi#
birdahaki siklüsümde muanelere basliyorum.....
bali tarcini cörekotunu yapayim dedim amaaaaa cok feci kokusu ve tadi vardi,amaaaaa deneyecegim yine herseyi.....
senin düsük olmustu dogru,kacinci haftada düsmüstü?
sağol cnm hoşgeldn iyiyiz sen nasılsınGümüşş
Ayennn
Topik açmışsınız hayırlı uğurlu olsun arkadaşlarrr
Nasılsınızzz
nasılsınız kızlar halaa bayramın etkısınden cıkamadınızz heraldeeeoff ben cok kotuyum sabah yataktaa oyle bı mıgdem bulandıkıı cok kotu oldum suandada pek ii deilim tansiyonum düşüyor ( hamilemiyim kiii ) birazdanda hastaneye sonuçlarımı almaya gidicem hayırlısı............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?