Erkek İnfertilitesi Bebek için Meryem suresi okumak istiyor ama...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kaderyok

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2014
303
169
103
42
Merhaba.. Konuyu burada mi açmalıyım bilemedim ama Meryem suresi okumak istiyorum. Ancak 41 kere üst uste okunması gerektiğini duymuştum. Adet günleriniz için ne yapıyorsunuz? Bu konuda bilgisi olan var mı? Bir de ne tür dualar ediyorsunuz?

Adet olduğunda senin yerine annen veya baskasi veya burdan birine soyleyebilirsin niyetini alir o okur allah hepimize tez zamanda versin inşaallah

Burada meryem suresi grubumuz vardı.hergün bir kişiye toplam 41 meryem suresi okuyorduk.Şimdi okunmuyor ara verdik.Hasta olunca yerine başkası okuyabilir.

Merhaba.. Konuyu burada mi açmalıyım bilemedim ama Meryem suresi okumak istiyorum. Ancak 41 kere üst uste okunması gerektiğini duymuştum. Adet günleriniz için ne yapıyorsunuz? Bu konuda bilgisi olan var mı? Bir de ne tür dualar ediyorsunuz?
Bana annem okumustu .Adet olunca birine verebilirsiniz. Bir de önemli olan niyet bence .Bazıları farkli kisilere okutuyor ,bazilari tek kisi bitiriyor .Allah hayirli evlatlar nasip etsin.

Başkalarına okutulduğunu bilmiyordum gerçekten çok teşekkür ederim. Bilsem bu ay adetinin bu kadar gecikeceğini aslında kendim de okurmuşum. Bi dahaki aya artık. Allah hepimize uzun ömürlü saglikli evlatlar nasip etsin

Back
X