• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek için kaç kere yapılmalı

foryoubaby

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2013
3
0
6
35
Bursa
Merhabalar

Uzun bir süredir foruma üyeyim ve takip ediyorum. Özel bir durum için yardımınıza ihtiyacım var. Eşimle hamile kalmak için deneme yapmaya başlayacaz. son 3 aydır yumurtlama dönemleri takip ediyorum. Bu ay için en uygun zaman perşembe - pazar arası gözüküyor. Eşimle yaklaşık 10 gündür ilişkiye girmiyoruz. Perşembe - pazar günler arası eşim her gün denemek istiyor. Sizce böyle yapmamızda bir sorun var mı. Birde ilişki arası en az 20dk beklemek koşuluyla aynı gecede 2 kere ilişkiye girmek istiyor. Sizce bu sorun olur mu. Bi sakıncası varmıdır.

Merhabalar

Uzun bir süredir foruma üyeyim ve takip ediyorum. Özel bir durum için yardımınıza ihtiyacım var. Eşimle hamile kalmak için deneme yapmaya başlayacaz. son 3 aydır yumurtlama dönemleri takip ediyorum. Bu ay için en uygun zaman perşembe - pazar arası gözüküyor. Eşimle yaklaşık 10 gündür ilişkiye girmiyoruz. Perşembe - pazar günler arası eşim her gün denemek istiyor. Sizce böyle yapmamızda bir sorun var mı. Birde ilişki arası en az 20dk beklemek koşuluyla aynı gecede 2 kere ilişkiye girmek istiyor. Sizce bu sorun olur mu. Bi sakıncası varmıdır.

anlamadığım neden 10 gündür ilişkiye girmiyorsunuz?

her gün olmasada olur zaten spermler 2 gün canlı kalıyormuş ama siz istiyorsanız günde iki defada deneye bilirsiniz tabi:44:

Ben hamile değilim, anne de değilim ama cinsel hayatınızı bu kadar plan programa bindirmeyin. Yoksa sen de soğursun eşin de soğur.
Yumurtlama günlerini takip et, o aralar sık sık yapın ama görev icabı değil gerçekten sevişin.
Mutluluklar dilerim...

Son düzenleme:
Merhabalar

Merhabalar
yumurtlama hesaplamaları tahmini hesaplama veriyor, erken yada geç yumurtlama da olabilir
size tavsiyem o güne bağlı kalmamanız
ben adetim bittiği gün ilişkiye başlayarak, diger adetime bir kaç gün kalana kadar 2 günde bir ilişkiye girdik ve çok şükür hamileyim
ve geç döllenme olmus 10 gün, iyiki yumurtlama zamanım bitti deyip çalışmayı bırakmamışız
spermin uygun kaliteye ulaşması için 2 günde bir ilişkiye girmeniz doğru, bunun için 10 gün beklemenize gerek yok
aynı gece 2 ilişki ise bence doğru değil, cunku haliteli spermleri ılkınde alacaksınız, 2.si zevk suyu olur sadece. ve içinizdeki spermlerinde dısarı cıkmasını saglayabilir, giç gerek yok bence

Spermlerin hareketli olması için bir süre ilişkiye girmemek gerekir diye bir yerde okumuştum. Eşimde bu kadar beklemek istemedi ama mecbur bekledi adamcağız. İlk mesajta utandığımdan yazamadım ama bu kadar beklemek bir yan etki yaptı. :( Malesef adam bu sabah rüyasında biraz boşalmış. Çok fazla olmadığını söylüyor ama bu bir sıkıntı çıkarır mı sizce. Sanırım eşimea bu kadar baskı yapmakta hata ettim.

Merhabalar

Bence yanlış biliyorsunuz, yıllardır forumda bebek bekleyenler gurubundaydım.
2 günde bir düzenli ilişkiye girin. Spermler zaten 3 günden fazla beklerse ölürler ve haraket kaybolur. Buda işinizi zora sokar. peşpeye girilen ilişkide ise ikinci ilişkideki sperm kalitesi çok düşük oluyor.
Yani siz düzenli gün aşırı ilişki yaşarsanız sonuç daha sağlıklı olur.

