Hangi sehirdesinizBen 25 haftalık gebeyim ve bir kız çocuğum olacak durumum yok ve hiçbir şey alamadım bebek kıyafet dolabını alamadım kıyafetleri hiçbir şey yok Bana yardımcı olur musunuz Lütfen
Lütfen yönetim onaylamadan herhangi bir şey göndermeyin. Önce yönetimle görüşün isterseniz çünkü çok fazla dolandırıcı varHangi sehirdesiniz
Ben 14 haftalık hamileyim bu 2 . Gebeliğim ve bugün fark ettim meme uçlarımda etrafında beyaz kabarcıklar var neden oluyor bu
aynı sehirdeysek gidip durumuna bakarım öyle yardımcı olurum. O nedenle sordum. Yine de uyarınız için teşekkür ederimLütfen yönetim onaylamadan herhangi bir şey göndermeyin. Önce yönetimle görüşün isterseniz çünkü çok fazla dolandırıcı var
Hmm çok mantıklıaynı sehirdeysek gidip durumuna bakarım öyle yardımcı olurum. O nedenle sordum. Yine de uyarınız için teşekkür ederim
Ben 25 haftalık gebeyim ve bir kız çocuğum olacak durumum yok ve hiçbir şey alamadım bebek kıyafet dolabını alamadım kıyafetleri hiçbir şey yok Bana yardımcı olur musunuz Lütfen
Zengin parasıyla fakir karısıyla oynarmışCanlari sıkılınca sevisiyolar heralde
Cevabı cidden altınızdaki yorumda varmış.Önceki mesajlarınızdan anladığıma göre, bir de 1 yaşında kızınız var .
Canlari sıkılınca sevisiyolar heralde
Aslında, alıntıladığınız mesaj, yani ikinci gebeliğim dediği mesaj, Şubat 2024 tarihli. O mesajdaki bebek şimdi 1 yaşında olan kız.Üyenin 2.bebesiymiş hanımlar, boşa çenenizi yormayın "maddiyat yok,neden yaptınız" diye..
Ya nolur olmasınAslında, alıntıladığınız mesaj, yani ikinci gebeliğim dediği mesaj, Şubat, 2024 tarihli. O mesajdaki bebek şimdi 1 yaşında olan kız.
Bir de birinci gebelik var. Birinci gebelikteki bebek de doğduysa, bu şimdiki 3. (yazı ile: üçüncü) çocuk.
AnkaraHangi sehirdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?