Merhabalar

her gün olmasada olur zaten spermler 2 gün canlı kalıyormuş ama siz istiyorsanız günde iki defada deneye bilirsiniz tabi:44:

Sperm omru 72 saat yumurta omru 24 saat. Gunde 2 kere eger bebek icin istiyorsaniz gereksiz. Keyfi baska tabi. Ama 10 gun iliski olmamasi iliski icin kotu bence. Her gun degil gun asiri iliski yeterli bebek icin.

Spermlerin hareketli olması için bir süre ilişkiye girmemek gerekir diye bir yerde okumuştum. Eşimde bu kadar beklemek istemedi ama mecbur bekledi adamcağız. İlk mesajta utandığımdan yazamadım ama bu kadar beklemek bir yan etki yaptı. :( Malesef adam bu sabah rüyasında biraz boşalmış. Çok fazla olmadığını söylüyor ama bu bir sıkıntı çıkarır mı sizce. Sanırım eşimea bu kadar baskı yapmakta hata ettim.

uzun süre bekleyince spermler sağlıklı olmaz bebek için gün aşırı ideal biz 1 yıldır uğraşıyoruz hala yok sizin bi sorununuz yoksa beklmetmez inşallah

Sperm omru 72 saat yumurta omru 24 saat. Gunde 2 kere eger bebek icin istiyorsaniz gereksiz. Keyfi baska tabi. Ama 10 gun iliski olmamasi iliski icin kotu bence. Her gun degil gun asiri iliski yeterli bebek icin.

teşekkürler. Peki aynı gece 2 kere ilişkiye girmek sakıncalımıdır. Hamile kalma riskini azaltır mı yoksa hiç bir etkisi yok mudur.

teşekkürler. Peki aynı gece 2 kere ilişkiye girmek sakıncalımıdır. Hamile kalma riskini azaltır mı yoksa hiç bir etkisi yok mudur.

Sakincasi yoktur tabiki. Ama eger o geceden bir gun once iliski olduysa kalitesi dusmustur spermlerin. Bir de 2 iliski olunca olasilik artmaz aksine azalir. Spermler vucutta 1 gunden fazla kalinca yenilenir daha saglikli olur. Yani 2 yada 3 gun arayla iliskiye giren benzer bir ciftin gunde 2 yada her gun iliskiye giren ciftten daha cok sansi bile olabilir.

benden niye alıntı yaptınız ki ben sormuyorum bu soruyu konu sahibine anlatın siz

ayy kız çok alemsin valla üşenenin bebesi olmazmış:50: senin var mı merak ettim:52: ama benim var bebişimm:emir_bebek:

Yok tatlim biz daha yeni evliyiz 1 yilimiz bitti korunmayi bu ay biraktik hayirlisi :)) Orucluyken fena asabi oluyorum ve useniyorum herseye. Burayada zaman gecsin diye daha bir fazla giriyorum sorma:)

bana konu nedense inamdirici gelmedi
gecede iki kere yapmalimi
bebek icin kac kere yapmali
bizim anne adaylarimizin bu tarz sorularina pek rastlamadim

yanlus dusunduysem affola

bana konu nedense inamdirici gelmedi
gecede iki kere yapmalimi
bebek icin kac kere yapmali
bizim anne adaylarimizin bu tarz sorularina pek rastlamadim

yanlus dusunduysem affola
Mrba .bende bu soruyu sormak için geldim bende böyle birşey duydum sormak istedim bendenönce soran olmuş

Merhabalar

10 gün neden ilişkiye girmediniz? Vücudun o spermleri atması lazım. Kaliteli sperm olması için. Gün aşırı ilişkiye girin. Üst üste 2 kere yapmak pek sağlıklı değil. Zaten vajinaya sperm girince orası doluyor. Hatta benim tuvalet ihtiyacım gelir. Gün aşırı ilişkiye girmek ve 1 kere girmek daha sağlıklı.

Back
X